2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Mrb progestan fitille lekelenmeniz geçtimi? Benimde bugün lekenmem oldu ve progestan iğne yaptırdık hayırlısı olsun artık

Canim ben de yatırmıştım ama benim doktorum aban direk 2 kağıt verdi bunları sağlık ocaginda yaptır gitmişken gebelik takibini başlat dedi diğer kağıdı devlette yaptır dedi . Gittim yaptırdım ne gerek var 300 tl ye . Bana kan sayımına açlık tokluk şekerine, gecmustu geçirdiğim hastaliklata iste kızamık vs bulasıçi dediğin bu senin canım. Yani sende devlet ve sağlık ocaginda yaptır . 2 kağıt vermesinin sebebi sağlık ocağı hepsini yapmıyor ondan .

Merhaba kızlar. Ben de aralık ayında 2. Kez anne olacağım inşallah . 3 yaşında bir kızım var ve bulantılardan perişanım . Var mı benim gibi bulantılardan çok çekip kilo kaybeden ?
Kilo kaybetmedim bulanıyor ama yemek yemek istiyorum çünkü açlık daha çok bulandırıyor. Bulantı beni kilo olarak değil psikolojik olarak etkiledi. Hayatım karardı. Loğusalıktan önce depresyona girdim resmen kaç haftalık senin

Merhaba kızlar. Ben de aralık ayında 2. Kez anne olacağım inşallah . 3 yaşında bir kızım var ve bulantılardan perişanım . Var mı benim gibi bulantılardan çok çekip kilo kaybeden ?
7.haftadayken 1 kilo verdim canım malesef istifra olmuştu o zamanlar ama şuan midem sadece yemekten sonra uzanınca çok kötülüyor yoksa bir saat sürüp geçiyor inşallah seninde en kısa zamanda düzelir

Benim açken bulanmıyor canım ya ama öyle bir kazınıyor ki sonuç nolursa olsun yiyorum

canım seninle kaderdaşız bizim minik de bize sürpriz yaptı 20 aylık da bir kızım var hala emiyor emince bütün enerjim çekiliyor sanki
Ayyy sormaaa yaa bitiriyor beniiinee ve oturdugum an dibimde bitiyor hiç rahat oturamiyorum.. cok hareketli o memeden digerine karnimin üzerinden hooppp geciyor..

en azından yalnız değilmişim benim kızım aşırı hareketli hiç durmuyor emerken bile ayağıyla bir yerleri kurcalamak istiyor bu da öyle olursa huniyi takarım artık
Aynennn ya emerken ayagiyla tekmeliyor karnimi vee aşırı kıskanç asla babasiyla ben yaninda el ele bile tutusamayiz. Kimse bize sarilamaz acayip bagiriyor agliyor yerlere atiyor kendini ne yapariz bilmiyorum

Kilo kaybetmiyorum ama bulantim cok fazla mutfakta neyebakiyorsam midem bulaniyor ozellikle sabahlari.. ama peynir ekmek bide yumurta yiyorum zorluyorum yemek için çünkü hem emzirme hem bebek korkuyorum. Ilk dogumda da kan takviyesi almistim..

Ben 3-4 kilo verdim son bir aydır. Dönem olarak sizinle aynıyiz belki bu hafta azalmaya başlar diye ümit ediyorum her gün kusmaktan mahvoldum su bile midemi bulandiriyor susuzluktan da açlıktan da ölüyorum

Arkadaşlar günaydın.
Belinde ağrısı olan var mı? İki gündür hani şu gebe kaldığımızı öğrendiğimiz zamandaki bele vuran ağrı var ya aynısı oluyor arada 2 gündür. Bel fıtığı vb de yok. Anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…