en azından yalnız değilmişim benim kızım aşırı hareketli hiç durmuyor emerken bile ayağıyla bir yerleri kurcalamak istiyor bu da öyle olursa huniyi takarım artık
slm kizlar dun biraz kahverengi lekelenmem oldu sanirim biraz fazla yoruldum dinlendim baktim gecmiyor surekli inceden kahve kahve geliyor... ( ramazandan sonra dr giderim diye hesap ediyor telas etmiyordum) dun dr aradim gittim ultrasonla bakti kesemiz olusmus yarim cm bebisimizde icinde saglikli bi sekilde duruyor kalp atislarinida dinledim .. cok sukur hersey yolundaydi ama tedbir amacli progestan fitil yazdi sabah aksam kullaniyorum 2 hafta sonra yine gel bakalim dedi.. oruc beni cok kotu yapti kizlar bugun tutmadim daha iyyim bakalim artik arar ara tutarim belki...
Kızlar ben 7.haftada kontrole gittim her şey normaldi kalp atışını da duyduk. Doktor kan ve idrar istedi indirim kağıdı yazıyorum dedi. Girişe indik özel hastane bu arada 300 lira dedi bayan tabi şok oldum vermedim birkaç kişiyi aradım öyle birşey vermedik dediler. Ama kafam karştı bulaşıcı hastalığa bakılckmş kan sayımı yapılacakmış. Siz yaptırdınız mı ve devlette yapılıyor mu
Canim ben de yatırmıştım ama benim doktorum aban direk 2 kağıt verdi bunları sağlık ocaginda yaptır gitmişken gebelik takibini başlat dedi diğer kağıdı devlette yaptır dedi . Gittim yaptırdım ne gerek var 300 tl ye . Bana kan sayımına açlık tokluk şekerine, gecmustu geçirdiğim hastaliklata iste kızamık vs bulasıçi dediğin bu senin canım. Yani sende devlet ve sağlık ocaginda yaptır . 2 kağıt vermesinin sebebi sağlık ocağı hepsini yapmıyor ondan .
Merhaba kızlar. Ben de aralık ayında 2. Kez anne olacağım inşallah . 3 yaşında bir kızım var ve bulantılardan perişanım . Var mı benim gibi bulantılardan çok çekip kilo kaybeden ?
Merhaba kızlar. Ben de aralık ayında 2. Kez anne olacağım inşallah . 3 yaşında bir kızım var ve bulantılardan perişanım . Var mı benim gibi bulantılardan çok çekip kilo kaybeden ?
Kilo kaybetmedim bulanıyor ama yemek yemek istiyorum çünkü açlık daha çok bulandırıyor. Bulantı beni kilo olarak değil psikolojik olarak etkiledi. Hayatım karardı. Loğusalıktan önce depresyona girdim resmen kaç haftalık senin
7.haftadayken 1 kilo verdim canım malesef istifra olmuştu o zamanlar ama şuan midem sadece yemekten sonra uzanınca çok kötülüyor yoksa bir saat sürüp geçiyor inşallah seninde en kısa zamanda düzelir
Kilo kaybetmedim bulanıyor ama yemek yemek istiyorum çünkü açlık daha çok bulandırıyor. Bulantı beni kilo olarak değil psikolojik olarak etkiledi. Hayatım karardı. Loğusalıktan önce depresyona girdim resmen kaç haftalık senin
Ayyy sormaaa yaa bitiriyor beniiinee ve oturdugum an dibimde bitiyor hiç rahat oturamiyorum.. cok hareketli o memeden digerine karnimin üzerinden hooppp geciyor..
en azından yalnız değilmişim benim kızım aşırı hareketli hiç durmuyor emerken bile ayağıyla bir yerleri kurcalamak istiyor bu da öyle olursa huniyi takarım artık
Aynennn ya emerken ayagiyla tekmeliyor karnimi vee aşırı kıskanç asla babasiyla ben yaninda el ele bile tutusamayiz. Kimse bize sarilamaz acayip bagiriyor agliyor yerlere atiyor kendini ne yapariz bilmiyorum
Kilo kaybetmiyorum ama bulantim cok fazla mutfakta neyebakiyorsam midem bulaniyor ozellikle sabahlari.. ama peynir ekmek bide yumurta yiyorum zorluyorum yemek için çünkü hem emzirme hem bebek korkuyorum. Ilk dogumda da kan takviyesi almistim..
Ben 3-4 kilo verdim son bir aydır. Dönem olarak sizinle aynıyiz belki bu hafta azalmaya başlar diye ümit ediyorum her gün kusmaktan mahvoldum su bile midemi bulandiriyor susuzluktan da açlıktan da ölüyorum
Ben 3-4 kilo verdim son bir aydır. Dönem olarak sizinle aynıyiz belki bu hafta azalmaya başlar diye ümit ediyorum her gün kusmaktan mahvoldum su bile midemi bulandiriyor susuzluktan da açlıktan da ölüyorum
Arkadaşlar günaydın.
Belinde ağrısı olan var mı? İki gündür hani şu gebe kaldığımızı öğrendiğimiz zamandaki bele vuran ağrı var ya aynısı oluyor arada 2 gündür. Bel fıtığı vb de yok. Anlamadım.