2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Heryerde yapılıyor ben de yaptırdım genel tarama pahalı geldiyse bence başka yerde mutlaka yaptır
Arkadaşım devlete gidiyorsun. Hepsini bedava bakıyorlar. Ben enfeksiyon hast gittim bu gebelikte TORCH diye bir enfeksiyon grup testi var. Hepsini istedi. Diğer biyokimya testleri hepsini yaptı dr sağolun.

Bu arada sağlık ocağındaki hemşire bana devlet hastanesinde sıra oluyor önceden randevu alman gerekiyor 2li test için falan dedi. Buralarda okuduklarıma göre normal kadın doğumdan randevu alıyorsun o ultrasona randevu veriyor acaba ultrason sırası mı oluyor?

Evet oyle canim.ben yaptirip yaptirmamakta kararsizim sahsen
Ben de ikili üçlü test yaptırmayı düşünmüyorum 10+0 olduk benim de yaptırma zamanım geldi ikili için ama gereksiz olduğu kanısına vardım neticede aldirmayacaksak ve anne karnında hiçbir tedavisi yoksa yaptırmanin ne anlamı var diyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Yani bir tedavisi yoksa bende yaptırma taraftarı değilim gereksiz stres gibi geliyor bana

Herkese iyi akşamlar :) hepimize hayırlısı olsun bnde dün gittim kesemizi gördük çok şükür 5+5 teyim doktorum özelde ama sağlık ocagina git kanlarını wer dedi aynı şeyleri burda ücret ödeme sabah gittim 6 tüp aldılar yarin alicam sonuçları hayırlısı ile

Gözünüz aydın sağlıkla gelsin minnoş bizde kalp atışı duyulduktan sonra tahlil istedi

Kesinlikle bende oyle dusunuyorum. bosuna strese girmeye gerek yok.ense kalinligi ve burun kemigi varligina baktirabilirim belki

Benimde memelerde hassasiyet ve bel ağrısı başladı arada bulantı eşlik ediyor

Benimde memelerde hassasiyet ve bel ağrısı başladı arada bulantı eşlik ediyor
canım seninle kaderdaşız bizim minik de bize sürpriz yaptı 20 aylık da bir kızım var hala emiyor emince bütün enerjim çekiliyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…