2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Günaydın canım bende fıtık vardı normalde (zaten ne yoktu ki) o yüzden belimin ağrısını ona bağlıyorum ama senle hemen hemen aynıyız normal sanırım bu hafta ağrılar

Günaydın canım bende fıtık vardı normalde (zaten ne yoktu ki) o yüzden belimin ağrısını ona bağlıyorum ama senle hemen hemen aynıyız normal sanırım bu hafta ağrılar
Yok cnm bende fıtık. Demek ki oluyor böyle. Bunu dr soracağım mesaj atayım. 17 mayısta usg çok heyecanlıyım.
Faktör 2,faktör 5 genetik test sonuçlarımda normal çıktı. Kan sulandırıcı kullanmama gerek yok dedi dr.
Bu günümüze şükür.

Çok sevindim canım biliyorsun ben hem ecoprin hem oksapar kullanıyorum ayrıca tiroit ilacı ve vitaminler alıyorum kuzum iyi olsun bana yeter ama tüm gün ilaç saatlerini ayarlamak için uğraşıyorum bende bugün gidecem inşallah güzel haberlerle döneriz hep bende bir sorayım niye oluyormuş gerçi bana fıtık der ayağımda çekiyor arada

Senin faktör 2 faktör 5 kan testi yapılmış mıydı? Ben sadece aspirin kullanıyorum. Onu da yaşım 36 o sebeple verdi. Test sonucu sorun çıksa idi kan sulandırıcı ekleyecekti. Olsun üzme kendimi. Bebek için iyi olacaksa hepsini yaparız. Anne adayıyız biz bin şükür. Bir yıl bekledim bebeğimi. Allahım yüzümüzü güldürsün. Düşmanımı bile evlatsız bırakmasın. Sağlıkla inşallah.

Amin inşallah canım bende iki yıldır bekliyordum benim kimyasal ve dış gebelik öyküm var daha önce tüm tahliller yapılmıştı pıhtılaşma o zaman saptandı. Şu mübarek günde Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah beklemek zor yıpratıyor bazen

Geçmiş olsun Allah bir daha yaşarmasın

Merhaba kızlar. Ben de aralık ayında 2. Kez anne olacağım inşallah . 3 yaşında bir kızım var ve bulantılardan perişanım . Var mı benim gibi bulantılardan çok çekip kilo kaybeden ?
canım benimde bulantılarım çok özellikle sabah uyanınca birde inanılmaz susamış oluyorum su içince ikiye katlıyor ama boş bulantı kusma yok

Aynennn ya emerken ayagiyla tekmeliyor karnimi vee aşırı kıskanç asla babasiyla ben yaninda el ele bile tutusamayiz. Kimse bize sarilamaz acayip bagiriyor agliyor yerlere atiyor kendini ne yapariz bilmiyorum
bizimki de aşırı kıskanç ilk zamanlar babasıyla bana da yapıyordu şimdi alıştı göre göre ama başka bir çocukla ilgilenmeyelim karşıdan basıyor çığlığı

A Asmii birde canım biz şimdiden "kardeş nerde? bebek nerde? burda gel sev " falan gibi cümleler kuruyoruz evde kendi de kariiişşşşş diyo daha anlamıyor ama bir iki kere karnımı sevdi böyle böyle alıştıracağız biraz daha büyüsünler hareket etmeleri çok hoşlarına gider diye düşünüyorum anne karnındayken kardeş fikrine alışırlarsa daha kolay uyum sağlalar diye düşünüyorum ayrıca o kadar masumlar ki elbette kıskanacaklar yeri geliyor biz bile eşimizi bi bakıştan bile kıskanıyoruz onlar sadece duygularını bastıramıyorlar

Arkadaşlar midem cok kotu bulanıyor bu ikinci hamileligim. İlki boyle degildi evim berbat kokuyor ben berbat kokuyorum. Midem cok bulaniyor. 24 saat bulaniyor. Sizde boyle misiniz. Pazartesi kontrolum var doktora gidecegim hapi falan var midir. Cok kotuyum. Mecburen mutfaga girip yemek yapiyorum bir de bana sorun. Allahim sabir versin..

Merhaba kızlar. Ben de aralık ayında 2. Kez anne olacağım inşallah . 3 yaşında bir kızım var ve bulantılardan perişanım . Var mı benim gibi bulantılardan çok çekip kilo kaybeden ?
Birebir ayniyiz kizim 3 yasinda nasipse aralikta dogum ve midem cok kotu. Var mi caresi. İlki boyle degildi benim.

benden de istenildi 15 ayrı test kan ve idrardan bakılan 590tl dedi hastane orda yaptırmadım saglık ocagından verdım kanımı idrar kaldı ona da 180 lira dedi onu gittiğim hastanede yaptırıcam.sizde sağlık ocagında yaptırabilirsiniz

benim de 3,5 yaşında oğlum vvar ve çalışıyorum . 3,5 kilo vermişim yeni yeni azalmalar oldu geçiyor galiba yavaştan

Allah yardımcımız olsun bacım aynen bende cok mutsuzum sacim basim kokuyor ev kokuyor çok kötü. Hapı var galiba ama kullanmak biraz bana rahatsızlık verir vicdanen. Bulantı bilekliği var bi onu dene 30 tl ben onunla duruyorum faydasını görürsün inşallah

ilk hamileliğimde ne bileklik ne de haplar ben de işe yaramamıştı hep acillik oluyordum kişiye göre değişiyor etkileri bence

Geçmişler olsun kızlar inşallah bulantılarınız hafifler benim ev işlerinde en büyük yardımcım eşim. Allah tırnağına taş değirmesin vardiyalı da çalışıyor herşey ona bakıyor ne desemde yapıyor garibim
Biz bugün bebitomla görüştük iyiydi artık kalp dinlemiyoruz gördük pıtpıt atışını bi dahakine 12 gün sonra gideceğiz ikili test yapabiliriz dedi ama karar veremedim birşey demeden çıktım

Bende şu ana kaadar hormonlarım hariç çok rahatım.. Siz de böyle mi ? herşeyde ağlıyorum. dizi, film farketmiyor.

Bende şu ana kaadar hormonlarım hariç çok rahatım.. Siz de böyle mi ? herşeyde ağlıyorum. dizi, film farketmiyor.
Bende çok fenayımm herşeye ağlıyorum bu 2 3 gündür deliricem bulantılarım başladı bu sabahta kanamam oldu akşam ağlamaktan mı ne vajinal jel verdi doktor 2 hafta kullanıcam bakalım oda çok zararı var diyorlar napsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…