2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
8
Neden kanama oldu acaba

Canim evde bir oyuncak bebegimiz vardı cok kıskanç olduğunu görünce 1 yaştan sonra hep onu verdik sevdik cici yaptirdik yemek yedirdik falan şu an bebeğini çok seviyor öp öp doyamiyor hatta süt ictikten sonra bebegini de getiriyor süt ver diye en iyisi bebegi bundan sonra alayım kucağıma bende seveyim birlikte sevmeye çalışalım sizde deneyin bence

Günaydın canım bende fıtık vardı normalde (zaten ne yoktu ki) o yüzden belimin ağrısını ona bağlıyorum ama senle hemen hemen aynıyız normal sanırım bu hafta ağrılar
Bende de var fıtık. Ve yaşıM 25. Hem boynumda hem belimde. Ama küçükler. Bayadır ağrısı yoktu. Şimdi yine başladı. Kuyruk sokumumda ve kalçama vuruyor ağrısı. Doktor magnezyum kalsiyum verdi. Osteoformula diye bi takviye.

Kızlar bi şey sorucam. Dün kontrole gittik. Doktor ultrasonu açar açmaz su içmen lazım dedi. Sonra ekrana baktım kesem bi garip uzun böyle. Yuvarlak değil. Ve sanki bebeğin hiç yeri Yok gibi. Sordum haliyle doktora. Benden su gibi bi şey geliyo hamileliğimin başından beri dedim. Bebeğimin suyu mu geliyo yoksa diye. Hayır o vajinal akıntıdır. Bebeğin de suyu var. Olmasa şimdiye ölürdü dedi. Görüntüyü yüklüyorum. Benim gibi olan var mı ?

Bana takviye vermedi ama açıkçası dün görünce sormayı da unuttum

Keşke yardımcı olabilsem canım hiç bilmiyorum ama doktor kötü bir durum olsa söylerdi diye düşünüyorum bol bol su iç Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz

Maşallah ne güzel görünüyor bebişin 9+1günlük bu kadarmi oluyormuş

MAşAllah kesen çok güzel oğluma hamileykende benim böyle idi ille tam yuvarlak olucak diye birşey yok çekim açısıyla alakalı birşey o canım Gördüğüm kadarıyla Rahime giden kan akışını dinlemiş orada renkli şeyler görünüyor onlar kan akışını dinlediğinde çıkıyor ultrasonda ondan bol su iç demiştir bebek ve suyundan dolayı değildir kan akışının hızını beğenmemiştir canım
Bak benimkide ince yuvarlak değil resmin yanındada resmin sahibinin eli var

selam arkadaşlar Ramazan yatılı misafirlerim var eee bide aşırı yaramaz oğluş pek giremiyorum ama okuyorum inş bulantı ve ağrılarınız en yakın zamanda geçer göbüşle havalı havalı yürüdüğümüz günlere geliriz. Biz dün 2. Kontrole gittik gelişimini inceledi gayet güzel büyümüştü kuzum kalbi atıyordu gördük aşırı içim rahat etti yaşamam gereken şeyler yaşamıştım o yüzden çok tedirgindim bir ay sonra yine gidicez 7+5 çıktık dün Aşırı bulantım yoktu oruç tutunca tamamen geçti kendimi Harika enerjik hissediyorum bünyem alışkın zaten hiç zorlanmıyorum inş böyle devam eder bulantısı olanlara tekrar kolaylıklar diliyorum çoooook zor Allah yardımcınız olsun kızlar hepiniz iyi bakın kendinize

Yaaa teşekkürler. Bu mesaj bana çok iyi geldi. İlk bebeğimi kaybettiğim için her şeyden korkuyorum artık. Öperim o tombik eli.

Ben 3-4 kilo verdim son bir aydır. Dönem olarak sizinle aynıyiz belki bu hafta azalmaya başlar diye ümit ediyorum her gün kusmaktan mahvoldum su bile midemi bulandiriyor susuzluktan da açlıktan da ölüyorum

Yaaa işte b3n

Ben işte öyleyim benim ilk gebeliğim de böyleydi şimdi yine hayattan bezdim gözüm hiç bişey görmüyor bulantıdan . Hap falan denedim bişey fayda etmedi maalesef .. Dün artık serum aldım ama eve gelip yine küstüm . Umarım çok uzun sürmez hiç birimizin.. çok zor çokk...kokular her yerde kokular... hele de kendi evimde kendi bedenimde .... gece uyanıyorum yine bulanıyorum... rabbim inşallah bu çekiklerimizi günahlarımıza kefaret saysın ancak öyle çekilebilir sanırım....

Sanirim serum varmis bir de hastanede yatma isi ama kızımi düşünüyorum. Ben ilkinde boyle olmamistim. Cok kotuymus. Cok zormus. Kendimden tiksiniyorum pazartesi doktora gidecegim umarim verecegi ilac ise yarar.

Sizin mutfaginiz da size berbat kokuyor mu? Yani benim mutfagim bu kadar mi pismis bilemiyorum. Yoksa neden bu kadar koksun. İgrenc.. lütfen irtibatta kalalım en azindan bu dogal bir surec degil mi? Ya hep boyle kalirsam diye korkuyorum sizin ilkinde ne zamam bitmisti bu durum? C cerenmsl

Benim ilki de böyleydi bu da aynı hiç çaresini bulamadım ben ... Umarım çok uzun sürmez ...

Açıkçası ilkli daha önce başlayıp 18. Haftada bitmişti . Serum aldım ben ama fayda etmiyor bilançoya. ilaçlar da kullandım ama onlar da fayda etmedi doğal bir süreç hatta bazı doktorlara göre çok sağlıklı olması gereken bir süreçmiş ama çok zor. Ben bugün evimin kokusundan kaçıp anneme geldim ama kendi kokumdan kaçamıylrum bazen kızım bile kokuyor öyle şiddetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…