Neden kanama oldu acabaBende çok fenayımm herşeye ağlıyorum bu 2 3 gündür deliricem bulantılarım başladı bu sabahta kanamam oldu akşam ağlamaktan mı ne vajinal jel verdi doktor 2 hafta kullanıcam bakalım oda çok zararı var diyorlar napsam bilemedim
Canim evde bir oyuncak bebegimiz vardı cok kıskanç olduğunu görünce 1 yaştan sonra hep onu verdik sevdik cici yaptirdik yemek yedirdik falan şu an bebeğini çok seviyor öp öp doyamiyor hatta süt ictikten sonra bebegini de getiriyor süt ver diyeA Asmii birde canım biz şimdiden "kardeş nerde? bebek nerde? burda gel sev " falan gibi cümleler kuruyoruz evde kendi de kariiişşşşş diyo daha anlamıyor ama bir iki kere karnımı sevdi böyle böyle alıştıracağız biraz daha büyüsünler hareket etmeleri çok hoşlarına gider diye düşünüyorum anne karnındayken kardeş fikrine alışırlarsa daha kolay uyum sağlalar diye düşünüyorum ayrıca o kadar masumlar ki elbette kıskanacaklar yeri geliyor biz bile eşimizi bi bakıştan bile kıskanıyoruz onlar sadece duygularını bastıramıyorlar
Bende de var fıtık. Ve yaşıM 25. Hem boynumda hem belimde. Ama küçükler. Bayadır ağrısı yoktu. Şimdi yine başladı. Kuyruk sokumumda ve kalçama vuruyor ağrısı. Doktor magnezyum kalsiyum verdi. Osteoformula diye bi takviye.Günaydın canım bende fıtık vardı normalde (zaten ne yoktu ki) o yüzden belimin ağrısını ona bağlıyorum ama senle hemen hemen aynıyız normal sanırım bu hafta ağrılar
Bana takviye vermedi ama açıkçası dün görünce sormayı da unuttumBende de var fıtık. Ve yaşıM 25. Hem boynumda hem belimde. Ama küçükler. Bayadır ağrısı yoktu. Şimdi yine başladı. Kuyruk sokumumda ve kalçama vuruyor ağrısı. Doktor magnezyum kalsiyum verdi. Osteoformula diye bi takviye.
Keşke yardımcı olabilsem canım hiç bilmiyorum ama doktor kötü bir durum olsa söylerdi diye düşünüyorum bol bol su iç Allah'ın izniyle hiç bir şey olmazKızlar bi şey sorucam. Dün kontrole gittik. Doktor ultrasonu açar açmaz su içmen lazım dedi. Sonra ekrana baktım kesem bi garip uzun böyle. Yuvarlak değil. Ve sanki bebeğin hiç yeri Yok gibi. Sordum haliyle doktora. Benden su gibi bi şey geliyo hamileliğimin başından beri dedim. Bebeğimin suyu mu geliyo yoksa diye. Hayır o vajinal akıntıdır. Bebeğin de suyu var. Olmasa şimdiye ölürdü dedi. Görüntüyü yüklüyorum. Benim gibi olan var mı ? Eki Görüntüle 2267727
Tebrikler darısı bana inşallahKızlar bugün doktora gittim çok şükür kalp atışlarını gördükkurbağa gibi kesenin içinde kalıp pıtı pıtı atıyordu 7+1 bugün :)
Maşallah ne güzel görünüyor bebişin 9+1günlük bu kadarmi oluyormuşKızlar bi şey sorucam. Dün kontrole gittik. Doktor ultrasonu açar açmaz su içmen lazım dedi. Sonra ekrana baktım kesem bi garip uzun böyle. Yuvarlak değil. Ve sanki bebeğin hiç yeri Yok gibi. Sordum haliyle doktora. Benden su gibi bi şey geliyo hamileliğimin başından beri dedim. Bebeğimin suyu mu geliyo yoksa diye. Hayır o vajinal akıntıdır. Bebeğin de suyu var. Olmasa şimdiye ölürdü dedi. Görüntüyü yüklüyorum. Benim gibi olan var mı ? Eki Görüntüle 2267727
Teşekkürler canım evet bu kadar oluyor sanırım. Bi de benim doktorun ultrasonu çok iyi. Ama kesem bi tuhaf inşallah sorun olmaz.Maşallah ne güzel görünüyor bebişin 9+1günlük bu kadarmi oluyormuş
MAşAllah kesen çok güzel oğluma hamileykende benim böyle idi ille tam yuvarlak olucak diye birşey yok çekim açısıyla alakalı birşey o canımKızlar bi şey sorucam. Dün kontrole gittik. Doktor ultrasonu açar açmaz su içmen lazım dedi. Sonra ekrana baktım kesem bi garip uzun böyle. Yuvarlak değil. Ve sanki bebeğin hiç yeri Yok gibi. Sordum haliyle doktora. Benden su gibi bi şey geliyo hamileliğimin başından beri dedim. Bebeğimin suyu mu geliyo yoksa diye. Hayır o vajinal akıntıdır. Bebeğin de suyu var. Olmasa şimdiye ölürdü dedi. Görüntüyü yüklüyorum. Benim gibi olan var mı ? Eki Görüntüle 2267727
Yaaa teşekkürler. Bu mesaj bana çok iyi geldi. İlk bebeğimi kaybettiğim için her şeyden korkuyorum artık. Öperim o tombik eli.MAşAllah kesen çok güzel oğluma hamileykende benim böyle idi ille tam yuvarlak olucak diye birşey yok çekim açısıyla alakalı birşey o canım ☺ Gördüğüm kadarıyla Rahime giden kan akışını dinlemiş orada renkli şeyler görünüyor onlar kan akışını dinlediğinde çıkıyor ultrasonda ondan bol su iç demiştir bebek ve suyundan dolayı değildir kan akışının hızını beğenmemiştir canım Eki Görüntüle 2267776
Bak benimkide ince yuvarlak değil resmin yanındada resmin sahibinin eli var
Benimde kızımda hep öyleydi hep öylede gitti içine batık gibi sanki ama çokta sağlıklı doğduYaaa teşekkürler. Bu mesaj bana çok iyi geldi. İlk bebeğimi kaybettiğim için her şeyden korkuyorum artık. Öperim o tombik eli.
Ben3-4 kilo verdim son bir aydır. Dönem olarak sizinle aynıyiz belki bu hafta azalmaya başlar diye ümit ediyorum her gün kusmaktan mahvoldum su bile midemi bulandiriyor susuzluktan da açlıktan da ölüyorum
Arkadaşlar midem cok kotu bulanıyor bu ikinci hamileligim. İlki boyle degildi evim berbat kokuyor ben berbat kokuyorum. Midem cok bulaniyor. 24 saat bulaniyor. Sizde boyle misiniz. Pazartesi kontrolum var doktora gidecegim hapi falan var midir. Cok kotuyum. Mecburen mutfaga girip yemek yapiyorum bir de bana sorun. Allahim sabir versin..
Benim ilki de böyleydi bu da aynıBirebir ayniyiz kizim 3 yasinda nasipse aralikta dogum ve midem cok kotu. Var mi caresi. İlki boyle degildi benim.
Yaaa işte b3n
Ben işte öyleyim benim ilk gebeliğim de böyleydi şimdi yine hayattan bezdim gözüm hiç bişey görmüyor bulantıdan . Hap falan denedim bişey fayda etmedi maalesef .. Dün artık serum aldım ama eve gelip yine küstüm . Umarım çok uzun sürmez hiç birimizin.. çok zor çokk...kokular her yerde kokular... hele de kendi evimde kendi bedenimde .... gece uyanıyorum yine bulanıyorum... rabbim inşallah bu çekiklerimizi günahlarımıza kefaret saysın ancak öyle çekilebilir sanırım....
Benim ilki de böyleydi bu da aynıhiç çaresini bulamadım ben ... Umarım çok uzun sürmez ...
Sanirim serum varmis bir de hastanede yatma isi ama kızımi düşünüyorum. Ben ilkinde boyle olmamistim. Cok kotuymus. Cok zormus. Kendimden tiksiniyorum pazartesi doktora gidecegim umarim verecegi ilac ise yarar.
Sizin mutfaginiz da size berbat kokuyor mu? Yani benim mutfagim bu kadar mi pismis bilemiyorum. Yoksa neden bu kadar koksun. İgrenc.. lütfen irtibatta kalalım en azindan bu dogal bir surec degil mi? Ya hep boyle kalirsam diye korkuyorum sizin ilkinde ne zamam bitmisti bu durum? C cerenmsl
Merhaba benimde beyaz akıntım var neden olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?