2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Demek bunu yaşayan cogu kadinda oluyor... kizim bana da kokuyor kotu degil asla ama koklayamiyorum.. hoş kendi elimden bile tiksiniyorum. Kizima doyasıya sarilamiyorum. Umarim hemen gecer bu durum 18. Hafta cok uzun... umarim o kadar uzamaz.

Benimde kızımda hep öyleydi hep öylede gitti içine batık gibi sanki ama çokta sağlıklı doğdu
Selam bende ekledim son ultrasonu yorumlaman cok guzel benimkini de yorumlaman mumkun mu?

Eklentiler

• 48EE0840-F8D4-44CC-9A43-F7D377AF672D.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 83

Ben de uzamamasını ümit ediyorum inşallah tez zamanda sağlıkla atlatırız bu koku hassasiyeti ve bulantıyı

Neyin zararı var jelin mı? Crinone jel mı adı

Canim sukur duyduk kalp atisini
Nasilsin? Bende cok cok hafif aralikli midem bulantilari var baska bisey yok hala
Hadi gözün aydın bir dahaki randevun ne zaman bana 1 ay sonra gel dedi çok uzun süre değil mi benim de çok uykum geliyor gün içinde akşamları hep uyuyasın var canım

Hadi gözün aydın bir dahaki randevun ne zaman bana 1 ay sonra gel dedi çok uzun süre değil mi benim de çok uykum geliyor gün içinde akşamları hep uyuyasın var canım
1 ay dedi aynen ama ben daha bile uzatabilirim, cinsiyet öğrenmeye giderim bundan sonra gibime geliyor allah esirgesin acil bişey olmadıkça rutin aylık kontroller artık bir süre

Konuyu biri benden alsa da tabloları filan yapmaya başlasa : )

1 ay dedi aynen ama ben daha bile uzatabilirim, cinsiyet öğrenmeye giderim bundan sonra gibime geliyor allah esirgesin acil bişey olmadıkça rutin aylık kontroller artık bir süre
Ben de doktorun dediği gibi tam bir ay dolmadan gitmicem inşallah randevu alınca yazarım sana 11-14. Haftalar arası ense kalınlığı ölçülüyor o haftalar arası giderim büyük ihtimal

7 hafta 5 gunluk olacagiz yarin :) Insaallah sesini duyariz siddetli mide bulantısı ve cikarma ayrica siddetli koku duyarliligim var umarim her sey yolundadir..
Benimde 2 gündür midr bulantısı iştahsızlık başladı evimde birde tadilat var her yerden toz kalkıyor nefret ettim kokulardan.Allah yardımcımız olsun .benim birde 7 yaşında kızım var Anneler gününüz kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…