Açıkçası ilkli daha önce başlayıp 18. Haftada bitmişti . Serum aldım ben ama fayda etmiyor bilançoya. ilaçlar da kullandım ama onlar da fayda etmedi doğal bir süreç hatta bazı doktorlara göre çok sağlıklı olması gereken bir süreçmiş ama çok zor. Ben bugün evimin kokusundan kaçıp anneme geldim ama kendi kokumdan kaçamıylrum bazen kızım bile kokuyor öyle şiddetli
Demek bunu yaşayan cogu kadinda oluyor... kizim bana da kokuyor kotu degil asla ama koklayamiyorum.. hoş kendi elimden bile tiksiniyorum. Kizima doyasıya sarilamiyorum. Umarim hemen gecer bu durum 18. Hafta cok uzun... umarim o kadar uzamaz.
Demek bunu yaşayan cogu kadinda oluyor... kizim bana da kokuyor kotu degil asla ama koklayamiyorum.. hoş kendi elimden bile tiksiniyorum. Kizima doyasıya sarilamiyorum. Umarim hemen gecer bu durum 18. Hafta cok uzun... umarim o kadar uzamaz.
Bende çok fenayımm herşeye ağlıyorum bu 2 3 gündür deliricem bulantılarım başladı bu sabahta kanamam oldu akşam ağlamaktan mı ne vajinal jel verdi doktor 2 hafta kullanıcam bakalım oda çok zararı var diyorlar napsam bilemedim
Hadi gözün aydın bir dahaki randevun ne zaman bana 1 ay sonra gel dedi çok uzun süre değil mi benim de çok uykum geliyor gün içinde akşamları hep uyuyasın var canım
Hadi gözün aydın bir dahaki randevun ne zaman bana 1 ay sonra gel dedi çok uzun süre değil mi benim de çok uykum geliyor gün içinde akşamları hep uyuyasın var canım
1 ay dedi aynen ama ben daha bile uzatabilirim, cinsiyet öğrenmeye giderim bundan sonra gibime geliyor allah esirgesin acil bişey olmadıkça rutin aylık kontroller artık bir süre
1 ay dedi aynen ama ben daha bile uzatabilirim, cinsiyet öğrenmeye giderim bundan sonra gibime geliyor allah esirgesin acil bişey olmadıkça rutin aylık kontroller artık bir süre
Ben de doktorun dediği gibi tam bir ay dolmadan gitmicem inşallah randevu alınca yazarım sana 11-14. Haftalar arası ense kalınlığı ölçülüyor o haftalar arası giderim büyük ihtimal
7 hafta 5 gunluk olacagiz yarin :) Insaallah sesini duyariz siddetli mide bulantısı ve cikarma ayrica siddetli koku duyarliligim var umarim her sey yolundadir..
7 hafta 5 gunluk olacagiz yarin :) Insaallah sesini duyariz siddetli mide bulantısı ve cikarma ayrica siddetli koku duyarliligim var umarim her sey yolundadir..
Benimde 2 gündür midr bulantısı iştahsızlık başladı evimde birde tadilat var her yerden toz kalkıyor nefret ettim kokulardan.Allah yardımcımız olsun .benim birde 7 yaşında kızım var Anneler gününüz kutlu olsun