2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Gecmis olsun insaallah hemen gecer bu bukantlar koku hassasiyetleri.. sizin de anneler gununuz kutlu olsun. İlk hamileliginiz de boyle miydi acaba?

Bulantısı olan arkadaşlar idrar tahlili yaptırdınız mı hamilelikte bulantı normal ama idrar yolları enfeksiyonu daha bi bulantı yapıyor oda eklenmesin çekilmez bulantınıza birde bilginiz olsun

Bulantısı olan arkadaşlar idrar tahlili yaptırdınız mı hamilelikte bulantı normal ama idrar yolları enfeksiyonu daha bi bulantı yapıyor oda eklenmesin çekilmez bulantınıza birde bilginiz olsun
Kan tahlili istedi benden idrar istemedi bulantımda haddinden fazla var

Kan tahlili istedi benden idrar istemedi bulantımda haddinden fazla var
Bana hem idrar kültürü hem tahlili yaptılar sonuçlar İçin yarın arıyıcam yani normal insanda idrar yolları enfeksiyonu bulantı kusma yapıyor hamilelikte bulantı varsa daha kötü yapabilir diye aklıma geldi Çok geçmiş olsun bulantısı olan arkadaşları duyunca sanki benim bulantım varmış gibi üzülüyorum çok zor birşey

İlk gebeliğimde hiç olmamıştı bulantı kusma baş dönmesi halsizlik kokuya hassasiyet ne ararsan var

İlk gebeliğimde hiç olmamıştı bulantı kusma baş dönmesi halsizlik kokuya hassasiyet ne ararsan var
Bendede hiç belirti yok normal hayatıma devam ediyorum, önceki cocuklarimda az da olsa bulantılarım ve koku hassasiyetim var di bunye alıştı sanırım

İlk hamileliğimde hiç bulantım olmamıştı ama bunda tüm hamilelik belirtileri mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…