2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
selamlar ben 7. haftadayım şu haftaya kadar hiç bir şeyim yoktu ama bulantım başladı yeni yeni.
birde neredeyse 2 saatte bir acıkıyorum. cok yorgun hissediyorum ve her an kafatu koysa uyur pozisyonundayım.
birde çok sevdiğim tavuktan bir anda tiksindim ismini bile söyleyemiyorum kusasım geliyor.
şimdilik bu kadar.

Ay benim çok şükür geçti gibi ya. 8hafta dedi başladı bulantılar hayatımı kararttılar biliyorsunuz 10 hafta dedi kesiliverdi. Çok şükür uzun süre aç kaldıktan sonra hızlı hızlı ve çok yersem o zaman biraz bulanıyor öğürme geliyor sonra geçiyor.

Kızlar selam benm 6+1 de başladı bugün 7 haftalığız hic bisey yiyemiyorm. İsyerindeyim hersey kokuyor. Su bile midemi bulandırıyor ama icmek zorundaym icine 3-4 damla limon damlattm içebiliyorum. Tek yedigim sey erik limon cubuk kraker.
Ahh eskiden o pastalar türk kahvesi en sevdigim seydi simdi yazarken bile öğürme geliyor. Ama ne hikmetse yarım kilo almısım. Anlamadm bu işi kraker yaptı sanrm

Benim bel ağrısı 3 gün yokladı geçti memelerde hassas.öğürtü geliyordu. Çok sevdiğim kimyondan tiksindim. Kötü Kokular tiksindiriyor ama Bazen diyorum gebe miyim? Başka da birşey yok. Normal gidiyor. 17 mayıs gelse de usg girsem.

Bende bir gün önce severek yediğim yemeği şu an öğürerek bakıyorum. Bir anda en sevdiğimi şey en nefret ettiğim şey oluyo. Bulantılar halsizlik başdönmesi yüzünden sağlıklı da beslenemiyoruz. Bu da beni Huzursuz ediyor açıkçası

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bende panik atak hastasıyım ilaçları bırakmak zorunda kaldım. Çok zorlanıyorum ama dişimi sıkmaya çalışıyorum. Ama tanıdığım çok ağır ilaçlar kullandı altı ay boyunca. Ama sapasağlam bir erkek çocuğu doğurdu. Koruyacak olan Allah. İnşallah korur onu da seni de. Hamileliği özel hastalıkları yüzünden zor geçiren tüm anne adaylarına yardımcı olsun inşalalh

Aynen canım Rabbime emanet. Ilacı bırakmak istedigimi doktoruma defalarca belirttim ama asla dedi çünkü bırakmaya yeltendigimde daha bı kaç günlük hamileyken bir günde 2 defa nöbet gecirdim. Bir nöbet daha gecirirsen ilaçtan çok daha fazla zarar verir bebeğine emin ol dedi. Birçok hasta anne sağlıklı çocuklar doğurabiliyor . Inşallah biz de onlardan oluruz

Böyle durumlarda doktorlar önce anne sağlığı diyorlar haklı olarak. Sen iyi olacaksın ki o iyi olsun diyorlar. Rabbim kolaylık versin inşallah. Boşuna dememişler cennet annelerin ayakları altında diye. Demekki anne olmak hiç kolay birşey değil. Şimdi annemi anne olanları daha iyi anlıyorum

Geçmiş olsun umarım hiç bir sorun olmaz

Daha ne olsun ki. bunlar zaten hamilelik belirtileri

aa canım daha once dr gıtmemısmıydın kese 2 tane gozukmemısmıydı hayırlısı olsunn

MERHABA imzanıza baktım da tahmini doğum zamanımız neredeyse aynı ama siz 8. haftada görünüyorsunuz neden? ultrasona girdiniz mi hiç? kaç haftalık çıktınız

merhaba cnm 15 gun once gırmıstım blkı 15 gunu gecmıstır o zaman 5 haftalık cıkmıstı bılmıyorum otomatık olusturuyor sanırım ımzayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…