2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar hayırlı gunler. Birşey sorucam size ya
Şimdi ben 9+0 günlük olduk netten bakıyorum
9+0 dan 9+6 ya kadar 10 haftalık deniliyor yani 0 olduğu zaman hemen önündeki haftayamı geçmiş oluyoruz?
Bunu şunun için soruyorum 12 haftalıkken 2li tatama yaptır dedi doktorum randevu alicam devletten eğer bulamazsam özelde yaptıracam 60 7o birşeymiş galiba ama ayın kaçına geliyor hesaplayamiyorum ya biran önce randevu almam lazım bana bir yardim edin kızlar ya.

Allah kolaylık versin benim ikinci hamileliğim ilki de böyleydi yine bulantılı tiksintili koku hassasiyetli çok çok zor geçiyor... umarımı hepimizin kısa sürer

Benim arkadaşım da epilepsi hastası ve sağlıklı bir çocuk dünyaya getirdi ilaç kullanarak . İnşallah sizin de öyşe olur. Allah a emanet olsun bebişler

11+0 olduktan sonra ikili test yapılabiliyor ama 12+0 beklemek daha iyi oluyor ense kalınlığının net ölçülebilmesi için.

Gözünüz aydın sağ salim gelsinler inşallah

Ne radyolojisi hiç haberim yok üniversitenin öğretim görevlisinden aldım riskli gebelik doçent
Bende şimdi aradim 182 yi doplerr çekim falan diyor anlamadım ya. Arastirdim dopler çekim renkli ultroson diyor . Bugün araştırdım googleden 2li tarama için kadın doğuma randevu aliyorsunuz ikili test diyoesunuz o sizi radyolojiye yönlendiriyor diyor makinalari daha iyi olduğu.icin falan diyor. Valla kafa gitti bende iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…