Kızlar hayırlı gunler. Birşey sorucam size ya
Şimdi ben 9+0 günlük olduk netten bakıyorum
9+0 dan 9+6 ya kadar 10 haftalık deniliyor yani 0 olduğu zaman hemen önündeki haftayamı geçmiş oluyoruz?
Bunu şunun için soruyorum 12 haftalıkken 2li tatama yaptır dedi doktorum randevu alicam devletten eğer bulamazsam özelde yaptıracam 60 7o birşeymiş galiba ama ayın kaçına geliyor hesaplayamiyorum ya biran önce randevu almam lazım bana bir yardim edin kızlar ya.
Günaydın. Hamileliğiniz nasıl gidiyor. Ben herşeyden tiksinir haldeyim. Sürekli öğürüyom. Yemek hazırlamak işkence. Buzdolabı bulaşık makinesi tuvalet her yer içimi kaldırıyor. İlk gebeliğim olduğu için acemiyim de
Allah kolaylık versin benim ikinci hamileliğim ilki de böyleydi yine bulantılı tiksintili koku hassasiyetli çok çok zor geçiyor... umarımı hepimizin kısa sürer
Aynen canım Rabbime emanet. Ilacı bırakmak istedigimi doktoruma defalarca belirttim ama asla dedi çünkü bırakmaya yeltendigimde daha bı kaç günlük hamileyken bir günde 2 defa nöbet gecirdim. Bir nöbet daha gecirirsen ilaçtan çok daha fazla zarar verir bebeğine emin ol dedi. Birçok hasta anne sağlıklı çocuklar doğurabiliyor . Inşallah biz de onlardan oluruz
Kızlar hayırlı gunler. Birşey sorucam size ya
Şimdi ben 9+0 günlük olduk netten bakıyorum
9+0 dan 9+6 ya kadar 10 haftalık deniliyor yani 0 olduğu zaman hemen önündeki haftayamı geçmiş oluyoruz?
Bunu şunun için soruyorum 12 haftalıkken 2li tatama yaptır dedi doktorum randevu alicam devletten eğer bulamazsam özelde yaptıracam 60 7o birşeymiş galiba ama ayın kaçına geliyor hesaplayamiyorum ya biran önce randevu almam lazım bana bir yardim edin kızlar ya.
Bende şimdi aradim 182 yi doplerr çekim falan diyor anlamadım ya. Arastirdim dopler çekim renkli ultroson diyor . Bugün araştırdım googleden 2li tarama için kadın doğuma randevu aliyorsunuz ikili test diyoesunuz o sizi radyolojiye yönlendiriyor diyor makinalari daha iyi olduğu.icin falan diyor. Valla kafa gitti bende iyice.