Of ya valla korkmaya başladım artık. Bi de ben stres yapıyorum herhalde. Her yerimdeki kaslarım seğiriyor. Dün gece midem seğirdi san düşün. Bu sabah da sol elimin serçe parmağıyla ayağımın serçe parmağı uyuştu. Hala da uyuşuk. GeçmeZse doktora gidicem. Nörolojik bi hastalık Falan olmasından korkuyorum. Fıtık var bi de huf
canım böyle herşeyi kafana takma rahat bi hamilelik geçirmeye çalış bebeğin senin stresini hissediyor hamilelikte bu tarz şeyler normal bence, birde bunun lohusalığı var bu günlerinin kıymetini bil keyfini sür ileride düşünecek bile vaktin olmayacak
kızlar size bir şey soracağım sizin de içiniz yanıyor mu sürekli su içiyorum içim yanıyor ama lavaboya çıkmıyorum kocaman karınla geziyorum gün içinde gece de 4 5 kere lavaboya kalkıyorum siz de de oluyor mu
AYNI ŞEYİ BİRAZ ÖNE BİR ABLAMA DANIŞTIM BEN DE SU TÜKETİMİM BULANTIM YÜZÜNDEN AZALSADA 7 DE KALTIM VE SAAT 5 E GELİYOR YENİ WC YE GİTTİM O DA ÇOK DA SIKIŞIK DEĞİLDİM
hanımlar tuvalet konusunda yalnız olmadığımı öğrenince ne kadar rahatladım anlatamam. Resmen gece sürekli kalkıp tuvalete gitmekten sabah gece yattığımdan daha yorgun kalkıyorum. devir daim yapıyorum resmen. su içip tuvalete gidiyorum mütemadiyen
kızlar size bir şey soracağım sizin de içiniz yanıyor mu sürekli su içiyorum içim yanıyor ama lavaboya çıkmıyorum kocaman karınla geziyorum gün içinde gece de 4 5 kere lavaboya kalkıyorum siz de de oluyor mu
Merhaba arkadaşlar benimde doğum aralığın 8 i gösteriyor bugün 2li taramaya girdim kan verdim 15 gün sonra çıkacak .Cinsiyeti söylemedi malesef oğlum var bunuda farklı olsun istiyorum ama hayırlısı tabiiki
canım böyle herşeyi kafana takma rahat bi hamilelik geçirmeye çalış bebeğin senin stresini hissediyor hamilelikte bu tarz şeyler normal bence, birde bunun lohusalığı var bu günlerinin kıymetini bil keyfini sür ileride düşünecek bile vaktin olmayacak
Haklısın arkadaşım ben niye böyle oldum bilmiyorum. Kaybettiğim bebeğin nesi olduğu belli olmadı diye acaba bende şu mu var bu mu var diye diye kendimi yedim. Yemeye de devam ediyorum elimde olmadan. İşte aynı şeyleri yaşama korkusu falan hepsi bir araya geldi. Doğru söylüyorsun keyfini çıkarmam lazım ama işte sanırım yapamıyorum. Bana dua edin lütfen
Kızlar bugün ben de kontroldeydim. Sıkıntı yok doktor cinsiyet tahmini yapmak istemedi haya kurmayalım bir ay diye ama sonra eşime söylemiş. Erkek. Tabi ben yine de 16 haftayı beklemeyi düşünüyorum. 2li test için kan verdim. Ense kalınlığı ve diğer ölçümleri normal sınırlarda çıktı.Var ya kıpır kıpır hic durmuyor arkadaş