2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bu bir yardım çağrısıdır!!!
2gündür lekelenmem var 3tane doktora gittim geç döllenme olduğu için gebeliğim 5haftayla uyumluymuş sadece kese görünüyor kese yapısında bozulma Yok aktif kanamaktık diyorlar ee aktif değil de bu gelen kanama nerden geliyor düşük tehditi diye progestan verdiler oda cok güzel kafa yapıyor cok korkuyorum başına gelen varsa yardım etsin gündüzleri kanamam Yok ama akşamları artıyor yaa

Canım korkma 5 haftalıkken benim de sadece minnacık bi kese vardı . Geç döllenme de değildi ama küçücüktü . Hafif kanamalar olabilir zaten doktora görünmüşsün Progestan da almışsın . Yine de tedbiri elden bırakma yat dinlen iş güç yapmamaya çalış içini de ferah tut Allah’ın izniyle bebeğini görürsün bir kaç haftaya

Kanamam dursa küçük olmasını önemsemeyeceği oğlumda da geç döllenme olmuştu çünkü ahhh bi kesilse

Kese yapısında bozulma ya da kanama odağı yoksa acaba yerleşme kanaması mı bu haftalarda oluyormuş diye duymuştum.

Benim ilk gebeliğimde kanama değil ama 5-6 hafta civarı kahverengi lekelenmelerim olmuştu. Uzuun bir süre progestan kullandım. 16 hafta civarı yine kanamam oldu pruluton iğne kullandım bir süre de . Şimdi çok şükür sağlıklı bir kızım var.

Geçmiş olsun önemli bir durum olsaydı doktor yatırırdı gözetim altında tutardı

Benimde 2. Dogum sezeryan olacak ilki de öyleydi, 41+2 de olmustum cok beklemiştik gelmemişti normal yoldan, serzeryanda 38 haftada alıyorlar genelde gelişimi falanda iyiyse.
cumartesi doktoruma sordum 38..haftada alıyorum dedi bu şekilde olursa galiba ben kasımannesi olacağım :)

Gözünaydın canım kanda tertemiz çıkar inşallah bugün kaç+kaçtı bende ultrasonda bugün 10+5 gördüm 9 gün sonra tekrar gidecem yapar inşallah

Bayanlar akşam olalı sol kasığımda inceden ağrı başladı neden olur bu hiç.böyle bir ağrıyla karşılaşmamıştım

Gözün aydın :) kendi doktorun mu baktı? Bana gittiğim hastanede 395 lira dediler ikili tarama için. Bakırköy sadi konuk eğitim ve araştırmadan randevu alıcam cumaya. 12. Hafta yeni dolmuş olacak. Umarım yaparlar :)

Canım sadi konukta yapılmıyor . Ben 182 yle kanka oldum 1 haftadır . 2 li test yaptircam hangi hastane var dedim üsküdar zeynep kamil varmış yapan sadece . Randevu listeleri açık değil adamlar hergun arayin diyor birazdan gene ariycam bakalım.

Kızlar iyi akşamlar. Benim vücudumun her yerinde kas kasılmaları Seğirmeleri oluyor. Gözüm seğiriyordu bi kaç gündür. Şimdi de göğsümün altında bi kas seğiriyor 1 saattir falan. Böyle bi durum yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…