Canım sadi konukta yapılmıyor . Ben 182 yle kanka oldum 1 haftadır . 2 li test yaptircam hangi hastane var dedim üsküdar zeynep kamil varmış yapan sadece . Randevu listeleri açık değil adamlar hergun arayin diyor birazdan gene ariycam bakalım.
Aradım yapılıyormuş sadi konukta. 182den dediler ki burada bilgi paylaşılmamış göremiyoruz istediğiniz hastaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz. Ben sadi konuku aradım. Kadın doğumdan randevu alıp gelin sizi yönlendiriyorlar dedi.
Haklısın arkadaşım ben niye böyle oldum bilmiyorum. Kaybettiğim bebeğin nesi olduğu belli olmadı diye acaba bende şu mu var bu mu var diye diye kendimi yedim. Yemeye de devam ediyorum elimde olmadan. İşte aynı şeyleri yaşama korkusu falan hepsi bir araya geldi. Doğru söylüyorsun keyfini çıkarmam lazım ama işte sanırım yapamıyorum. Bana dua edin lütfen
tabiki canım dua ederiz ama sen içini ferah tut sakin kalmaya çalış çünkü stres gerçekten bebekleri etkiliyor doğunca agresif bir bebek bile olabilir kaybın da takdiri ilahi elinden bir şey gelse zaten yapardın pozitif düşün ki herşey yolunda gitsin çağırma :)