2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bence temiz hiç merak etme
Hayırlı haberlerle dönersin inşAllah canım bizide haberdar et olur mu
Temiz gelir Allahin izniyle gonlunu ferah tut arkadasim
Jawlensky canım inş inş güzel haberler alırsın biz de seninle bekliyoruz
Allah razi olsun arkadaslar cok tesekkur ederim. İnşaallah temiz cikar Allahin izniyle.

Ayyy allah razı olsun canım senin sayende istanbul diğer ucuna gitmekten kurtuldum valla. bende aradım şimdi yapılıyor dedi halkıymışsın ama 182 de sadece zeynep kamil çıkıyor o yüzden onlara inandim.bende. Ama kafama takilan birşey şey. Şimdi kadın sogimdan aldik randevuyu gittik hastaneye bizi o gün alırlarmı yoksa başka güne mı atarlar birde sadece kan almıyorlardır umarım bazı yerler sadece kan alip bırakıyormuş ultrosona sokmuyormuş. Aman bir kazasız belasız şu testleri falan bitirip bir rahat etsek şöyle odası elbisesi vs kafa yorsak.

Sat:14.03.2019
Tdt:19.12.2019
Tekiz
İlk gebelik
Yaş 24
İstanbul
Cinsiyet belli değil

arkadaşlar selam nasılsınız?
benim bir derdim var paylaşmak istedim, pek belirtim yok şuan hamileliğimde yani akşamları yorgunluk çok çok nadir de mide bulantısı ve bide gögüs şişkinliği dışında maşallah çok iyiyim.
bu beni endişelendiriyor, kan testlerim geçen hafta çok iyi çıktı, en son 11 mayısta doktora gidip kalp atışını duyduk kese de güzel dedi vs vs ama ben belirti hissetmedikçe kafaya takıyorum acaba kalbi mi durdu bişey mi oldu aman allahım vs. buda beni strese sokuyor , neredeyse her hafta gidip ultrasona girmek istiyorum bebeğimi görmek için..
hiç normal değilim bundan nasıl kurtulurum?
bu arada hiç kanamam vs de olmadı ama allah korusun kalp atışı durursa zaten hissedilmezmiş böyle şeyleri okuyup kendime dert edindim.. napacağım?

BİRAZ RAHATLA KASMA KENDİNİ STRESİN ÇOCUĞUNU DA ETKİLER .ANIN TADINI ÇIKARMALISIN.HER İNSANIN HAMİLELİĞİ BİR DEĞİL Kİ KİMİSİ BAŞINI KALDIRAMAZ BULANTIDAN KUSMAKTAN KİMİSİ DE HİÇ HAMİLE DEĞİLMİŞ GİBİ YAŞAR HAMİLELİĞİNİ 4.AYA KADAR SABIR ET SONRA BEBİŞLER BEN BURADAYIM ANNE DİYORLAR GÜVEN BANA

inşallah canım ya her hafta her hafta ulrasona da girilmez ki dimi ama? keşke şu aletler eve alınabilse
evet normal olmadığımın farkındayım , çok korkuyorum Allah korusun hepimizi

inşallah canım ya her hafta her hafta ulrasona da girilmez ki dimi ama? keşke şu aletler eve alınabilse
BOL BOL SALAVAT GETİR ELİNİ KARNINDA TUTUP BU SENİ DE RAHATLATIR. BİR SIKINTIN OLMADIĞI SÜRECE SIK SIK GİRME BENCE

200 tl civarı dopler cihazları var bebeğin kalp atışlarını gösteriyorlar ben almadım ama eltimde varmiş denedik gayet güzel. Aynen bir ay daha sabredebilirsen zaten hareketlerini hissetmeye başlıcaz bana da arada öyle düşünceler geliyor ama kanama yok diye rahatlatıyorum kendimi. Ama inanki bulantı hissetmek daha kötü Sen çok şanslısın arkadaşım

umarım şanstandır, bulantı hissetmek bebeği hissetmek gibi ya o yüzden korkuyorum.
cihazları araştırıcam valla çözüm olabilir çok sağ ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…