2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
canım kalp atışı dinlemek ultrasondan daha zararlı dikkat ederseniz doktorunuz bile 2 3 sn anca dinletiyor uzatmıyor bana her defasında nefesini tut uzatmayalım diyor doktorum ama yine de sizin kararınız

canım kalp atışı dinlemek ultrasondan daha zararlı dikkat ederseniz doktorunuz bile 2 3 sn anca dinletiyor uzatmıyor bana her defasında nefesini tut uzatmayalım diyor doktorum ama yine de sizin kararınız
selam , çoğu uzman, talimatlara göre kullanıldığında, taramaların herhangi bir zarara neden olabileceği olasılığının çok düşük olduğunu kabul eder. Gebeliklerin izlenmesinde seri taramalardan sağlanan faydaların potansiyel risklerden daha ağır olduğu düşünülmektedir.

Çok sevindim canım senin adına. Inşallah bizde güzel sonuçlar alırız .

Kızlar ya bana birseyler soyleyin lütfen. 2 gündür aklıma takilan şeyler var içimi huzursuz yapıyor. Ben bebeğime ilk günden beri korunmasiz istiyorduk 4 yıl sonunda nasip etti rabbim çok korkuyorum birşey olacak diye . 2 gündür aklıma ya kalbi durduysa sorusu geliyor herşey yolunda dedi doktorum 9 haftalıkken gittiğimde kalp.atisisa süper dedi 12 haftalık 2li yaptır gel dedi o günden beri birşey yoktu ama 2 gündür deli sorular. Arabamiz olsa akşam acile gidicem bebeğimi görmeye o derece ama arabamiz yok. Netten araştırdım hiç belirtisiz kalbi durabiliyormus 2 3 hafta sonra fark edenler var muayenede düşünün. Benim ağrım sızım kanamam yok çok şükür ama kaybetme korkusu insanı mahfediyor araştırınca böyle kalbim sıkışıyor resmen. Sizdede varmı böyle şeyler. 20 haftalıkken bile kalbi duran varmış rabbime emanetler ama korkuyor insan. Çok zor sahip oldum bebeğime resmen onu öğrendiğimiz günden beri her gunumuz bayram misali şuan 10+2 olduk ikili teste randevu alicam işte ya o gün gidince kötü haber alırsam ne yaparım ben.

Bilmiyorum ki ben de kime sorsam özelde yaptırmış. Ben de sadi konukun bahçelievler semt polikliniğinden almıştım orda olmuyormuş iptal ettim haftaya cumaya aldım. İlk 3 aya kadar bakıyolarmış. 13. Haftaya girmiş olucam sorun olmaz heralde

Canım penelopem ben aradım bugün 182 yi 3 aydan büyük gebe bölümü ne bu ayin sonuna kadar randevu yok diyor 3 haziranda görünmüyor zaten 4 haziran bayram. Sen ne yaptın buldun mu randevu.

Ben de öyleyim hiç belirtim kalmadı ağzımdaki acılık azaldı. İnşallah her şey yolundadır

umarım şanstandır, bulantı hissetmek bebeği hissetmek gibi ya o yüzden korkuyorum.
cihazları araştırıcam valla çözüm olabilir çok sağ ol
Bulantı çok feci birşey gerçekten şans bence bulanmamak. Endişelenme hiç bebek eğer Allah korusun bişey olsa mutlaka belirti verir bir süre sonra ateşin çıkar ya da rahim onu atmaya uğraşır . Sen ne kadar rahat olursan hamileliğin de bebeğin de çok daha rahat ve sağlıklı olur ❤

Canim bende oyleydim.tipki ayni anlattigin gibi.kotuyu getirmemeye calistim fazla arastirip okumamaya calistim yoksa daha kotu olacaktim.ya kalbi durduysa ya kotu bisey varsa belirtilerim azaldi hergun elim gogsumdeydi afedersin.ama inan bana onlar iyi Rabbim koruyor onlari inaniyorum.aklima kotu biseyler gelince okumak arastirmak yerine salavat getirdim elimi karnima goturup ve cok sukur bugun bulustuk oglusumla hersey cook guzel olsun hepimiz icin

Bende hep dua ediyorum kuzum. Onu sen bana verdim seneler sonra sana emanet rabbim diyorum . Duadan başka birşey gelmiyor malesef elimizden. Ya biranda geldi aklıma bu zamana kadar kalp atışını ya duyamazsam korkusu bile yoktu ama.durduk yere geldi aklıma . Rabbim bebeklerimizi korusun bize bağışlasin inşallah canım.

Canım penelopem ben aradım bugün 182 yi 3 aydan büyük gebe bölümü ne bu ayin sonuna kadar randevu yok diyor 3 haziranda görünmüyor zaten 4 haziran bayram. Sen ne yaptın buldun mu randevu.
Ben yeni geçmiş olucam 12 haftayı 13ün içinde olucam o yüzden sorun etmezler heralde diye düşündüm aldım haftaya perşembeye. Sorun ederlerse ertesi gün özele giderim napıym. Esenler medipolde 230a yaptırmış biri. Daha uygun hastane bulsam devletle uğraşmıycam da işte bulamıyorum :)

umarım şanstandır, bulantı hissetmek bebeği hissetmek gibi ya o yüzden korkuyorum.
cihazları araştırıcam valla çözüm olabilir çok sağ ol
Zararlı olduğunu ben hiç duymadım benim doktorum bana bakıyordu yeter mi diye kalp atışlarını dinletirken. Bu cihazı da endişelerini giderdikten sonra kaldırabilirsin. Sadece endişeye kapıldığında kullanabilirsin.

Bu arada geçen hafta bikaç kez çamaşır suyu ile temizlik yaptım ellerime çok temas ettirdim. Sonra eldiven almayı akıl ettim ama üzüldüm keşke hiç dokunmasaydım. Siz uzak durabiliyor musunuz?
Ben hiç solumuyorum bile canım. Annem ve ablam yakınımda eşimde sağolsun herşeye yetişiyor ben normal temizlik yapıyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…