canım kalp atışı dinlemek ultrasondan daha zararlı dikkat ederseniz doktorunuz bile 2 3 sn anca dinletiyor uzatmıyor bana her defasında nefesini tut uzatmayalım diyor doktorum ama yine de sizin kararınız200 tl civarı dopler cihazları var bebeğin kalp atışlarını gösteriyorlar ben almadım ama eltimde varmiş denedik gayet güzel. Aynen bir ay daha sabredebilirsen zaten hareketlerini hissetmeye başlıcaz bana da arada öyle düşünceler geliyor ama kanama yok diye rahatlatıyorum kendimi. Ama inanki bulantı hissetmek daha kötü Sen çok şanslısın arkadaşım
selam , çoğu uzman, talimatlara göre kullanıldığında, taramaların herhangi bir zarara neden olabileceği olasılığının çok düşük olduğunu kabul eder. Gebeliklerin izlenmesinde seri taramalardan sağlanan faydaların potansiyel risklerden daha ağır olduğu düşünülmektedir.canım kalp atışı dinlemek ultrasondan daha zararlı dikkat ederseniz doktorunuz bile 2 3 sn anca dinletiyor uzatmıyor bana her defasında nefesini tut uzatmayalım diyor doktorum ama yine de sizin kararınız
Çok sevindim canım senin adına. Inşallah bizde güzel sonuçlar alırız .Arkadaslarrrr
Sonuçlar temiz geldi elhamdülillah. Dualarınız destekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim...
Lütfen beni de kaydedin
Eyluldeniz18
Son adet 20 mart
Konyadayim
Yaş 32
Muhtemel dogacaklari tarih 25. 12 .2019
Bilmiyorum ki ben de kime sorsam özelde yaptırmış. Ben de sadi konukun bahçelievler semt polikliniğinden almıştım orda olmuyormuş iptal ettim haftaya cumaya aldım. İlk 3 aya kadar bakıyolarmış. 13. Haftaya girmiş olucam sorun olmaz heraldeAyyy allah razı olsun canım senin sayende istanbul diğer ucuna gitmekten kurtuldum valla.bende aradım şimdi yapılıyor dedi halkıymışsın ama 182 de sadece zeynep kamil çıkıyor o yüzden onlara inandim.bende. Ama kafama takilan birşey şey. Şimdi kadın sogimdan aldik randevuyu gittik hastaneye bizi o gün alırlarmı yoksa başka güne mı atarlar birde sadece kan almıyorlardır umarım bazı yerler sadece kan alip bırakıyormuş ultrosona sokmuyormuş. Aman bir kazasız belasız şu testleri falan bitirip bir rahat etsek şöyle odası elbisesi vs kafa yorsak.
Ben de öyleyim hiç belirtim kalmadı ağzımdaki acılık azaldı. İnşallah her şey yolundadırKızlar ya bana birseyler soyleyin lütfen. 2 gündür aklıma takilan şeyler var içimi huzursuz yapıyor. Ben bebeğime ilk günden beri korunmasiz istiyorduk 4 yıl sonunda nasip etti rabbim çok korkuyorum birşey olacak diye . 2 gündür aklıma ya kalbi durduysa sorusu geliyor herşey yolunda dedi doktorum 9 haftalıkken gittiğimde kalp.atisisa süper dedi 12 haftalık 2li yaptır gel dedi o günden beri birşey yoktu ama 2 gündür deli sorular. Arabamiz olsa akşam acile gidicem bebeğimi görmeye o derece ama arabamiz yok. Netten araştırdım hiç belirtisiz kalbi durabiliyormus 2 3 hafta sonra fark edenler var muayenede düşünün. Benim ağrım sızım kanamam yok çok şükür ama kaybetme korkusu insanı mahfediyor araştırınca böyle kalbim sıkışıyor resmen. Sizdede varmı böyle şeyler. 20 haftalıkken bile kalbi duran varmış rabbime emanetler ama korkuyor insan. Çok zor sahip oldum bebeğime resmen onu öğrendiğimiz günden beri her gunumuz bayram misalişuan 10+2 olduk ikili teste randevu alicam işte ya o gün gidince kötü haber alırsam ne yaparım ben.
Bulantı çok feci birşey gerçekten şans bence bulanmamak. Endişelenme hiç bebek eğer Allah korusun bişey olsa mutlaka belirti verir bir süre sonra ateşin çıkar ya da rahim onu atmaya uğraşır . Sen ne kadar rahat olursan hamileliğin de bebeğin de çok daha rahat ve sağlıklı olur ❤umarım şanstandır, bulantı hissetmek bebeği hissetmek gibi ya o yüzden korkuyorum.
cihazları araştırıcam valla çözüm olabilir çok sağ ol
Belirtim var ama bende huzursuzluk var .Ben de öyleyim hiç belirtim kalmadı ağzımdaki acılık azaldı. İnşallah her şey yolundadır
Canim bende oyleydim.tipki ayni anlattigin gibi.kotuyu getirmemeye calistim fazla arastirip okumamaya calistim yoksa daha kotu olacaktim.ya kalbi durduysa ya kotu bisey varsa belirtilerim azaldi hergun elim gogsumdeydi afedersin.ama inan bana onlar iyi Rabbim koruyor onlari inaniyorum.aklima kotu biseyler gelince okumak arastirmak yerine salavat getirdim elimi karnima goturup ve cok sukur bugun bulustuk oglusumlaKızlar ya bana birseyler soyleyin lütfen. 2 gündür aklıma takilan şeyler var içimi huzursuz yapıyor. Ben bebeğime ilk günden beri korunmasiz istiyorduk 4 yıl sonunda nasip etti rabbim çok korkuyorum birşey olacak diye . 2 gündür aklıma ya kalbi durduysa sorusu geliyor herşey yolunda dedi doktorum 9 haftalıkken gittiğimde kalp.atisisa süper dedi 12 haftalık 2li yaptır gel dedi o günden beri birşey yoktu ama 2 gündür deli sorular. Arabamiz olsa akşam acile gidicem bebeğimi görmeye o derece ama arabamiz yok. Netten araştırdım hiç belirtisiz kalbi durabiliyormus 2 3 hafta sonra fark edenler var muayenede düşünün. Benim ağrım sızım kanamam yok çok şükür ama kaybetme korkusu insanı mahfediyor araştırınca böyle kalbim sıkışıyor resmen. Sizdede varmı böyle şeyler. 20 haftalıkken bile kalbi duran varmış rabbime emanetler ama korkuyor insan. Çok zor sahip oldum bebeğime resmen onu öğrendiğimiz günden beri her gunumuz bayram misalişuan 10+2 olduk ikili teste randevu alicam işte ya o gün gidince kötü haber alırsam ne yaparım ben.
Bende hep dua ediyorum kuzum. Onu sen bana verdim seneler sonra sana emanet rabbim diyorum . Duadan başka birşey gelmiyor malesef elimizden. Ya biranda geldi aklıma bu zamana kadar kalp atışını ya duyamazsam korkusu bile yoktu ama.durduk yere geldi aklıma . Rabbim bebeklerimizi korusun bize bağışlasin inşallah canım.Canim bende oyleydim.tipki ayni anlattigin gibi.kotuyu getirmemeye calistim fazla arastirip okumamaya calistim yoksa daha kotu olacaktim.ya kalbi durduysa ya kotu bisey varsa belirtilerim azaldi hergun elim gogsumdeydi afedersin.ama inan bana onlar iyi Rabbim koruyor onlari inaniyorum.aklima kotu biseyler gelince okumak arastirmak yerine salavat getirdim elimi karnima goturup ve cok sukur bugun bulustuk oglusumlahersey cook guzel olsun hepimiz icin
Alırsın Insaallah korkma. Ben de sen gibiydim ilk gebeligimde. Sağlık ocagina gidip gidip dinliyordum :) ilk ya ondandir sonra gelmez aklına.Çok sevindim canım senin adına. Inşallah bizde güzel sonuçlar alırız .
Ben yeni geçmiş olucam 12 haftayı 13ün içinde olucam o yüzden sorun etmezler heralde diye düşündüm aldım haftaya perşembeye. Sorun ederlerse ertesi gün özele giderim napıym. Esenler medipolde 230a yaptırmış biri. Daha uygun hastane bulsam devletle uğraşmıycam da işte bulamıyorum :)Canımpenelopem ben aradım bugün 182 yi 3 aydan büyük gebe bölümü ne bu ayin sonuna kadar randevu yok diyor 3 haziranda görünmüyor zaten 4 haziran bayram. Sen ne yaptın buldun mu randevu.
Kıyamam sana ya ben demiştimArkadaslarrrr
Sonuçlar temiz geldi elhamdülillah. Dualarınız destekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim...
Lütfen beni de kaydedin
Eyluldeniz18
Son adet 20 mart
Konyadayim
Yaş 32
Zararlı olduğunu ben hiç duymadım benim doktorum bana bakıyordu yeter mi diye kalp atışlarını dinletirken. Bu cihazı da endişelerini giderdikten sonra kaldırabilirsin. Sadece endişeye kapıldığında kullanabilirsin.umarım şanstandır, bulantı hissetmek bebeği hissetmek gibi ya o yüzden korkuyorum.
cihazları araştırıcam valla çözüm olabilir çok sağ ol
Ben hiç solumuyorum bile canım. Annem ve ablam yakınımda eşimde sağolsun herşeye yetişiyor ben normal temizlik yapıyorum sadeceBu arada geçen hafta bikaç kez çamaşır suyu ile temizlik yaptım ellerime çok temas ettirdim. Sonra eldiven almayı akıl ettim ama üzüldüm keşke hiç dokunmasaydım. Siz uzak durabiliyor musunuz?
Çok şükür canım çok sevindimArkadaslarrrr
Lütfen beni de kaydedin
Eyluldeniz18
Son adet 20 mart
Konyadayim
Yaş 32
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?