İçim rahatladı ya benimde ilk bende hissetmiyorum insana arada acaba diyor bi kıpırdasalardı hayırlısıylaBenim ilk gebeliğim ben hiç hareket hissetmiyorum. Zaten normal hissetmemek. Bu haftalar kas ve kemik kütlesinin güçlenmeye başladığı haftalar. O sebeple 20-21.haftalarda hissetmemiz normal.
Bazı doktorlar fazla veriyor anlamadım. Banada başka doktor dış gebelikte iğne oldun etkisi geçmemiştir metabolizma düzensiz sen folik asit takviyesi de almalısın dedi kendi doktorum fazlası zarar zaten vitaminlerinde mevcut dedi vermedi bende kullanmadım. Kan ilacını da henüz almadım bu ilaçlar bitince yazar sanırımKızlar 12. Haftadan sonra günde alınan folik asit miktarı sınırı geçtiğinde otizm tetikleniyormuş. Sınır 800 mcg yani 8 mg imiş. Regenesis + gyno ferro sanol kullanıyorum ve ikisinde de folik asit var toplamda 9 mg yapıyor. Bize niye fazladan folik asit yüklüyorlar. İlk 3 ayı geçirdik folik ihtiyacımız bitti. İçeriğinde folik asit olmayan bir kan ilacı kullanan var mı? Doktoruma da soracağım.
Ben ordan vazgeçtim doktorum ali ipek ve birsürü doktor önerdi yine ali ipekden aldım 380 lira servet ünsaldaFiyat iyiymiş baya. Dr nasıl ki acaba araştırma yaptınız ismi nedir.
İyi akşamlar nerde bu doktorlar baya uygunmuşBen ordan vazgeçtim doktorum ali ipek ve birsürü doktor önerdi yine ali ipekden aldım 380 lira servet ünsalda
Canım ben maltofer fol kullanıyorum.icindeki folik asit miktari 0.35mg,doktor ilk 3 aydan sonra folik asiti biraktirip buna ve efa mom (omega 3,bunu 2gune bir aliyorum)birde D vitamini var günde 10 damla.fazla vitamine ihtiyaç yok zaten bunlar yeterli dediKızlar 12. Haftadan sonra günde alınan folik asit miktarı sınırı geçtiğinde otizm tetikleniyormuş. Sınır 800 mcg yani 8 mg imiş. Regenesis + gyno ferro sanol kullanıyorum ve ikisinde de folik asit var toplamda 9 mg yapıyor. Bize niye fazladan folik asit yüklüyorlar. İlk 3 ayı geçirdik folik ihtiyacımız bitti. İçeriğinde folik asit olmayan bir kan ilacı kullanan var mı? Doktoruma da soracağım.
800 mikrogram 0.8 miligram eder hesaplamada bir yanlışlık var. sınır 8 mg ise asmiyor ama 800 mikrogramsa aşıyor tabiiKızlar 12. Haftadan sonra günde alınan folik asit miktarı sınırı geçtiğinde otizm tetikleniyormuş. Sınır 800 mcg yani 8 mg imiş. Regenesis + gyno ferro sanol kullanıyorum ve ikisinde de folik asit var toplamda 9 mg yapıyor. Bize niye fazladan folik asit yüklüyorlar. İlk 3 ayı geçirdik folik ihtiyacımız bitti. İçeriğinde folik asit olmayan bir kan ilacı kullanan var mı? Doktoruma da soracağım.
Yediklerimizden aldıklarımızda hariç malasef ilaç konusunda doktorlara güvenmiyorum 5 ay boşuna dünya para eden ilaç kullandırdı ilaç muadilleri sağolsun eşimin arkadaşlarındanda var ilaç muadili birkaç kişi biri doktora şantaj filan bile yaparak ilaç sattırılırdığını söylemiş komisyonları ikramiyeleri harikaymış ondan dolayı ben böyle ciddi olmayan konularda kendi doktorum olmayı tercih ediyorum ki ciddi konuda bile ilaç kullandırmak İçin doktor tarafından kandırılmış birisiyim malasef başka 3 doktor kararıyla bıraktık şükürKızlar 12. Haftadan sonra günde alınan folik asit miktarı sınırı geçtiğinde otizm tetikleniyormuş. Sınır 800 mcg yani 8 mg imiş. Regenesis + gyno ferro sanol kullanıyorum ve ikisinde de folik asit var toplamda 9 mg yapıyor. Bize niye fazladan folik asit yüklüyorlar. İlk 3 ayı geçirdik folik ihtiyacımız bitti. İçeriğinde folik asit olmayan bir kan ilacı kullanan var mı? Doktoruma da soracağım.
Ben ilk gebe kaldığımda bir dr bana 5mg folbiol mu ne onu verdi. Yaşım ileri imiş yüksek doz lazımmış. Gerçekten dr larda kendini güncellemiyor. Bende kabul etmedim. Prof dr Ahmet aydın 1 mg üzerinin gereksiz ve kanserojen olduğunu söylüyor. Folik asit 12. Haftadan sonra kullanılan takviyelerde 0.8 mg.Kızlar 12. Haftadan sonra günde alınan folik asit miktarı sınırı geçtiğinde otizm tetikleniyormuş. Sınır 800 mcg yani 8 mg imiş. Regenesis + gyno ferro sanol kullanıyorum ve ikisinde de folik asit var toplamda 9 mg yapıyor. Bize niye fazladan folik asit yüklüyorlar. İlk 3 ayı geçirdik folik ihtiyacımız bitti. İçeriğinde folik asit olmayan bir kan ilacı kullanan var mı? Doktoruma da soracağım.
Canım ben durmadan geziyorum. Dinlene dinlene git. Kendini yakmadan azıcıkta güneşlen. D vitaminiHaftaya kısmet olursa tatile cıkıyoruz 1 haftalığına. Önce İstanbuldan İzmire orda 1 gece kalıp sonra Fethiye dönüşte yine aynı mola vererek geleceğiz inşallah bir sıkıntı yaşamam yolda. 2 yasında erkek bebe de var tabi. Kendi doktorum da tatilde artık Baska doktordan randevu aldım gitmeden bi göreyim sıkıntı olmasın. Aranız da tatile cıkacak olan varmı
Ankarada baya ünlü doktor aslında şimdi servet ünsal tıp merkezinde görevli, ankarada da fiyatlar uçmuşta ben biraz uygun araştırdımİyi akşamlar nerde bu doktorlar baya uygunmuş
İnş bende haftaya tatile çıkıyorum bişey olmaz Allahın izniyle benim bulantı kusmalarım tansiyon düşüklüğüm devam ediyo o yönde biraz gerginim ama doktorum sıkntı yok gitmende dediHaftaya kısmet olursa tatile cıkıyoruz 1 haftalığına. Önce İstanbuldan İzmire orda 1 gece kalıp sonra Fethiye dönüşte yine aynı mola vererek geleceğiz inşallah bir sıkıntı yaşamam yolda. 2 yasında erkek bebe de var tabi. Kendi doktorum da tatilde artık Baska doktordan randevu aldım gitmeden bi göreyim sıkıntı olmasın. Aranız da tatile cıkacak olan varmı
Efa mom alırım diyordum o da folik asit içeriyor :) den hangisini kullanıyorsun bugün bırakacağım multivitamini direkt omega3 alacağım. Kan ölçümü de yapmadı direkt yazdı. Of of..Ben ilk gebe kaldığımda bir dr bana 5mg folbiol mu ne onu verdi. Yaşım ileri imiş yüksek doz lazımmış. Gerçekten dr larda kendini güncellemiyor. Bende kabul etmedim. Prof dr Ahmet aydın 1 mg üzerinin gereksiz ve kanserojen olduğunu söylüyor. Folik asit 12. Haftadan sonra kullanılan takviyelerde 0.8 mg.
Ayrıca folik asit kimyasal, folat doğal. Folat kullanmamız gerekiyor ama benim dr da bana Decavit verdi. 12. Haftadan sonra. Omega 3 ü ben ayrı kullanıyorum çünkü. Allahtan 12. Haftaya kdr folidays kullandım. Folat var içinde.(0,4mg)
başınız sağolsun dirençli durmaya çalışın allah büyük ol der olur insallah tekrar sağlıklı bir gebeliğiniz olurMalesef bebeğim ölmüş. Suni sancı ile Doğum yapacağız
İyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?