Merhaba kızlar biz bugün 16+1 olduk hafta sonu cinsiyetini öğrendik kzımız olucak inşallah etrafımdaki herkesin erkek bebişi ve ben de de erkek hissettiler hatta çin takvimi rus takvimi hepsi erkekti . güzelleştiğimi söyleyenler vardı kesenin duruşundan falan hepsi erkeği gösteriyodu ama 14. haftadan beri değişmedi doktorumuz kız dedi kesin olarak
Efa mom alırım diyordum o da folik asit içeriyor :) den hangisini kullanıyorsun bugün bırakacağım multivitamini direkt omega3 alacağım. Kan ölçümü de yapmadı direkt yazdı. Of of..
Ben omega 3+DHA+epa+kolin+astaksantin olarak sabah 1,akşam 1 Neptune Krill Oil kullanıyorum canım. Biraz pahalı ama en kalitelisi ne yapalım başladım bir kere.
İnşallah bakalım yol uzun sık sık mola şart tabi güneşlenmeyi cok severim bebeden once vakit boldu şimdi 1 dk durmuyor ancak uyuyunca kısmet olacak soyle sere serpe
İnş bende haftaya tatile çıkıyorum bişey olmaz Allahın izniyle benim bulantı kusmalarım tansiyon düşüklüğüm devam ediyo o yönde biraz gerginim ama doktorum sıkntı yok gitmende dedi
Merhaba kızlar biz bugün 16+1 olduk hafta sonu cinsiyetini öğrendik kzımız olucak inşallah etrafımdaki herkesin erkek bebişi ve ben de de erkek hissettiler hatta çin takvimi rus takvimi hepsi erkekti . güzelleştiğimi söyleyenler vardı kesenin duruşundan falan hepsi erkeği gösteriyodu ama 14. haftadan beri değişmedi doktorumuz kız dedi kesin olarak
İlk hamileliğimde toplamda 22 kilo almıştım) bu sefer zaten kiloluyum, nasıl olduysa daha almadım. Zaten almam da yasak ama dikkat ettiğimi söyleyemeyeceğim. Sadece paketli abur cubur yemiyorum.
İlk hamileliğimde toplamda 22 kilo almıştım) bu sefer zaten kiloluyum, nasıl olduysa daha almadım. Zaten almam da yasak ama dikkat ettiğimi söyleyemeyeceğim. Sadece paketli abur cubur yemiyorum.
Hayırlı olsun canım , benimde 2 oğlum var şimdikine kiza benziyor diyor, bu ay sonunda kesinleşecek , ama ben kız alışverişi yapmaya başladım bile umarım değişmez
Ben 16 haftada 1 kg aldım . Görümcem ilk 6 ay hiç kg almadan 3 kg üzerinde Çocuk doğurdu . Sizinki cidden biraz fazla olmuş . Asıl kg son aylarda alınacak çünkü bebek kaç gram mesela şuan
ben 63le başladım su an 71 çıkıyorum 16. haftadayım
benim de canım sıkılıyor ama doktora haftaya gidicem. daha önce 4 5 kilo almışken bisi dememişti
boyum 1.70
Bende hamileliklerimde birinde 35 birinde 40 kg alarak resmen şiştim bunda da şimdiye kadar 8 kg almışım ne yaparsam yapayım ben hamilelikte kilo alıyorum ya dikkat etmeye çalışıyorum nasıl alıyorum anlamıyorum çok yememek gerek
canııım teşekkür ederim senin de gözünaydın sağlıkla gelsin bebişimiz inşallah evet ilk cocugumuz sanırım şansı ile geldi öğrendikten 1 ay sonra araba aldık cünkü
ben henüz 2,5 kilo aldım ama sanki daha cok alıcam cünkü midem sürekli kazınıyo rahatsız ediyo beni doktorum bana cok su iç o zaman kilo durumunu kontrol altında tutarsın dedi ben de 4-5 litre içiyorum her gün ama baaklım ne olucak
Ben 16 haftada 1 kg aldım . Görümcem ilk 6 ay hiç kg almadan 3 kg üzerinde Çocuk doğurdu . Sizinki cidden biraz fazla olmuş . Asıl kg son aylarda alınacak çünkü bebek kaç gram mesela şuan
ben henüz 2,5 kilo aldım ama sanki daha cok alıcam cünkü midem sürekli kazınıyo rahatsız ediyo beni doktorum bana cok su iç o zaman kilo durumunu kontrol altında tutarsın dedi ben de 4-5 litre içiyorum her gün ama baaklım ne olucak