2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
1 haftadır ara ara kanamam var di dün doktora gittim plasenta previa yani bebeğin eşi alt taraftaymış ondan düşük riskim varmış sürekli lekelenme şeklinde kanamam devam ediyor gün de 3 defa progesteron hormonu alıyorum, 2 yaşında aşırı hareketli bir çocuğum var evde yatıp dinlenme şansım hiç yok, problemimi tamamen şansa bırakıyorum

egeninhamsisi başın sağolsunAllah birdaha imtihan etmesin Yolculuk uçak eğer 2 saatten fazla sürdüyse sebep olmuş olabilir zaten pıhtılaşma varya. Yolculukta bir buçuk iki saatte bir dinlenme yürüme şartı var canım

Sağol canm yolculuğum aktarmalıydı. 2 saatte istanbula geldim 1 saat yürüdüm uçaktan çık yeni perona ilerle vs uzunda sürdü. Oradan Muğla’ya geçtim oda 1 saat sürdü. Yine yarım saat bavulları al araca geç. Eve geçene kadar da 2 saat kara yolculuğu sürdü. İğnemi geceden kullanmıştım coraspin almıştım . Doktorum sorun olmaz demişti ama bende yolculuk sırada kan akışında bir sorun mu oldu acaba diyorum. Kalbi durmuş sadce. THY tercih etmiştim ve koridor tarafında oturmuştum koltuk araları geniş diye . Evdede bu kadar süre oturup bişeyler izleyebiliyoruz bazen. Doktor imkansız bu sebepten olmaz diyor ama ben keşke gelmeseydim diyip bitiriyorum kendimi

Hakikatinde imkansız canım sen tüm herşeyde dikkat etmişsin takdir artık gerisi kendini sıkma yine olur duygusal bağ kurmuşsun bebeğinle şimdiden o üzmüş seni anladığım kadarıyla inş dahahayırlsıyla rabbim seni rızıklandır

Yiyecek ekmeği varsa tutunur canım. Annen kv falan yakınında değil mi

Tekrar geçmiş olsun Rabbim en sağlıklısını tez zamanda kucağına almayı nasib etsin

Merhaba bize de doktor sol böbreğinde çok küçük bir genişleme var dedi şimdilik sorun oluşturmaz ama takip altına alınmalı dedi erkek bebeklerde oluyor genelde dedi inşallah bir sorum çıkmaz üçlü test sonucumu bekliyorum şu an

Benimki 2 gündür sağ kasığımda sabit duruyor. Sizce normal mi? Normalde 1 buçuk hafta var randevuma ama dayanamayıp gidicem sanırım pazartesi. Bi huzursuz oldum

Benimki 2 gündür sağ kasığımda sabit duruyor. Sizce normal mi? Normalde 1 buçuk hafta var randevuma ama dayanamayıp gidicem sanırım pazartesi. Bi huzursuz oldum
Benimki bir haftadır hep solda sabit arada sağada geçerdi bende iyice tedirginim eşime acile gidelim sen yoğunsun ben kendimde gidemem imkansız diyorum oda bedavacı gibi ne işimiz var acilde diyor yaaaa

penelopem LifeandFeel bende sizin gibi bir an once bebegimi gormek istiyorum. Icimde bi sikinti var. 16. Haftanin başında 3 5 kez de olsa hissettim. Şu an 17 oldum tam ama 3-4 gündür hiç birşey hissedemiyorum. Çarşamba günüde bi yakınimizin bebeği karnında ölmüş 6 aylık falanmisti. Psikolojik olarak beni baya bi etkiledi. Bende bir an önce Dr ye gidip görmek istiyorum ama kontrol 11 ine. Hissedemedigim için daha da şüpheli olmaya başladım. Rabbim Kalbimizi ferah tutmamizi sağlasın

Ya gece öyle derin uyuyorum ki sağ ve sola yatıyorum ama bilemiyorum eziyor muyum orada rahat mı sıkıştırıyor muyum ben bağırsak hareketleri mi onun hareketleri mi ayırt edemiyorum. Emin olamıyorum. Bi olsam iyi diyeceğim. Doktor çok sık ultrasona girme dedi. Gel de girme :) ben de duyduğum olumsuz şeylerden çok etkileniyorum. En azından bi sıkıntı varsa önlem almak adına gitmek istiyorum, eşim sen evhamlısın iyidir o diyor. İnşallah hepimizinkiler de iyidir ve bi an önce tam anlamıyla hissettirirler kendilerini de biz de rahatlarız ♡

Bende sadece ben panik ve tedirgin oluyorum sanıyordum ama herkeste aynı tedirginlikler var kontrol süresi uzadıkça tedirginlik artıyor inşallah hepimizin kuzucukları iyi ve sağlıklıdır

Canım aynı bende sen gibiyim yatarken bile tedirginim ama birşey olmaz onları amniyon sıvısı ve plesantasi fazlasıyla koruyormuş.benimde eğilip kalkarken göbek deliğinin etrafı ağrıyordu geçen doktora kontrole gittiğimde söyledim normal,plasentasi oralara kadar gelmiş çünkü dedi.kotu şeyleri duyunca bende çok etkileniyorum ve olabildiğince okumamaya çalışıyorum.Allah hepimizin yavrusunu korusun sağlıklı eylesin çok yakındır hareketlerinide gümbür gümbür hissedeceğiz insaALLAH

Arkadaşlar farkındaysanız birbirinizi çok etkiliyorsunuz İçinizi ferah tutun bebişleriniz çok iyi bence bunlar basit şeyler hiç birşey olmaz benim bebişimde öğlen bu saatlerde hafif hareketliliğini hissediyorum sonra pek bir şey hissetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…