canııım teşekkür ederim senin de gözünaydın sağlıkla gelsin bebişimiz inşallah evet ilk cocugumuz sanırım şansı ile geldi öğrendikten 1 ay sonra araba aldık cünkü
boyu standartların üzerinde normalde 14 cm olması gerekirken 20 cm kızım maşallah uzun olucak:)) dikkat etmeye başladım 3 gündür su içiyorum ve yürüyüş yapıyorum zaten çok yemek yiyen aburcuburcu biri değilim
boyu standartların üzerinde normalde 14 cm olması gerekirken 20 cm kızım maşallah uzun olucak:)) dikkat etmeye başladım 3 gündür su içiyorum ve yürüyüş yapıyorum zaten çok yemek yiyen aburcuburcu biri değilim
yaa öylemi evet haklısınız hiç hareket etmiyorum doğru düzgün akşamları artık bi yarım saat yürüyüş yapayım bari. doktorunuz size özel diyet listesi filan verdimi acaba? ben canım ne çekiyorsa yiyorum herzamanki gibi gebelikten öncede hep zayıftım şuan belki porsiyonlar biraz daha büyüdü okadar..
yaa öylemi evet haklısınız hiç hareket etmiyorum doğru düzgün akşamları artık bi yarım saat yürüyüş yapayım bari. doktorunuz size özel diyet listesi filan verdimi acaba? ben canım ne çekiyorsa yiyorum herzamanki gibi gebelikten öncede hep zayıftım şuan belki porsiyonlar biraz daha büyüdü okadar..
yok özel diyet listesi vermedi fakat hamur işi, pasta börek çörek ,kızartma ,ekmek tüketme demişti bide kahve ve kola asitli içecekler hazır meyve suları yani şeker içeren herşey , kilonun yanında gebelik şekerine sebep olurmuş bunlar
Ultrason görüntüsünde yazıyor mu boyu? Ben bulamadım. Doktorunuz mu söyledi acaba boyunu:) benimki 16. Haftada hiçbir şey söylemedi ben de baş popo mesafesi olayı bitti artık ölçülmüyor heralde diye düşünmüştüm.
Ultrason görüntüsünde yazıyor mu boyu? Ben bulamadım. Doktorunuz mu söyledi acaba boyunu:) benimki 16. Haftada hiçbir şey söylemedi ben de baş popo mesafesi olayı bitti artık ölçülmüyor heralde diye düşünmüştüm.
Bende evdeki tartıma göre 2,5( aç karnıma, tuvalet yaptıktan sonra ölçüm)
Dr da 4 kilo çıkıyor
Toplam gebelik boyunca 13 kg almamız normal Son aylarda fazla aldığımızı düşünürsek, biraz hızlı gitmiş. Ekmek kesin sebze yiyin bol bol
Haftaya kısmet olursa tatile cıkıyoruz 1 haftalığına. Önce İstanbuldan İzmire orda 1 gece kalıp sonra Fethiye dönüşte yine aynı mola vererek geleceğiz inşallah bir sıkıntı yaşamam yolda. 2 yasında erkek bebe de var tabi. Kendi doktorum da tatilde artık Baska doktordan randevu aldım gitmeden bi göreyim sıkıntı olmasın. Aranız da tatile cıkacak olan varmı
Biz gideceğiz ama korkularım var hamile olunca tabi...5 gün didimde otele gideceğiz ....Oradanda fethiyede görümcem var bir 5 günde onda kalırız.. Oğlum çok istiyor aslında ben sıcakta pek tercih etmiyorum birde hamilelikte dışarıda yediğim yemekler beni çok etkiledi midemi bozdu.. Otelin yemekleri bakalım nasıl olacak...Havuza girmeyi düşünmüyorum deniz daha iyidir sanırım çoğunluk denize giderim..