2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Boyu nasıl ❤ Biraz dikkat et istersen Doğum sırasında fazla kg almış olmak anneyi de bebeği de yoruyor malum
boyu standartların üzerinde normalde 14 cm olması gerekirken 20 cm kızım maşallah uzun olucak:)) dikkat etmeye başladım 3 gündür su içiyorum ve yürüyüş yapıyorum zaten çok yemek yiyen aburcuburcu biri değilim

bende şuana kadar 5kg aldım çokmu sizce bana çoğu su gibi geliyor ayaklarımdan anlıyorum hep şiş terliğe artık sığmıyor....

Ben 15+5 te gitmiştim 108gram 15 cm olmuş aman sağlıklı olsunlarda

bende şuana kadar 5kg aldım çokmu sizce bana çoğu su gibi geliyor ayaklarımdan anlıyorum hep şiş terliğe artık sığmıyor....
bende sizin haftanızda 5 kiloydu son iki haftada aldım 2 kiloyu dikkat edin doktorum uyardı beni yürüyüş yap dedi sizde yavaş yavaş yürüyün:)

bende sizin haftanızda 5 kiloydu son iki haftada aldım 2 kiloyu dikkat edin doktorum uyardı beni yürüyüş yap dedi sizde yavaş yavaş yürüyün:)

yaa öylemi evet haklısınız hiç hareket etmiyorum doğru düzgün akşamları artık bi yarım saat yürüyüş yapayım bari. doktorunuz size özel diyet listesi filan verdimi acaba? ben canım ne çekiyorsa yiyorum herzamanki gibi gebelikten öncede hep zayıftım şuan belki porsiyonlar biraz daha büyüdü okadar..

yok özel diyet listesi vermedi fakat hamur işi, pasta börek çörek ,kızartma ,ekmek tüketme demişti bide kahve ve kola asitli içecekler hazır meyve suları yani şeker içeren herşey , kilonun yanında gebelik şekerine sebep olurmuş bunlar

bana yazdığınız yorumun altına bakarsanız orda ortalama boy kilo yazar mesela sizin bebeğinizin yaklaşık boyu 10.1 cm yaklaşık kilosu 110 gr yazıyo
Aaa doğru ya oranı hiç dikkate almıyordum ben çok teşekkür ederim

Ultrason görüntüsünde yazıyor mu boyu? Ben bulamadım. Doktorunuz mu söyledi acaba boyunu:) benimki 16. Haftada hiçbir şey söylemedi ben de baş popo mesafesi olayı bitti artık ölçülmüyor heralde diye düşünmüştüm.

Crl yazıyor kenarda bakın isterseniz bi

doktor kontrolde söyledi her gittiğimde ölçü alıyo crl yazar kenardada ultrason resminde

Benimkinde crl yok :) eskiden oluyordu. Şimdi uykuk kemiği uzunluğu var. FL kısaltmasıyla. Bu değeri 7 ile çarpıp boyunu hesaplıyormuşuz.
:)

kızlar en son kontolümde doktor fazla kilo almışsın dedi toplamda 7 kilo aldım 18 haftada sizinki kaç??
Bende evdeki tartıma göre 2,5( aç karnıma, tuvalet yaptıktan sonra ölçüm)
Dr da 4 kilo çıkıyor
Toplam gebelik boyunca 13 kg almamız normal Son aylarda fazla aldığımızı düşünürsek, biraz hızlı gitmiş. Ekmek kesin sebze yiyin bol bol

doktor kontrolde söyledi her gittiğimde ölçü alıyo crl yazar kenardada ultrason resminde
Benimkinde crl yok :) eskiden oluyordu. Şimdi uykuk kemiği uzunluğu var. FL kısaltmasıyla. Bu değeri 7 ile çarpıp boyunu hesaplıyormuşuz.
:)
Artık 12. Haftadan sonra crl pek alınmaz. Boyu için FL alınır Çarp 7 sana tahmini boyu

Biz gideceğiz ama korkularım var hamile olunca tabi...5 gün didimde otele gideceğiz ....Oradanda fethiyede görümcem var bir 5 günde onda kalırız.. Oğlum çok istiyor aslında ben sıcakta pek tercih etmiyorum birde hamilelikte dışarıda yediğim yemekler beni çok etkiledi midemi bozdu.. Otelin yemekleri bakalım nasıl olacak...Havuza girmeyi düşünmüyorum deniz daha iyidir sanırım çoğunluk denize giderim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…