2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Aşırı zayıfım. 164 boyum 41 di kilom şimdi 42 buçuk oldum.ilk gebelikte 19 -20. Haftaşarı bulur diyorlar. Bekliyorum ben de bakalım :)
Bende 157 boyum 40 kg ile hamile kaldım 41 şuan

Nerdeyse aynıyız :) bakalım kilo alacak mıyız. Ben de 42 ile kaldım 41e düştüm şimdi 42 buçuk oldum. İştahım açık neyse ki :)
Ben normalim ya her zamanki gibi ama canım baharatlı tuzlu şeyler istiyor sadece cips , çiğ köfte hamburger hep böyle şeyler zararlı şeyler yanı

Ben de turşuya kaptırdım kendimi. Şu ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi muhabbetini çürütüyorum :)))
Yarın turşu kuracağım aynen erkek benimki Cuma kontrole gideceğiz 12 haftalıkken lekelenmem oldu biraz üzüldük

Yarın turşu kuracağım aynen erkek benimki Cuma kontrole gideceğiz 12 haftalıkken lekelenmem oldu biraz üzüldük
Benimki de erkek işte :) ne diye turşu yiyosam her gün :)
13. Hafta bana da oldu sadece bi gün ve çok hafifti belli belirsiz. Yine de acile gittim. Kesede 2 cmlik küçük bi kanama alanı var dedi progestan verdi. 2 gün sonra düzelmiş. Ama yine de kullanmaya devam etti.16 haftalıkken kendi doktoruma sordum devam edeyim mi diye. Öyle laf arasında kaynadı gitti cevap alamadım daha da gitmedim. Hala kullanıyorum. 14 temmuzda randevum bakalım . Sen de kullanıyor musun?

Evet kullanıyorum 1 gece hastahanede yattım . Doktorum hemen geldi baktı hiç bir sorun yok dedi rahmin genişlediği için oldu galiba dedi çünkü hiç bir kanama alanı rahimde açılma vs Yoktu . Hala arada çok açık renk oluyor

Ben mustela kullanıyorum ilkinde de kullanmıştım cok şükür çatlagım yok inşallah bu seferde olmaz

Bende merak ettim hiç duymadım. Hayırlı haberle gelin inşallah. Cinsiyeti erkek mi bu arada
Sonucum normal çıktı teşekkür ederim m, cinsiyeti de kız dedi dr ama henüz kesin demedi, 17. Haftada kontrolüm var o zaman netleştirecek umarım

Herkese merhaba. Biz de ikili test yüksek cikti. Cvs yaptirdik ön sonuçlar temiz çıktı. Tam sonuçlar 8 10 gün sonra cikacak dedi doktor. Ön sonuçlar temiz ciktiysa kesin sonuçlarda bir sikinti olur mu acaba? Var mi benzer durum yasayanlar?

kızlar merhaba doktora gittim bebeğimde böbrek genişlemesi var dedi ve detaylı ultrasyona yönlendirdi.aranızda böyle bir şey yaşayan var mı
Merhaba canim.. Bizde oğlumda böbrek büyümesini tam bu aylarda öğrenmiştik sürekli takip edildi bi böbrek daha fazla büyüyordu..baya araştırdık bir çok doktora götürdük şu an hacettepe de bi prof kontrolünde 6 ay da bir takip ediliyor.. Büyüme durdu hatta biraz küçüldü ama henüz büyük şu an da bi müdahale gerekmiyor sadece takip.. doğumda kaybolabilir dediler bize ama bizim devam etti doğumla duzelenler de var mış erkeklerde genelde oluyor muş bu durum.. Bize sünnetle alakasi yok dediler ama biz yine de 3 . Ayda sünnet ettirdik yok denildiği halde faydasini gördük sunnetten sonra durmaya başladı büyüme.. Çok şükür tedavisi olan bir şey inşallah sizin de doğumla ortadan kalkan bi durum olur..

Risk kaç çıkmıştı ?

İkili testler online verilmiyor direk gidip çıktı almanız gerekiyor ben özelde yaptırdım öyle dediler çıktı aldım bende, hala bakıyorum görüntülenmiyor sonuçlar

Arkadaşlar merhaba bende aralık annesi olacağım.2 li testimizin sonucu iyiydi ancak doktor 3 lü test te yapalım dedi yaptıran veya doktoru isteyen varmı aranızda?
Doktorun tercihidir diye düşünüyorum. Benim ikili 10000 de 1di. 3lü ve 4lü yaptırmaya gerek yok dedi hatta 4lü olsun mu olmasın mı diye düşündük biz ama tavsiyem gereksiz dedi direk detaylıya gireceğiz

İkili testler online verilmiyor direk gidip çıktı almanız gerekiyor ben özelde yaptırdım öyle dediler çıktı aldım bende, hala bakıyorum görüntülenmiyor sonuçlar
Ben en basta soruyu sordugumda hastanemin internet sitesinde sonuc oldugunu bilmiyordum, zaten burada yazar yazmaz doktorum bana telefonla geri donup kendi hastanelerinin internet sitesinde grafikli olarak online sonuc oldugunu ve onu kendisine gondermemi istedi hatta sonucu watsap üzerinden doktora kendim gönderdim o şekild e değerlendirdik , e nabız da sadece rakam olarak var grafik yok

Bizimkiler kendi sitelerinde de vermediler tekrar gittim hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…