2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Arkadaşlar forumumuzun playstore uygulaması var mı ? Kullanışlı mı ?

Bildigim kadarıyla 1 tane var ben onu kullanıyorum sadece uygulamadan fotoğraf yüklenmiyor onuda normal İnternete girip yukluyorum
Teşekkürler , bende indirdim ve kullanmaya başladım. Ama ne kadar sessizz buralarr yaa 2014 Kasım annesiydim o zamanlarda daha hareketliydi. Gerçi belki sonlara dogru hareketlenir

Teşekkürler , bende indirdim ve kullanmaya başladım. Ama ne kadar sessizz buralarr yaa 2014 Kasım annesiydim o zamanlarda daha hareketliydi. Gerçi belki sonlara dogru hareketlenir
Canım buradakiler whatsapp a geçeli çok oldu Kasım anneleri var iki binlere yaklaşmış sayfaları buralar yine hareketli ama Aralık anneleri baya sessiz ben 2017 Mart annesiydim sayfaları okumaktan yazmaya vakit kalmazdı çoğu zaman çok samimiydik hepimiz

Ben zeytinyağı ile yapıyorum ayrı ayrı atıyorum sebzeler suyunu vermesin patatese diye öylede çok güzel oluyor yanına sarımsaklı yoğurt domates sosu ohhh ağzımın suyu aktı bide lavaş pide olucak

Kızlar şeker yüklemesi kaçıncı hafta yapılıyor. Son zamanda tatlı yiyince elim ayağım boşalıyor acaba hamilelik şekeri mi var dedim. İnş yoktur çok zor bir durum

Kızlar şeker yüklemesi kaçıncı hafta yapılıyor. Son zamanda tatlı yiyince elim ayağım boşalıyor acaba hamilelik şekeri mi var dedim. İnş yoktur çok zor bir durum
Hatırladığım kadarıyla 24 olmalı

Evet bende farkettim 2017 mayıs grubumuz cok hareketliydi 20 30 sayfa oluyordu bazen. İnşallah burasıda hareketlenir.

Brn öyle bir grup oldugunu bilmiyordum. Yasak değil mi bizim önceki zamanda da kalkışmıslardı hepsini uzaklastırmıltı genel yonetici. Hareketli olacakki heyecan olsun. Böyle cok tatsız sanki

Merhaba kızlar.
Bugün tetanoz aşısını oldum. Yarın kan vereceğim ve detaylı usg girdim. Bebeğim kesin kız
350 gr. Harika bir deneyimdi. Herşey normal dedi Dr. Şükürler olsun.

Arkadaşlar ben whatsapp grup kulllanmayı doğru bulmuyorum. An geliyor aşırı özelimizi paylaşıyoruz. kimsenin kim olduğumu bilmesine gerek yok açık konuşayım. Hem burdan herkese açık yazışmak daha verimli oluyor takipçiler için.

Merhaba kızlar.
Bugün tetanoz aşısını oldum. Yarın kan vereceğim ve detaylı usg girdim. Bebeğim kesin kız
350 gr. Harika bir deneyimdi. Herşey normal dedi Dr. Şükürler olsun.
Ben de girdim ilk girdiğimde çok kasılman var net göremiyorum dedi. Çok zayıfsın senin kasılman çok olur erken doğum riski olur magnezyum kullan dedi. Aşağı in bişeyler ye şekerli bişeyler iç öyle gel dedi. Tok gitmiştim zorla üstüne bişeyler yedim içtim. Tekrar girdim. Her şey yolunda dedi. Yüzünü göstermedi eli hep yüzündeydi. Olsun dedim sağlıklı olsun da :) varsın göstermesin. 22 haftalığız. 458 gr 25 cm. ❤

evet bende girmiştim çok pişman oldum çıktım saçma geliyor , kullanılmaması ve yasaklanması taraftarıyım.

evet bende girmiştim çok pişman oldum çıktım saçma geliyor , kullanılmaması ve yasaklanması taraftarıyım.
Şey gibi değil mi? Hani iki arkadaşını tanıştırırsın sonra onlar çok yakın olur ve seni dışlarlar. Kendini kullanılmış hissedersin)
Bu platform zor bir platform değil ki whatsapp a ne gerek var.

Ya sadece burası böyle diğer torpikler hareketli şikayet eden olmadığı İçin ban yapmamışlardır bizim diğer gurup ta en son whatsapp a geçti ban yiyen olmadı burası çok sessiz kasım annelerine takılırım böyle giderse nasılsa az var aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…