kızlaarr hadi herkes bebeğine koyacağı ismi yazsın herkes karar vermiştir sanırsam:) Bizimki Defne Su olucak kısmetse hem kararsızlara fikir olur belkide
kızlaarr hadi herkes bebeğine koyacağı ismi yazsın herkes karar vermiştir sanırsam:) Bizimki Defne Su olucak kısmetse hem kararsızlara fikir olur belkide
O zman hadi biraz aktifleşelim
Kızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Ben demir ilacı olarak sidefer toz, corasprin , ocean d vit ve vitamin olarak duosvit. Haftaya ayrıntılı ultrason ve tetanoz aşım var .
Kizlaarrr merhaba ayrintili ultrason icin 21+5 gec mi? 21+2 ye mi alsam? Doktorum 20 ile 22 hafta arasi yaptir gel dedi napsam? Sizin dusunceleriniz nedir?
ben dün girdim detaylıya gerçekten Ankarada Ali İpek diyolardı dedikleri kadar varmış, maşallah çok efendi, işini güzel yapan bi doktor, yarım saat inceledi, şükürler olsun bi sıkıntı çıkmadı, prensesim geliyo bi oğlum vardı inşallah şimdi kızım olacak, hastane çıkışı gibi şeyleri aldım bakalım hayırlısıyla kucağımıza alalım inşalah
Kızlar bana yardımcı olur musunuz uzun zamandır çocuk istiyoruz bu adetim ilk kez geçikti ama yine olmadı. Bu ovülasyon testini yaptım ama yine olmadı başka önereceğiniz bişey var mı hastanede yumurta takibi yapılıyor mu belki evdekini ben beceremiyorumddur
Ben demir ilacı solgar kullanıyorum 1 aydır. Ona rağmen kan tahlilimde kan değerlerim normalin epey altında çıktı bu yüzden ilacı günde 2 adete çıkardık. Efa mom diye bir ilaç daha kullanıyorum omega ve karışık vitaminler var. Bir de arada magnezyum alıyorum.
ben dün girdim detaylıya gerçekten Ankarada Ali İpek diyolardı dedikleri kadar varmış, maşallah çok efendi, işini güzel yapan bi doktor, yarım saat inceledi, şükürler olsun bi sıkıntı çıkmadı, prensesim geliyo bi oğlum vardı inşallah şimdi kızım olacak, hastane çıkışı gibi şeyleri aldım bakalım hayırlısıyla kucağımıza alalım inşalah
Evet bende farkettim 2017 mayıs grubumuz cok hareketliydi 20 30 sayfa oluyordu bazen. İnşallah burasıda hareketlenir.
Brn öyle bir grup oldugunu bilmiyordum. Yasak değil mi bizim önceki zamanda da kalkışmıslardı hepsini uzaklastırmıltı genel yonetici. Hareketli olacakki heyecan olsun. Böyle cok tatsız sanki
Canım buradakiler whatsapp a geçeli çok oldu Kasım anneleri var iki binlere yaklaşmış sayfaları buralar yine hareketli ama Aralık anneleri baya sessiz ben 2017 Mart annesiydim sayfaları okumaktan yazmaya vakit kalmazdı çoğu zaman çok samimiydik hepimiz
Hadi yaa. Şans yok. Yine kasım annelerine gideriz olmadı
Bende ilaç olarak Vinalac Vitamin ve Mineral içiyorum. Maltofer kan şurubu içiiyorum, birde tsh değerlerim yükseldiği için onun için ilaç kullanıyorum. Detaylı randevum var haftaya..
Kızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Ben demir ilacı olarak sidefer toz, corasprin , ocean d vit ve vitamin olarak duosvit. Haftaya ayrıntılı ultrason ve tetanoz aşım var .
Gynoferro ac karna mi iciyorsunuz acaba? Ben de saglik ocagindan aldim ac karna ic dediler doktorum.vermedi ama sağlık ocagindakiler kan sinirda alman lazim dediler
Ya çok hoş bi doktor öyle yaşlı başlı değil, her detayına bakıyo gerçekten memnun kalırsın fiyatıda çok uygun, herşeyinde bilgilendiriyo sen soru bile sormuyosun
Ya çok hoş bi doktor öyle yaşlı başlı değil, her detayına bakıyo gerçekten memnun kalırsın fiyatıda çok uygun, herşeyinde bilgilendiriyo sen soru bile sormuyosun
Ya sadece burası böyle diğer torpikler hareketli şikayet eden olmadığı İçin ban yapmamışlardır bizim diğer gurup ta en son whatsapp a geçti ban yiyen olmadı burası çok sessiz kasım annelerine takılırım böyle giderse nasılsa az var aramızda ☺
Evet haklısın aramız az Kasım da olur tabi ama onlar bayagı yol aldılar şimdi oraya gitmek içimden gelmiyor açıkçası inşallah hareketlenme olur burda kalanlarla en azından.
Bizde erkek bebege eşim koymak istedi ilk bebeğim de erkekti Alperen istedi oyle de oldu şimdi 2. Bebeğim kız bana düştü ama yok bakıyorum bakıyorum yakıştıramıyorum hiç Bi ismi aklıma da gelmiyor eşine soyledim o an da başladı araştırmaya karşımıza Almila cıktı. Bildigim bir isim fakat içim kıpır kıpır oldu cok heyecanlandım. Sanırım kızımın adı Almila olacak
Ve yine babası koymuş olacak
Benim detaylım dündü Şişli de Osman özyurta gittim. Aynı zamanda perinatalog kendisi. Kendi doktorum tavsiye etmişti zaten. Gayet güzel inceledi ilkinde de cok memnun kalmıştık kendisinden. Kızım makat gelişli duruyordu. Bu beni biraz zorlayacak ki şimdiden hissediyorum cok sık tuvalet ihtiyacı duyuyorum ama gelen azıcık. Mideme cok baskı var uyutmuyor. İnşallah döner dedi yoksa zor işim. Değerleri güzel cıktı erken doğumda görünmüyor dedi ama ilkinde suyum geldiği için kendini yorma dedi ona yapacak bişey yok cunku dedi. 5 gün geriden geliyor özellikle baş cevresi oda önemli değil minyon bir bebek olacak dedi aradaki fark acılırsa sıkıntı dedi takip edeceğiz. Aslında 2 hafta önce degerleri günügününe aynı cıkmış tı o biraz kafamı karıstırdı.
Kilosu 426 boyu 37.8mm bakalım hayırlısı