2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
benim gittiğim hastahanede periontolog yok ama doktorum radyoloji uzmanı iyi yeterli sonucu alabiliriz dedi doktoruma güveniyorum artık:)
Benim ilkinde radyolog bakmisti ama perinatolog falan duyunca bi sansimi deneyeyim demistim malesef kadin dogum ve cocuk hasta esinde de radyolog bakiyormus. Perinatoloji olmasina ragmen. Olsun dedik bizde. Ozele gidecegim nasipse.

kızlaarr hadi herkes bebeğine koyacağı ismi yazsın herkes karar vermiştir sanırsam:) Bizimki Defne Su olucak kısmetse hem kararsızlara fikir olur belkide
Biz cinsiyetleri ayrintilida bi kesinlestirelim ondan sonra Insaallah ama sizler yazin fikir olur dediginiz gibi

O zman hadi biraz aktifleşelim
Kızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Ben demir ilacı olarak sidefer toz, corasprin , ocean d vit ve vitamin olarak duosvit. Haftaya ayrıntılı ultrason ve tetanoz aşım var .
ben hiç bi ilaç kullanmıyorum ya omega kullan dedi doktor ama almadım hiç başlamadım.
sizce yanlış mı yapıyorum?

Kizlaarrr merhaba ayrintili ultrason icin 21+5 gec mi? 21+2 ye mi alsam? Doktorum 20 ile 22 hafta arasi yaptir gel dedi napsam? Sizin dusunceleriniz nedir?
ben tam 22+0 da yaptırdım doktorum geç değil dedi hatta çok güzel inceledi gayette şükürler olsun bişey çıkmadı

ben dün girdim detaylıya gerçekten Ankarada Ali İpek diyolardı dedikleri kadar varmış, maşallah çok efendi, işini güzel yapan bi doktor, yarım saat inceledi, şükürler olsun bi sıkıntı çıkmadı, prensesim geliyo bi oğlum vardı inşallah şimdi kızım olacak, hastane çıkışı gibi şeyleri aldım bakalım hayırlısıyla kucağımıza alalım inşalah

Kızlar bana yardımcı olur musunuz uzun zamandır çocuk istiyoruz bu adetim ilk kez geçikti ama yine olmadı. Bu ovülasyon testini yaptım ama yine olmadı başka önereceğiniz bişey var mı hastanede yumurta takibi yapılıyor mu belki evdekini ben beceremiyorumddur

Ben demir ilacı solgar kullanıyorum 1 aydır. Ona rağmen kan tahlilimde kan değerlerim normalin epey altında çıktı bu yüzden ilacı günde 2 adete çıkardık. Efa mom diye bir ilaç daha kullanıyorum omega ve karışık vitaminler var. Bir de arada magnezyum alıyorum.

Ben de Ali İpek ten randevu aldım ayın 16 sına yorumları çok güzeldi demek gerçekten iyiymiş

İnşallah Hareketlenmesi umuduyla

Hadi yaa. Şans yok. Yine kasım annelerine gideriz olmadı

Bende ilaç olarak Vinalac Vitamin ve Mineral içiyorum. Maltofer kan şurubu içiiyorum, birde tsh değerlerim yükseldiği için onun için ilaç kullanıyorum. Detaylı randevum var haftaya..

Son düzenleme:
Kızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Ben demir ilacı olarak sidefer toz, corasprin , ocean d vit ve vitamin olarak duosvit. Haftaya ayrıntılı ultrason ve tetanoz aşım var .
Solgar gentle iron 17 mg + ocean mummy + venatura d3 + günde 2 tablet magnezyum kullanıyorum.

Ben de Ali İpek ten randevu aldım ayın 16 sına yorumları çok güzeldi demek gerçekten iyiymiş
Ya çok hoş bi doktor öyle yaşlı başlı değil, her detayına bakıyo gerçekten memnun kalırsın fiyatıda çok uygun, herşeyinde bilgilendiriyo sen soru bile sormuyosun

Evet haklısın aramız az Kasım da olur tabi ama onlar bayagı yol aldılar şimdi oraya gitmek içimden gelmiyor açıkçası inşallah hareketlenme olur burda kalanlarla en azından.
El attığın için sağolasın aktifleşelim hayde bende Genesis Max, ecoprin, gyno fero sanol duodenal kullanıyorum. Henüz magnezyum başlamadım bakalım gittiğimde başlatıcak muhtemelen. Bende dün gittim ayrıntılıya
kızlaarr hadi herkes bebeğine koyacağı ismi yazsın herkes karar vermiştir sanırsam:) Bizimki Defne Su olucak kısmetse hem kararsızlara fikir olur belkide
Bizde erkek bebege eşim koymak istedi ilk bebeğim de erkekti Alperen istedi oyle de oldu şimdi 2. Bebeğim kız bana düştü ama yok bakıyorum bakıyorum yakıştıramıyorum hiç Bi ismi aklıma da gelmiyor eşine soyledim o an da başladı araştırmaya karşımıza Almila cıktı. Bildigim bir isim fakat içim kıpır kıpır oldu cok heyecanlandım. Sanırım kızımın adı Almila olacak
Ve yine babası koymuş olacak
AYY ne güzel maşallah hadi hayırlısıyla gelsin benimkide oyle. Çok istiyordum çok şükür verdi Rabbim inşallah sağlıkla alırız kucağımıza

Benim detaylım dündü Şişli de Osman özyurta gittim. Aynı zamanda perinatalog kendisi. Kendi doktorum tavsiye etmişti zaten. Gayet güzel inceledi ilkinde de cok memnun kalmıştık kendisinden. Kızım makat gelişli duruyordu. Bu beni biraz zorlayacak ki şimdiden hissediyorum cok sık tuvalet ihtiyacı duyuyorum ama gelen azıcık. Mideme cok baskı var uyutmuyor. İnşallah döner dedi yoksa zor işim. Değerleri güzel cıktı erken doğumda görünmüyor dedi ama ilkinde suyum geldiği için kendini yorma dedi ona yapacak bişey yok cunku dedi. 5 gün geriden geliyor özellikle baş cevresi oda önemli değil minyon bir bebek olacak dedi aradaki fark acılırsa sıkıntı dedi takip edeceğiz. Aslında 2 hafta önce degerleri günügününe aynı cıkmış tı o biraz kafamı karıstırdı.
Kilosu 426 boyu 37.8mm bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…