2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bende birşey sormak istiyorum. Kalbim bazen o kadar hızlı atıyor ki oturduğum yerden birden irkiliyorum. Ve boynumuzda damar o kalbim hızlı attığım zamanda gözle çok bariz şekilde görülecek kadar hızlı inip çıkıyo. Birde sol tarafımda sırtımda bıçak sağlanması gibi batma gibi ağrı var. Sağa da yatsam sola da yatsam geçmiyor. Bunlar normal midir. İlk gebeliğim ve endişe ediyorum. Sırtımdaki batma özellikle rahatsız ediyor beni sanki birşey boğazınızda kalır da zorla aşağı iner ya. İndikten sonra da sırtta bir ağrı bırakır onun gibi

O zman hadi biraz aktifleşelim
Kızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Ben demir ilacı olarak sidefer toz, corasprin , ocean d vit ve vitamin olarak duosvit. Haftaya ayrıntılı ultrason ve tetanoz aşım var .
Sadece gyno ferro sanol kullanıyorum başka bi şey yok bende bugün tetanoz vurulacağım

Kızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Ben demir ilacı olarak sidefer toz, corasprin , ocean d vit ve vitamin olarak duosvit. Haftaya ayrıntılı ultrason ve tetanoz aşım var .
Teoride değil ama pratikte ilaç kullanmaya karşıyım yani düzenli ilaç maalesef ki kullanamıyorum. Ne folik asit ne vitamin ne kan ilacı hepsinden 1 tane içtim gerisi olduğu gibi duruyor. Yok elim gitmiyor bir türlü.
Fakat bu aralar çok yorgunum. 3 dk yürüsem canım çıkıcak gibi oluyor. Kan ilacını ve vitamini attım çantama kısmetse 3-5 güne başlarım diye. İnşallah bu sefer olur.

Sadece imom kullanıyordum. Sonra başka bir kadın doğumcuya şikayetlerimi söylerim. Coledan d vitamini ve magnesium positive verdi

Canım tiroid değerlerine bakıldı mı? Benim tsh düşük olduğu için çarpıntım vardı sonradan normal değere gelince düzeldi istersen bi baktır

mikrobone kullanıyorum içeriği kalsiyum magnezyum bide feerum ford var onu herkes bilir klasik demir ilacı başk bişe yok tetonoz oldum bi hafta oldu hala ağrıyo çok ağırmış ya yarın ayrıntılım var:)

Kizlaarrr merhaba ayrintili ultrason icin 21+5 gec mi? 21+2 ye mi alsam? Doktorum 20 ile 22 hafta arasi yaptir gel dedi napsam? Sizin dusunceleriniz nedir?

Kizlaarrr merhaba ayrintili ultrason icin 21+5 gec mi? 21+2 ye mi alsam? Doktorum 20 ile 22 hafta arasi yaptir gel dedi napsam? Sizin dusunceleriniz nedir?
Ben de merak ediyorum çünkü ya 22+2 de kendi şehrimde yaptırıcam yada 20+ 5 de hiç bilmediğim bir şehirde. Dur bir doktora sorayım bakalım.

Ben de ilaçtan kaçtıkça ilaca yakalamıyorum. Kan tahlilimde demir ve folik asit sınırda çıktı gyno ferro ve folbiol mecburen kullanıyorum
Üstüne bir de ağır hasta oldum antibiyotik kullanıyorum ,oysa hayalim doğal bir hamilelik geçirmekti :)

Gynoferro ac karna mi iciyorsunuz acaba? Ben de saglik ocagindan aldim ac karna ic dediler doktorum.vermedi ama sağlık ocagindakiler kan sinirda alman lazim dediler

Sordum mutlaka 22+2 de yaptırın dedi. Ama sanırım ben o vakit de müsait olamayacağım en garantisi 20+5 de adana'da yaptırmak. Bu vesile ile adanada yaptıran varsa bana da yardımcı olabilir mi??)
Cok tesekkur ederim. Ben de 21+5 de kalayim o zaman. Zaten radyoloji bolumu yapacakmis ince eledikce iyice cikmaza giriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…