2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
500 lira canım gideceksen hemen randevu al çünkü çok dolu zor yer buldum Allahtan erken aramışım .
Teşekkür ederim bilgi için bende aydan biri ye aldım perinatolog olmasına önem verdim. İnş memnun kalırım.. bir arkadaşım da ona gitti memnun kalmış..Ali ipek in fiyatını merak etmiştim..aşağı yukarı çoğu Dr aynı ankarada

Boyunu yanlış yazdın sanırım :)

Arkadaşlar benim bacak ağrım çok oluyo özellikle sabaha karşı ağrıyla uyanıyorum dr. Magvital verdi ama pek bi faydası yok sanki benim gibi olan varmı

Arkadaşlar benim bacak ağrım çok oluyo özellikle sabaha karşı ağrıyla uyanıyorum dr. Magvital verdi ama pek bi faydası yok sanki benim gibi olan varmı
Canım benimde ağrım çok oluyor sağ ve sola yatıyoruz hep eziliyor diye düşünüyorum kaslarımız. Ben akşamları yürüyüş yapmaya başladım çünkü 3 ay baya bulantım kusmam vardı eridi kaslarım büyük ihtimalle aslında denize gidip yüzmek lazım kaslarımızı kuvvetlendirmeliyiz

Kızlar sizlerde de kasılmalar oluyor mu. Benim baya bi olmaya başladı özellikle is yaptıktan sonra. Evi bile zor supuruyorum. Birde çocuk var. Pek dinlenmeye bile vakit olmuyor. Gerçi ilk çocuğumda da çok kasılmalar olurdu. Plesanta previa vardı sürekli dinlen demişti Dr. Son zmn larda ağrıdan dolayi zor yürür olmuştum.

evet bende de cok oluyor 3. gebeliğim diğerlerinde olmamıstı ama bunda cok erken basladı tas gibi oluyor karnım

Merhaba . Ben de hamileliğimin 16. Haftasındayım. Benim doktorum da Ali ipeğe yönlendirdi . Ali Bey devlet hastanesinde çalışıyor mu ? Siz özeline mi gittiniz ?
Devlette çalışıyor mu bilmiyorum sanırım ayrılmış . özel yeri var ordan randevu aldım henüz gitmedim ben de 16 Ağustos’ta gideceğim

Normal kontrollerimde koru ya gidiyorum o yüzden hastaneden bağımsız biri olsun istedim ona da gidenler memnundu canım .

Kızlar aranızda troit için ilaç kullanan varmi benim yüksekti 6 larda sonra ilaç kullanmaya başladım 1.80 lere düştü ama benim çarpıntım ve nefes almanda zorlanma başladı önce hamilelikten diye düşünüyordum ama dün ilacın yan etkilerine baktim çarpıntı nefes almada zorluk vs var aranızda bu durumu yaşayan oldumu

Ay canım bilmiyorum ki fl yazan değerin karsısında yazıyordu eve geçince bidaha bakayım
O zaman 26.4 cm oluyor. Fl bacak boyuymuş. 7 ile çarpımı bebeğin boyunu veriyormuş.
Biz 22 haftalığız 458 gr 25 cm dedi. O zaman benimki de mi minyon hiç öyle bişey demedi perinatolog. Haftasıyla uyumlu çok güzeş gördüm gelişimini dedi.

Ben de perinatolog randevumu aldım 20 ağustosa istanbulda Ali Gül’den. Daha öncede gitmiştim kendisine memnun kaldım.

Bende de başladı çok ayakta kalınca, kabızlık yaşadığımda ve çok sırt üstü uzun süre uzanırsam daha da sık oluyor . İlk hamileliğimde de olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…