Bende de oluyor. Magnorm verdi günde 2 tane. Erken doğum riski oluşturuyormuş bu kasılmalar öyke dedi. Korkuyorum.
Bebek bi yerde toplanıyor gibi oluyor ve orası ağrıyor sanki bu kasılma oluyor değil mi?
Kızlar aranızda troit için ilaç kullanan varmi benim yüksekti 6 larda sonra ilaç kullanmaya başladım 1.80 lere düştü ama benim çarpıntım ve nefes almanda zorlanma başladı önce hamilelikten diye düşünüyordum ama dün ilacın yan etkilerine baktim çarpıntı nefes almada zorluk vs var aranızda bu durumu yaşayan oldumu
Merhaba benim de tsh değerim yüksek 4.80lerde genelde , ben de en baiımdam beri haleliğim ilaç kullanıyorum, doktor bana ilk üç ay 2.5larda , 2.trimester de 3.5larda olmalı demişti. Bu tabi en fazla değerler. Daha altında da olabilir. Benim genel de hiç o kadar düşmedi. Ben şuan 4 gün 100mg , 3 gün 75 mg içiyorum.. Ama hiç yan etkileri olmadı
O zaman 26.4 cm oluyor. Fl bacak boyuymuş. 7 ile çarpımı bebeğin boyunu veriyormuş.
Biz 22 haftalığız 458 gr 25 cm dedi. O zaman benimki de mi minyon hiç öyle bişey demedi perinatolog. Haftasıyla uyumlu çok güzeş gördüm gelişimini dedi.
evet doğru 7 ile çarpılıyordu ben onu atlamışım bende diyorum Bi terslik var sağolasın netleşti şimdi. Bana çok toplu bir bebek bekleme dedi küçük olacak diye bilemiyorum artık bide makat gelişli suan dimdik duruyor ve cok baskı yapıyor inşallah çabuk döner
Bende de oluyor. Magnorm verdi günde 2 tane. Erken doğum riski oluşturuyormuş bu kasılmalar öyke dedi. Korkuyorum.
Bebek bi yerde toplanıyor gibi oluyor ve orası ağrıyor sanki bu kasılma oluyor değil mi?
Evet evet aynen . İlk gebeliğimde bende 14.haftada başlamıştı . Yine magnorm ve osteocare kullanmıştım. Günde 1 er tane. Ona rağmen de devam etmişti kasılmalar. Bir şekilde idare ettik ve kızım 40+1 de doğdu suni sancıyla doğum başlatılarak.
Kızlar aranızda troit için ilaç kullanan varmi benim yüksekti 6 larda sonra ilaç kullanmaya başladım 1.80 lere düştü ama benim çarpıntım ve nefes almanda zorlanma başladı önce hamilelikten diye düşünüyordum ama dün ilacın yan etkilerine baktim çarpıntı nefes almada zorluk vs var aranızda bu durumu yaşayan oldumu
Ben de hipotiroit hastasıyım ayda bir kere olcturuyorum ve her gün aç karna levitron 100 mg kullaniyorum dediğin şikayetler ben de yok şu an büyük ihtimlle tiroit hormonu degerindendirl bir baktır istersen geçmiş olsun
bence cok yanlış canım bebek her turlu senin depolarindan faydalsnir ama senin dogumdan sonra duser ve zayif düşersin o dogunca ona bakacak saglikta olmalısın
Canım benimde ağrım çok oluyor sağ ve sola yatıyoruz hep eziliyor diye düşünüyorum kaslarımız. Ben akşamları yürüyüş yapmaya başladım çünkü 3 ay baya bulantım kusmam vardı eridi kaslarım büyük ihtimalle aslında denize gidip yüzmek lazım kaslarımızı kuvvetlendirmeliyiz
Teşekkür ederim bilgi için bende aydan biri ye aldım perinatolog olmasına önem verdim. İnş memnun kalırım.. bir arkadaşım da ona gitti memnun kalmış..Ali ipek in fiyatını merak etmiştim..aşağı yukarı çoğu Dr aynı ankarada
Kızlar sizlerde de kasılmalar oluyor mu. Benim baya bi olmaya başladı özellikle is yaptıktan sonra. Evi bile zor supuruyorum. Birde çocuk var. Pek dinlenmeye bile vakit olmuyor. Gerçi ilk çocuğumda da çok kasılmalar olurdu. Plesanta previa vardı sürekli dinlen demişti Dr. Son zmn larda ağrıdan dolayi zor yürür olmuştum.
Ddiladuru
Merhaba canım hiç ilaç kullanmamak iyi değil çünkü vucudun vitaminsiz kalabilir, bende kansızlık çokk az var kan şurubu içiyorum, yani demir ilacı..
Onun haricinde vitamin minarel içiyorum. İlk hamileliğimde doktorum vitamin minarel yazmamıştı dişlerim siyahlamıştı benim. Siyah lekeler olmuştu. Bebek senin vucudundan alıyor, senin vucudunda kalmayınca o da vitaminsiz kalabilir. Omega kemik gelişimi içinde çok iyi bebeğin.
Ben geçenlerde çok şiddetlş istifra ettim. Ve bu agrıdsn dolayı yürüyemedim bile panikledşm doktoruma yazdım. Çünkü ilk kızımda böyle bişi yaşamadım. Normal dedi. Uzanınca geçicek stres yapma dedi. Gerçekten uzandıktan 10 dk sonra eser kalmadı. İstifra ederken elimde değil çok kasıyorum kendimiç birde afedersin , kabızken çok agrıyo. Kendini sıkmaktan biraz.
Ben geçenlerde çok şiddetlş istifra ettim. Ve bu agrıdsn dolayı yürüyemedim bile panikledşm doktoruma yazdım. Çünkü ilk kızımda böyle bişi yaşamadım. Normal dedi. Uzanınca geçicek stres yapma dedi. Gerçekten uzandıktan 10 dk sonra eser kalmadı. İstifra ederken elimde değil çok kasıyorum kendimiç birde afedersin , kabızken çok agrıyo. Kendini sıkmaktan biraz.
Bacaklarımda şuan sorun yok ama kızımda çok kramp girerdi. Biraz kiloylada alaklaıydı benimki galiba. Kızımda 93 kiloyla hamilee kaldım şuam 62yle kaldım.