2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Merhabalar kızlar. Kan ilacını kaçıncı haftada kullanmaya başlıyoruz. Birde hangi kan değerine bakıyorlar kansızlığı tespit etmek için

Bende yan etkisi olduğunu bilmiyordum kalp çarpıntısı oluyordu ama gebelikten diye düşünmüştüm şimdi dr geldim bakalım ne diycek teşekkür ederim

Sağol teşekkür ederim bugün geldim tekrar ölçturcem bakalım

Bende folik asitten sonra imom takviye vitamine başladım sadece. Kalp çarpıntısı göğüs ağrım çok oluyor da kansızlık olduğunda da olurmuş. Ama doktor kan değerlerime bakmadan imom yazdı sadece. Acaba altıncı aydan sonra öı kan takviyesi kullanılıyor diye merak ettim canım
12. Haftadan sonra başladım ben . Folik asiti bıraktım kan ilacına başladım

Bilmiyorum ki canım doktor ne önerdiyse onları kullanıyorum . Bi dahaki kontrolünde sor istersen

Eklentiler

• 2019-08-05 13.28.05.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 50
Merhabalar kızlar. Kan ilacını kaçıncı haftada kullanmaya başlıyoruz. Birde hangi kan değerine bakıyorlar kansızlığı tespit etmek için
15-16 haftalarda başlanıyor birde kansızlıga göre değilmiş canım. Hamileler de başlanması gerekiyormuş kansızlık olsa da olmasa da.

Bende yan etkisi olduğunu bilmiyordum kalp çarpıntısı oluyordu ama gebelikten diye düşünmüştüm şimdi dr geldim bakalım ne diycek teşekkür ederim

Şimdi hatırladım da ilacı yükseltirken doktor bana mg yükseldi baş dönmesi falan yapabilir demişti, eğer bu etkiler olursa daha erken görüşelim dedi. Ama bende yapmadı. Dozu çok yüksek değil diye galiba.

Hamileliğim kesinleştikten beri ( yani gebelik kesesi ve kalp atışı göründükten sonra) Re genesis max ve folbiol kullandım.Sonra doktorum folik asidi kesti, Re Genesis devam ediyor.Geçen hafta yani 22. haftada da GynoFerro başlattı.

anladım canım ilaç kullanmayı dogru bulmuyorum ben tüm degerlr normalse ya bilemedim
doktor derse kullanırım artık

anladım canım ilaç kullanmayı dogru bulmuyorum ben tüm degerlr normalse ya bilemedim
doktor derse kullanırım artık

Zaten normalde hamile kalmadan önce normal olan değerler bile hamileleikte düşebiliyor. Aylık olarak bana kan testi yapıyor saglık ocagı ona ragmen hemoglobin çok az düşük. 11lerde. Demirim çok az düşükç ben ilaçları kullandıgım halde böyle. Ama hamile ilk kaldıgımda düşük değildi onlar.. ilk öğrendiğimde de almışlardı kan. Şimdi aylık olarak bakılıyor. Mesela birde tsh hormonum çok yiksek çalışıyor onun için hamilelğimn ilk hadftalarından bu yana ilaç kullanıyorumö sürekki dozu artıyor.

bende bi vitamin kullanıyorum bulantım devam ettiği için kusuyorum bu ara ara verdim tekrar başlıyacam adını unuttum ama

Evet bana da her ay bakılıyor

İyi akşamlar arkadaşlar benim de bugün ayrıntılı ultrasonum vardı herşey normal görünüyor dedi doktor sadece plesenta aşağı yerleşmiş dedi 30.haftada tekrar çağırdı ayrıntılı için..internette hep çok kötü şeyler çıkıyor aşırı kanama erken doğum vs. Bu konuda bilgisi olan biri var mı acaba

Aslında kan değerlerimiz az olmasa bile ilaç kullanma sebebimiz biraz ileriye hazırlık. Doğumda ve lohusalık döneminde vücut çok kaybedeceği için. Buna rağmen şuanki değerlerim çok düşük.

Canım telaş etme bence.plasenta 24.haftadan sonra normal yerine geliyor diye biliyorum.internette olumsuz yorumları okumamaya çalış etkilenirsin. 30.hafta cagirmasinin nedeni de odur galiba

Karnın büyüdükçe normal yerine gelecek. İçini ferah tut. Gelmeme oranı da var ama çok az..
Plesanta Previa olup zamanında doguran çook.

Ebru Tarımı bende duydum baya iyiymiş. U Ufukta_bebek , Chedarice
Kesinlikle çok iyi bir doktor ben çok memnun kaldım, kibar, hanımefendi, ilgili ve bilgiliydi. Hatay dan gittim buradaki doktorum bölgenin en iyilerinden dedi. Bugün devlete ilaç yazdırmaya gittim raporu soracaktım o gereken herşeye bakmıştır yoruma bile gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…