2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Canım telaş etme bence.plasenta 24.haftadan sonra normal yerine geliyor diye biliyorum.internette olumsuz yorumları okumamaya çalış etkilenirsin. 30.hafta cagirmasinin nedeni de odur galiba

İnşallah ya birde kasiklarima çok bastırdı o zamandan beri ağrım var iyice pimpirik oldum acaba başka birşeyden mi diye çok şükür kanamam vs yok

Tıp merkezini ben aramıştım 1 hafta falan önce eylüle kadar doluyuz dedi. Ama kendi özelinde yer oluyordu .tıp merkezi 380 tl kendi özeli 500 tl imiş
of çok fark varmış ben şans eseri bulmuştum baya önceden aldım mesela temmuz başı gibi doktoruma sordum tam 22 de girsem diye oda olur demişti öyle denk gelmişti, kendi yeri olduğunu bilmiyodum

kızlar kıyafet almaya başladınız mı sanki ben kendimi durduramıyorum sürekli kargo geliyo işyerime :) lcw'den bebek battaniyesi falan aldım hastane çıkışını aldım minicityden baya indirim var bence bakın sizlerde heray alalım inşallah

bende zor tutuyorum kendimi:)) ufak ufak aldım ama kıyafet değil 25ci hafta tam anlamıyla başlayacam insallah ayrıntılımda iyi geçti çok şükür

Teşekkürler, ücreti ne kadardı? Bir de randevusu çok dolu mu?
Eşim yaylada olacağız oradan adamaya gitmek zor olabilir, antepten mi baksan dedi. O yüzden antep önerilerine de açığım)

Teşekkürler, ücreti ne kadardı? Bir de randevusu çok dolu mu?
Eşim yaylada olacağız oradan adamaya gitmek zor olabilir, antepten mi baksan dedi. O yüzden antep önerilerine de açığım)
KK na 600 nakite 550 dediler. Ben 3 hafta önce almıştım oraya gittiğimde çok bi kalabalık yoktu ama giren uzun süre kalıyordu saat olarak denk düşmemiş olabilirim
Antep i hiç bilmiyorum malesef

izmir de mert kazandı yı önerdiler bayramdan sonra ona aldımbende ayrıntılıyı . yorumu olan var mı?

Bende cuma günü ayrıntılı ultrasona giricem kızlar hayırlısı ile 16.haftamda net bir şekilde kız dedi doktorumuz ayrıntılıyı yapan doktor cinsiyeti biz sormadan söyler mi

İlk gebeliğimde 22. Hafta da bende plesanta previa olduğumu ogrenmistim. Çok şükür ki tam kapatmiyordu rahim ağzını ama yine de riskli bir durumdu. Hatta o gün sancim çıktı nst de ve yatış verdiler bir gün. Sonrasi hep dinlenmeyle geçti. Mecbura kalmadikca is fln da yapmadım. 31. Hafta da kanama oldu ve erken doğum riski olduğu için akciğer geliştirici iğne vuruldum. Her hafta Dr ye gittim. 30 kusur haftalar da yurumek bile cok zor oluyordu. Bebek baski yapiyormus 3 5 adim sonra kasilmalar oluyordu. 38. Hafta da da Sezaryen doğumla oğluma kavuştum. Biraz riskli bir durum ama dikkat edin. Allahın izniyle sağlıklı sıhhatli Bebeğinizine kavusursunuz.

Merhaba arkadaşlar .
Ben de bugün yine dayanamayıp özgür deren e gittim detaylı ultrason için. 16 haftalıkken farkettiğimiz akciğer altındaki alan kaybolmamış. Pulmoner sekestrasyon tanısı koyuldu ve yakın takip önerildi . Doğuma kadar geçedebilir, Allah korusun ilerleyip su toplamasına da neden olabilir . Ya da öylece kalıp doğum sonrası takiple ameliyatta olabilir... kızımın doktoruna sorduğumda genellikle 3. Trimesterde geriler endişelenme dedi . Umuyorum ki doğuma kadar geçer ve sağlıkla kavuşuruz kızımıza ...

Size de çok geçmiş olsun..Benim dünden beri kasık bölgemde ağrı var ama nstye falan baglamadilar bende çok bastırdığı için oldu falan demiştim ama emin olamıyorum..Hatta doktordan çıkınca arabaya bindim inince hemen yuruyemedim baya kramp gibi oldu ama ben çok bastirmasina yormuştum şimdi de böyle uzanırken kalktığımda hafif bir ağrı giriyor acaba sancı olabilir mi ki..hemen kendi doktoruma gittim ben gayet rahattı yani yat dinlen falan demedi 30.haftada tekrar bakıcaz dedi.umarım bir sıkıntı çıkmadan bu süreci atlatırım çok sağolun Allah razı olsun

geçmiş olsun doktor geriler diyosa sabretmek panik yapmamak lazım stres bizim baş düşmanımız çok geçmiş olsun

Çok gecmis olsun ben de detaylı ultrason için Özgür Derene gittim bizimde böbrekte genişleme var sağlıcakla alırız ins yavrularimizi kucağımiza

inşallah gerilerde hiç bi sıkıntısı çıkmaz minnağın Rabbim bize bağışlasın kuzuları

günaydın kızlar artık zorlanmaya başladım karnım çok çıkmadı bişeyler yeyince yada su içince nefes alamıyorum sanki 9 aylık olduğumdaki halim gibi :)

ben almaya başladım.abisinden kalanlarla baya bir doldu dolabı.sadece bir hastande çıkışı alıcam.kış bebeği olduğu için tam kestiremiyorum ne alıcagımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…