Canım telaş etme bence.plasenta 24.haftadan sonra normal yerine geliyor diye biliyorum.internette olumsuz yorumları okumamaya çalış etkilenirsin. 30.hafta cagirmasinin nedeni de odur galiba
of çok fark varmış ben şans eseri bulmuştum baya önceden aldım mesela temmuz başı gibi doktoruma sordum tam 22 de girsem diye oda olur demişti öyle denk gelmişti, kendi yeri olduğunu bilmiyodum
Kesinlikle çok iyi bir doktor ben çok memnun kaldım, kibar, hanımefendi, ilgili ve bilgiliydi. Hatay dan gittim buradaki doktorum bölgenin en iyilerinden dedi. Bugün devlete ilaç yazdırmaya gittim raporu soracaktım o gereken herşeye bakmıştır yoruma bile gerek yok dedi
Teşekkürler, ücreti ne kadardı? Bir de randevusu çok dolu mu?
Eşim yaylada olacağız oradan adamaya gitmek zor olabilir, antepten mi baksan dedi. O yüzden antep önerilerine de açığım)
Teşekkürler, ücreti ne kadardı? Bir de randevusu çok dolu mu?
Eşim yaylada olacağız oradan adamaya gitmek zor olabilir, antepten mi baksan dedi. O yüzden antep önerilerine de açığım)
KK na 600 nakite 550 dediler. Ben 3 hafta önce almıştım oraya gittiğimde çok bi kalabalık yoktu ama giren uzun süre kalıyordu saat olarak denk düşmemiş olabilirim
Antep i hiç bilmiyorum malesef
Bende cuma günü ayrıntılı ultrasona giricem kızlar hayırlısı ile 16.haftamda net bir şekilde kız dedi doktorumuz ayrıntılıyı yapan doktor cinsiyeti biz sormadan söyler mi
İyi akşamlar arkadaşlar benim de bugün ayrıntılı ultrasonum vardı herşey normal görünüyor dedi doktor sadece plesenta aşağı yerleşmiş dedi 30.haftada tekrar çağırdı ayrıntılı için..internette hep çok kötü şeyler çıkıyor aşırı kanama erken doğum vs. Bu konuda bilgisi olan biri var mı acaba
İlk gebeliğimde 22. Hafta da bende plesanta previa olduğumu ogrenmistim. Çok şükür ki tam kapatmiyordu rahim ağzını ama yine de riskli bir durumdu. Hatta o gün sancim çıktı nst de ve yatış verdiler bir gün. Sonrasi hep dinlenmeyle geçti. Mecbura kalmadikca is fln da yapmadım. 31. Hafta da kanama oldu ve erken doğum riski olduğu için akciğer geliştirici iğne vuruldum. Her hafta Dr ye gittim. 30 kusur haftalar da yurumek bile cok zor oluyordu. Bebek baski yapiyormus 3 5 adim sonra kasilmalar oluyordu. 38. Hafta da da Sezaryen doğumla oğluma kavuştum. Biraz riskli bir durum ama dikkat edin. Allahın izniyle sağlıklı sıhhatli Bebeğinizine kavusursunuz.
Bende cuma günü ayrıntılı ultrasona giricem kızlar hayırlısı ile 16.haftamda net bir şekilde kız dedi doktorumuz ayrıntılıyı yapan doktor cinsiyeti biz sormadan söyler mi
Merhaba arkadaşlar .
Ben de bugün yine dayanamayıp özgür deren e gittim detaylı ultrason için. 16 haftalıkken farkettiğimiz akciğer altındaki alan kaybolmamış. Pulmoner sekestrasyon tanısı koyuldu ve yakın takip önerildi . Doğuma kadar geçedebilir, Allah korusun ilerleyip su toplamasına da neden olabilir . Ya da öylece kalıp doğum sonrası takiple ameliyatta olabilir... kızımın doktoruna sorduğumda genellikle 3. Trimesterde geriler endişelenme dedi . Umuyorum ki doğuma kadar geçer ve sağlıkla kavuşuruz kızımıza ...
İlk gebeliğimde 22. Hafta da bende plesanta previa olduğumu ogrenmistim. Çok şükür ki tam kapatmiyordu rahim ağzını ama yine de riskli bir durumdu. Hatta o gün sancim çıktı nst de ve yatış verdiler bir gün. Sonrasi hep dinlenmeyle geçti. Mecbura kalmadikca is fln da yapmadım. 31. Hafta da kanama oldu ve erken doğum riski olduğu için akciğer geliştirici iğne vuruldum. Her hafta Dr ye gittim. 30 kusur haftalar da yurumek bile cok zor oluyordu. Bebek baski yapiyormus 3 5 adim sonra kasilmalar oluyordu. 38. Hafta da da Sezaryen doğumla oğluma kavuştum. Biraz riskli bir durum ama dikkat edin. Allahın izniyle sağlıklı sıhhatli Bebeğinizine kavusursunuz.
Size de çok geçmiş olsun..Benim dünden beri kasık bölgemde ağrı var ama nstye falan baglamadilar bende çok bastırdığı için oldu falan demiştim ama emin olamıyorum..Hatta doktordan çıkınca arabaya bindim inince hemen yuruyemedim baya kramp gibi oldu ama ben çok bastirmasina yormuştum şimdi de böyle uzanırken kalktığımda hafif bir ağrı giriyor acaba sancı olabilir mi ki..hemen kendi doktoruma gittim ben gayet rahattı yani yat dinlen falan demedi 30.haftada tekrar bakıcaz dedi.umarım bir sıkıntı çıkmadan bu süreci atlatırım çok sağolun Allah razı olsun
Merhaba arkadaşlar .
Ben de bugün yine dayanamayıp özgür deren e gittim detaylı ultrason için. 16 haftalıkken farkettiğimiz akciğer altındaki alan kaybolmamış. Pulmoner sekestrasyon tanısı koyuldu ve yakın takip önerildi . Doğuma kadar geçedebilir, Allah korusun ilerleyip su toplamasına da neden olabilir . Ya da öylece kalıp doğum sonrası takiple ameliyatta olabilir... kızımın doktoruna sorduğumda genellikle 3. Trimesterde geriler endişelenme dedi . Umuyorum ki doğuma kadar geçer ve sağlıkla kavuşuruz kızımıza ...
[/QUOTE
Merhaba arkadaşlar .
Merhaba arkadaşlar .
Merhaba arkadaşlar .
ben almaya başladım.abisinden kalanlarla baya bir doldu dolabı.sadece bir hastande çıkışı alıcam.kış bebeği olduğu için tam kestiremiyorum ne alıcagımı