- 2 Mart 2017
- 332
- 496
- 33
- 31
benimkinde de varmış takip edilmesi gerekiyor dedi bana. bayramdan sonra gidicem kendi doktoruma bakalım bir ilerleme olmuş muÇok gecmis olsunben de detaylı ultrason için Özgür Derene gittim bizimde böbrekte genişleme var sağlıcakla alırız ins yavrularimizi kucağımiza❤
Ben sorduğumda doktora abartılacak kadar genişlemez dedi ne gibi sıkıntılar olur doğunca dedim idrar yolu iltihabı olur sıklıkla bebekte dedi bir de down sendromu riskini artırır dedibenimkinde de varmış takip edilmesi gerekiyor dedi bana. bayramdan sonra gidicem kendi doktoruma bakalım bir ilerleme olmuş mu
aynı cevapları ben de aldım doktorumdanBen sorduğumda doktora abartılacak kadar genişlemez dedi ne gibi sıkıntılar olur doğunca dedim idrar yolu iltihabı olur sıklıkla bebekte dedi bir de down sendromu riskini artırır dedi
Kızlar ayrıntılı ultrason normalde kaç dakika sürüyor ben bugün gittim tam bir hayal kırıklığı yaşadım resmen normalde gittigim hastane Ankara beşevler de 20. Haftamda gittim daha erken sıra veriyorlarmış orda sıra kalamadığı için etlik zubeydeye ya zekai tahire gitmemi söyledi dr bende etlik yakın diye oraya gittim ama tam bi rezillik ya ben en kötü 10 15 dk sürer diye beklerken 2 dk bile sürmedi üstelik göbeğime doktukleri jeli temizlemem için peçete bile verilmedi şok oldum resmen ya birde içeri girer girmez asistan kız tembihliyor sakın cinsiyetini sorma diye güya herşey normal cıktı sizce başka biyerde tekrar yaptirmama gerek varmı?
2dk sürdüyse neyine baktı o doktor normal ultrason bile 2dk sürmüyor benim 1 saate yaklaşmıştı neredeyse.doktor bebegimin istediği pozisyona gelebilmesini bekledi falan tüm organlarına uzuvlarına tek tek bakti.doktorumda cok tatli bir profdu sohbet ede ede gule oynaya bakildi.ayrica o jeli silmek için peçete vermemesi de ekstra bir kabalık malesef.para odemismiydiniz?Kızlar ayrıntılı ultrason normalde kaç dakika sürüyor ben bugün gittim tam bir hayal kırıklığı yaşadım resmen normalde gittigim hastane Ankara beşevler de 20. Haftamda gittim daha erken sıra veriyorlarmış orda sıra kalamadığı için etlik zubeydeye ya zekai tahire gitmemi söyledi dr bende etlik yakın diye oraya gittim ama tam bi rezillik ya ben en kötü 10 15 dk sürer diye beklerken 2 dk bile sürmedi üstelik göbeğime doktukleri jeli temizlemem için peçete bile verilmedi şok oldum resmen ya birde içeri girer girmez asistan kız tembihliyor sakın cinsiyetini sorma diye güya herşey normal cıktı sizce başka biyerde tekrar yaptirmama gerek varmı?
ben yeğenim kullansın diye vermiştim baya eskimiş gibi olmuş onları kullanamam bikaç takımı var inşallah olanları giydircem ama yenide aldım kız olunca mavi mavi giydiremem diye :)ben almaya başladım.abisinden kalanlarla baya bir doldu dolabı.sadece bir hastande çıkışı alıcam.kış bebeği olduğu için tam kestiremiyorum ne alıcagımı
Ben saglık bakanlıgını arayıp şikayet edin derimKızlar ayrıntılı ultrason normalde kaç dakika sürüyor ben bugün gittim tam bir hayal kırıklığı yaşadım resmen normalde gittigim hastane Ankara beşevler de 20. Haftamda gittim daha erken sıra veriyorlarmış orda sıra kalamadığı için etlik zubeydeye ya zekai tahire gitmemi söyledi dr bende etlik yakın diye oraya gittim ama tam bi rezillik ya ben en kötü 10 15 dk sürer diye beklerken 2 dk bile sürmedi üstelik göbeğime doktukleri jeli temizlemem için peçete bile verilmedi şok oldum resmen ya birde içeri girer girmez asistan kız tembihliyor sakın cinsiyetini sorma diye güya herşey normal cıktı sizce başka biyerde tekrar yaptirmama gerek varmı?
BENİMKİ DE KIZ OLSAYDI KULLANMAZDIM ZATEN FAZLA BİRŞEYDE KALMADI DAĞITMIŞTIM ÇOĞU EŞYASINIben yeğenim kullansın diye vermiştim baya eskimiş gibi olmuş onları kullanamam bikaç takımı var inşallah olanları giydircem ama yenide aldım kız olunca mavi mavi giydiremem diye :)
Malesef hiç konuşmadı hiç birşey demedi zaten sekreter girer girmez sakın cinsiyet sorma dedi sadece bakti sekretere söyledi iste bi kaç birsey ama verdikleri kâğıtta konustugu şeyden daha fazla şey var bakmadan herhalde normal yazdılar hepsineBen devlet hastanesine gidiyorum canım az sürer diye kendimi hazırlamıştım ama yine 10 dakikadan uzun sürdü zaten doktor tek tek organlara bakıyor benim gittiğim doktorun yanında sekreteri vardı ona bakıp izlendi izlendi diye söyledi doktor o da not aldı önce kalbe baktılar mesela sekreter kalp bitti şimdi diğerine geçebilirsiniz falan dedi en son da cinsiyet kaldı dedi doktor da cinsiyete baktı siz biliyorsunuzdur zaten falan dedi ama yine de ben sormadan söyledi..Ama benim doktorum da peçete vermedi kalkabilirsiniz dedi direk ben de o an etrafta peçete aradım bulamayınca olanla silmeye çalıştım ama hakikaten o kısım çok saçmaydı yani normal ultrasonda bile peçete veriyorlar ayrıntılıda karnının tamamı jel oluyor..birdahakine hazırlıklı gidicem bende o an çok sinir olmustum birde hiç sevmem öyle kalmasını falan siz diyince şimdi aklıma geldi benim de..ama nasıl 2 dakika sürdü onu anlamadım damarları falan izliyorlar ölçüm yapıyorlar yani istese de 2 dakika süremez gibime geldi size tam olarak ne yaptı ne dedi doktor
Malesef hiç konuşmadı hiç birşey demedi zaten sekreter girer girmez sakın cinsiyet sorma dedi sadece bakti sekretere söyledi iste bi kaç birsey ama verdikleri kâğıtta konustugu şeyden daha fazla şey var bakmadan herhalde normal yazdılar hepsine
Sevindim iyi olmasına benim ilk hamileliğimde öyleydi ama herhangi Bi sıkıntı yaşamadım. Doktor sana daha net bilgiler verir tabikiIyi günler kızlar dün ayrıntılı ultrasyona girdim bebeğimin herseyi iyiymiş çok şükür ama suyu biraz fazlaymış bunun hakkında bilgisi olan yada başına böyle bişey gelen varmı ayın 20sinde tekrar randevum var iyice kontrol edilecek
Görümcemin suyu çok fazlaydı erken Doğum yapmıştı 8 aylıkIyi günler kızlar dün ayrıntılı ultrasyona girdim bebeğimin herseyi iyiymiş çok şükür ama suyu biraz fazlaymış bunun hakkında bilgisi olan yada başına böyle bişey gelen varmı ayın 20sinde tekrar randevum var iyice kontrol edilecek
Çokta erken değilmiş,inşallah öyle bişey olmaz ...Görümcemin suyu çok fazlaydı erken Doğum yapmıştı 8 aylık
Benim oğlan da 18 gün erken geldi. Ama normal Bi durum olabiliyor boyle seyler şimdi ki de ters meselaÇokta erken değilmiş,inşallah öyle bişey olmaz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?