2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar benimde bu ayın 20sinde ayrıntılı randevum var. özel bir hastanede yaptırcam fakat size birşey sormak istiyorum. normalde ayrıntılı ultrason renkli olur diye biliyorum ama randevu için görüştüğüm kız siyah beyaz olacak diye söyledi. sizinkiler nasıldı?

InsaALLAH kapanır canım uzulme bol dua edelim.hergun dualarimdasiniz hepiniz.bir sorun olmadan sağlıkla sihhatle kucaklarız yavrularimizi Allahin izniyle

Siyah beyazda incelendi renklide,mesela kalbe giden kan damarlarına falan kirmizi-mavi bakıldı bebeğimin 4 boyutlu resmini çekti.hepsi mevcuttu bizimkinde

canım imzana göre 21. haftadasın , ayın 20si geç olur sana

Merhaba arkadaşlar dün tetenoz aşısını oldum tahlil yaptırdım demir seviyem düşük çıkmış siz hangi demir ilacını kullanıyorsunuz?

neden geç oluyor ki 22+3 oluyorum o gün doktor öyle birşey demedi bana
Yok yok geç olmaz 23.hafta içinde olacaksın.normal.ama ayrıntılarına dikkat etmelisin hele hele para vereceksen daha bir dikkat etmelisin en ince ayrıntısına kadar bakilmali

Benim sürekli gittiğim hastanede ultrasoncu izinde diye Ankarada zekai tahir kadın doğum devletin oraya gittim 20.haftada hiç hoşuma gitmedi 2 dk.sürdü .Sordum niye kısa diye hayati şeylere bakıyormuş .İçime sinmedi burada dün gittim kendi hastaneme ultrasoncu dönmüş 22+5 idi doktorum geç kalmışsın 23.haftadasın dedi 22.haftada yaptırmalıydın çok net görülmeyebilir dedi bazı şeyler.Ama ultrasoncu çok güzrl inceledi herhangi bir şey demedi geç kalmışsın falan diye.

Arkadaşlar merhaba;
Bende detaylı usg girdim. Herşey normal. Kızım pek tatlı. Üzerine tatile gittim yüzdüm gezdim. Ama klimalardan nezle oldum
Birde kan tahlilleri yaptırdım. Kan değerlerim normal çıktı. Tsh normal o sebeple dr bana Demir takviye vermedi canım doktorum. Pek sevmem gereksiz ilacı.
Arada bacaklarımda kasılmalar oluyor. Onun için Magnesium Diasporal verdi.

Aspirin 100 mg günde 1
Neptüne Krill oil günde 2
Decavit pronatal günde 1 kullanıyorum. + magnezyum eklendi.

Magnezyum diasporal sitrat formunda magnorm oksit formunda. Sitrat daha iyi sanırım. Benmki ishal yapıyor günde 2 kere dedi ama 1 kere kullanıyorum. Ben de seninkinden alacağım. Yararlanım açısından en iyi olan form aslında daha başka ama gebeler her formunu kullanabiliyor mu bilmiyorum

Merhaba hanımlar şunu da paylaşmak istiyorum geçenlerde balık yağı kapsülü araştırırken rastladim. Önemli bilgiler var. Belki sizin de ilginizi çeker.

Kimininki ciddi oluyor kimi dinlenince yukarı çıkıyor normal Doğum yapıyor yengem erken Doğum yaptı plasenta previa yüzünden ablamında rahim ağzını kapatmıştı tamamen 17 haftada suyu patladı iki gün önce çok üzgünüz bebeğin kalbi atıyor ama suyu bitti yengemin annesi dinlendi normal Doğum yaptı vaktinde sadece dinlenmene bak geri hepsi olabiliyor internette hep en kötüsü yazıyor kimin nasıl ilerler Allah bilir

Bilinçli bir anne adayı daha aynen biraz fiyatı daha farklı ama değer diye düşünüyorum. 20 saşelik kutu 65 tl ye aldık bugün. En güvenilir form bu.

Arkadaşım gördüğüm balık ve krill yağları Neptüne krill oil in N si olamaz. Kaplaması bile balık ürünü. Soğuk sıkım. Yani piyasada satılan krillerin çoğu krill yağı değil yada koklatmışlar içine. Kullanıyorsan bu takviyeden al derim. Doktorumda defalarca belirtti. Üstelik ben gebelik öncesi de kullanıyordum günde 1 tane.Takibe gittiğim dr “iyi yapıyorsun, en iyisi bu” dedi. Her insan beyin sağlığı açısından kullanmaya mecbur. Ben bit siteden alıyorum. 3 aylık kutu aldım. İçinde 180 kapsül var. 500 tl tuttu. Şuan sabah akşam kullanıyorum. Gebe kaldığımı öğrendiğim gün sabah akşam kullanıyorum.

Arkadaşlar ayrıca ukalalık yaptığımı düşünmeyin. Ben bu işlerin içindeyim zaten. Ayrıca bilimsel yayın okuyup araştırıyorum. Boş yapmam Amacım herkese yararlı olabilmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…