2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Arkadaşlar hepinizin bayramı kutlu olsun. Göbüşler sağlıklı büyüsün inşallah

Hala bebeğin hareketlerini hissetmeyen var mı? Ben sanki biraralr hissediyordum ama 4 haftadır hissetmiyorum. 2. Gebeliğim ufaktan korkmaya da başladım.

Merhaba benim de dün ayrıntılı ultrason vardı hayırlısı ile güzel haberler aldık en son sadece suyun biraz fazla dedi gebelik şeker testi yaptırmayı ihmal etmeyin dedi siz neden tekrar gidicrksiniz bunun için mi su neden fazla olur kızlar bilgisi olan var mı

Çok çok geçmiş olsun ablanızın durumu şimdi nasıl ? Teşekkür ederim kendimi yormamaya çalışıyorum inşallah bir sıkıntı çıkmadan bu süreci atlatırım..Yolculukta bir sıkıntı olmaz herhalde doktor hiçbir uyarı yapmadı 2 saate yakın yol gidicem ama bol bol yolda durup dinlenerek tabiki ♡

Hala bebeğin hareketlerini hissetmeyen var mı? Ben sanki biraralr hissediyordum ama 4 haftadır hissetmiyorum. 2. Gebeliğim ufaktan korkmaya da başladım.

İlk gebeliğim ben 17.haftada hafiften hissetmeye başlamıştım şimdi de artarak devam ediyor.2.gebeliklerde daha erken hissediliyor diye okumuştum bence ihmal etmeden doktorunuza bir görünün

İlk gebeliğim ben 17.haftada hafiften hissetmeye başlamıştım şimdi de artarak devam ediyor.2.gebeliklerde daha erken hissediliyor diye okumuştum bence ihmal etmeden doktorunuza bir görünün
Yanlış hatırlamıyorsam ilkinde 20-21 gibi hissetmiştim. Karın bölgem oldukça yağlı, yağları aşmak zor olsa gerek)
En son 22 temmuzda gittim doktora bir sorun yoktu. 1 haftadır da yurtdışındayım, gitme imkanım olamıyorı, öyle olunca daha da kurdum, bayramda da kapalılar, bayram sonrası cumaya randevu aldım. O zamana kadar kurar dururum artık. Ben aslında çok rahatımdır ama bir şey olursa sırf gezdim diye ailelerin dilinden kurtulamam. Bunu düşünmek daha da geriyor beni

Evet tekrardan bakalım dedi ayın 20 sine randevu verdi

Bilmiyorum ablama lavabo dışı kalkmak yasaktı yengemin annesinede doktoruna danış bence bunu . Ablamın durumu iyi ama morali yok haliyle bebeğin kalbinin durmasını bekliyor gebeliği sonlandırmayı kabul etmedi ardından hastaneye yatıcak düşürmek için bende aşırı üzgünüm Allah kimseye vermesin

Allahın izniyle birşey olmaz inşallah ya moralini yüksek tutmaya çalış olacak olduktan sonra evde yatarken de oluyor o şekilde düşünme hiç çikolata vs. tatlı şeyler hareketlendiriyor diyorlar ben sırt üstü uzandigim zaman çok net hissediyorum hatta görüyorum da biraz mola verip dinlenmeyi deneyin çok hareket edince de ediyorsa bile insan farkedemiyor ☺

Allah sabır versin inşallah ya gerçekten çok zor..Amin amin inşallah..

Selam hepinize iyi bayramlar
Yabaş yavaş bişeyler hissetmeye başladım ama hissettiğim şeyler bebek mi buna nasıl emin olcaz gebelikte cehalet ne zor ya hiç bişey anlamıyorum

Selam hepinize iyi bayramlar
Yabaş yavaş bişeyler hissetmeye başladım ama hissettiğim şeyler bebek mi buna nasıl emin olcaz gebelikte cehalet ne zor ya hiç bişey anlamıyorum
Iyi bayramlar bende gaz var gibi olmuştu ilk sonrada kipirtilar oldu.bende dünden beri pek hissedemiyorum yavaşladı sanki hareketi tedirginim acikcasi.ama net olarak 25-26dan sonra hissediliyormus

Karın bölgesi nin yağlı oluşu etkiliyor bence. Ben ilk gebelikte 17 de ikinci de 16 da hissetmeye başladım. Hiç göbek vs yok arti bir avantaj oluyor tabi. Şu an 22 deyim dışarıdan izleyince bile belli oluyor. Siz cuma ya kadar sabredip mutlaka Dr ye gözükün aklınızda soru işareti kalmasın

Arkadaşlar ayrıca ukalalık yaptığımı düşünmeyin. Ben bu işlerin içindeyim zaten. Ayrıca bilimsel yayın okuyup araştırıyorum. Boş yapmam Amacım herkese yararlı olabilmek.
Sizin tercihiniz. Ben de genetik muhendisiyim ve akademisyenim. Yayınları ben de takip ediyorum mesleğim dolayısıyla. Şuan tek tek açıklayıp topigin konusunu başka tarafa kaydırmak istemem ama fikir edinmek isteyen için basit dille güzel bir karsilastirma. Bahsettiğiniz marka için de iceriklerine bakılarak aynı şekilde karşılaştırma yapabilir herkes bu sadece bir kaynak ve esas nelerin önemli olduğunu anlatıyor bu bilgiyi aldıktan sonra herkes herhangi bir marka için bu kıyaslamayi yapıp kendisi için en doğru ürünü bulabilir ben fikir olsun diye paylaştım.

Bayramınız mübarek olsun hanimlar.
Bu arada 15. Haftada erkek denen bebeğe kız olabilir dendi 23. Haftada. Erkek deyince değişmez kesindir diyorlardı değilmiş demek ki çok saskinim :)
Bir de bayağıdır yürürken kasiklarim ağrıyordu üzerinde durmamistim normaldir demiştim ama sanırım bartholin bezleri ile ilgili bir rahatsızlık yaşıyorum. Kasık ağrısı çeken varsa bu ihtimali bir düşünsun derim. Kısa zamanda doktora gorunecegim ben de inşallah.

Bilinçli bir anne adayı daha aynen biraz fiyatı daha farklı ama değer diye düşünüyorum. 20 saşelik kutu 65 tl ye aldugün. En güvenilir form bu.
Dün gece bi doktora yazdım instadan. Sordum hangi formu daha iyi diye, cevap verdi.Hepsi kullanılır, doktorunuz devlet geri ödemesi olduğu için oksit formunu yazmış.Daha iyi bir ürün kullanmak istediğinizde parasını kendiniz ödemeniz gerektiği için hekimler genellikle oksit yazarlar dedi. Siz hangisini önerirsiniz diye sordum. Magnimore plus dedi. Görselini paylaştığım gönderisinde hangi formun ne işe yaradığı ne kadar etkili olduğu yazıyor. Haftaya kendi doktoruma da sorayım iyice emin olayım diasporal veya magnimore birini tercih edeyim diyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2019-08-11-10-28-31-1.webp
    60 KB · Görüntüleme: 61

Sitrat ve oksit karışık bunda. Devlet bunu da karşılamıyor ama güvenemeyip diğerlerine arkadaşım. Sitrat yeterli günlük doz için. Fazlasını ishal yapar zaten. Ben direkt form aldım. Susuz hop ağızda eriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…