2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Merhaba eylüldeniz18 benide listeye eklerseniz sevinirim sat-16.03.2019 tdt-21.12.2019 trabzon yaş-33 tekiz 2.Gebelik erkek

Ufak ufak almaya başladım ama korkuyorım detaylıda da erkek dendi ya değişir mi acaba diye. Çünkü kızımdan kalannn herşeyii ayırdım dagıtıyorum. Yavaştan alışverişe de başladım artık kız derse doktor naparız bilmem

Ben de geçen hafta gittim detaylıya 15 dk yı geçti. Hatta haftaya tekrar çagıırdı. Biraz daha büyüsün dedi.
Hala bebeğin hareketlerini hissetmeyen var mı? Ben sanki biraralr hissediyordum ama 4 haftadır hissetmiyorum. 2. Gebeliğim ufaktan korkmaya da başladım.

4 haftadır hiç mi hissetmiyorsun. Benimde ikinci gebeliğim 16.da hissetmeye başladım.
Birşeyler yiyip uzanmayı denemelisin.
İşte en büyük korkum çünkü ilk kızımın tüm eşyalarımı ayırdım dagıttım. Detaylıda da erkek dediler gerçi de. Hala emin olamıyorım

Kıyafet için çok çok erken bence hoş ilk çocuğu olanlar eminim çok hevesleniyor almak istiyordur ama ben şöyle bir en az 32.haftayı göreyim diyorum..

Kıyafet için çok çok erken bence hoş ilk çocuğu olanlar eminim çok hevesleniyor almak istiyordur ama ben şöyle bir en az 32.haftayı göreyim diyorum..
Benim ikinci ama ben de çok hevesliyim
Daha birşey almadım ama eşim eylülün 6sına kadar izinli o izinliyken değerlendirsem mi diyorum 34ten sonra iyice agırlaşılıyor. Zor olur sanki. Bilemedim kararsızım.
Birde şey düşündim Ekim ayını genelde temizliği ve buzdolabi hazırlıklarına bırakayım , en azından ekimin 15inden sonra buzluga pasta börek sarma falan atmayı düşünüyorum . Birde dolap içi temizlikleri var. Sonra burda kışın evimize halilar serilir, yazın çıplak kalır yerler.. kasımds genel temizlik yaptırıp halılarımı atarım. Ondan sonra da kıyafetlerini yıkayıp ütüleme yapar yerleştirirm diye düşündüm

Canım çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bende geçen hafta salı günü prof da yaptırdım detaylıyı banada kalbi delik dedi 2li 3lü test yaptırmadığım için down sendromlu olabilir amniyosentez yaptır dedi çok kötü oldum kaç gündür üzüntüden
fetaleco falan demediler bana hangi bölüme gitmek gerek

Herkese merhabalar. İyi bayramlar uzun zamandır yazamıyordum. Biz giyim alışverişini bitirdik. şimdi kızımızın kullanacağı alışverişteyiz . mobilya olarak Çilek mobilya'dan alacağız. Bu konuda fikri olan varmı ?

İlk çocugumda belis nova nın 3 kapılı dolabını ve ikeadan 3 çekmeceli komidinini almıştım, yetti de arttı bile. Yatak olarak anne yanı olabilen park yatak aldım. İlk 7 ay anne yanı olarak odamızda yattı, o vakit odaya hiç gerek yok zaten, 7. Aydan sonra odasına geçirdim. 1 yaşından sonra da ikeadan montessori yatağı aldım.
Ben pahalı ve büyüyen yataklı takımları çok kullanışlı ve mantıklı bulmuyorum ama bulan vardır mutlaka.
Genelde ilk 1 yıl yanımızda yattıkları için eğer imkanınız yada yeriniz müsait değilse oda yapmak için koşulları zorlamanıza bile gerek yok. Büyünyünce zevkine göre alınabilir. Ama insan ilk çocuğu olunca özeniyor ve heves ediyor çok iyi biliyorum ama gerçekten şartları zorlamaya gerek yok bence

Bebek giyimini mi aldınız? Kendinizi ni yoksaa

Ben normal bebe mobilyasından almıştım kızım için modeli istediğim gibi bulamadığım için çilekte bundan 5 sene önce. Hala mobilyanın kokusu çıkmadı odadan. Pişman oldum çilekten almadığım için. Onun boyaları antialerjik kokmuyor diye biliyorum. İmkanınız varsa oda yapmakmgüzrlmokuyor biz 5 senedir tepe tepe kullandık. Şimdi doğacak kardeşinin olacak inş takım. Her iki cinsiyete uygun model almıştık, iyi oldu şimdi erkek.

Canım bizde çilek mobilya karar vermiştik. Ama meltem bebek odası aldık. Çok daha kaliteli ve güzel geldi bize. Çilekte de güzel modeller var ay sonu gelecek bakalım takım. Mobilya alırken sertifika sormanız gerekir. Birde boyası poliüreten su bazlı olmalı. Akzo nobel boya kullanılıyor genelde.
Organik olanlar zaten 20-25 bin.

bende meltemden beğendim beşiğin ve dolabını almayı düşünüyorum :) en azından ne boya kullanıldığı belli

Merhaba,
Akıntım var sizlerde de böyle sorunlar oluyor mu?
05.08.2019 tarihinde (23+1 günlükken) yani 10 gün önce ben de aynı şikayetle doktoruma yazmıştım.Şöyle ki ayın 3 ve 4'ünde iki gün üst üste çok akıntım oldu.Hatta lavaboya gidip sürekli kendimi kontrol etme ihtiyacı hissettim.Ancak o günlerde kendimi biraz fazla yormuştum.Taşınmam gerektiği için dışarısı epey sıcakken ev baktım, yürüdüm v.s..Sonra dayanamayıp doktoruma yazdım.O da kötü koku, yanma, kaşıtı var mı diye cevap yazmış.Hayır diye cevap yazınca tamam o zaman doğal bir durum dedi.Ben de extra bir şey yapmadım.Şimdi o günlere göre daha normal.

Koku vs yok. Heh büyük ihtimalle bayramda yoruldum ondan kaynaklı. Teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…