Ben de bi tecrübemi paylaşmak istiyorum. Doktorun verdiği magnezyumu günde 2 kez kullanıyordum ishale yakın bi durum yaşatıyordu bana. Araştırdım ve emilimi daha iyi olan diasporal kullanmaya başladım. Günde 1 alıyordum onu. Kasılmalarım azalmıştı ama yine de oluyordu akşamları. Günde 2 tane diasporal alıyorum şimdi çok rahat ettim. Ne ishal ne kramp. Biraz pahalı diğerlerine göre ama kesinlikle daha etkili.
Merhaba kızlar hastane çıkışı alıcamda siz hangisini tercih edeceksiniz ? İpeksi diye bir marka varmıs onu alan var mi organik biseymis sanırim sizce almalimiyim ?
Ben de dün zorla uyudum mesela , saga yatsam o tarafa vurdu sola yatsam o tarafa. Nereye yatacagımı şaşırdım. Zor geçiyor malesef hamilelekler. Bundan sonrası zor arkadaşlar.
Aynen benimde öyle muhtemelen başı sağda ayaklar solda yamuk yatıyor galiba benim çocuğum tepikleri hep sol üstte hissediyorum arada sağ altta kolları oynuyor sanki.kontrolumuz yarın bakalım ne durumdayiz
Arkadaslar ben druma randevuyu 2 ekime aldim ama o zaman 29 haftada falan oluyorum. Seker yuklemesi icin gec kalmis mi oluyorum ? Baska drdan girisimi testi yaptirsam kendi dtuma 2sinde gosteriririm olur mu napsam
aynı bu anlattıklarını 2 ay önce falan yaşadım ellerim davul gibiydi yüzük takamıyordum sürekli bacaklarıma kramp giriyordu özellikle uykuda gerindiğim zaman düşün bunları 5 aylıkken falan yaşadım ve herkes çok erken diyordu. şu an tam tersi her şey normale döndü ilginç bir durum benimki de
Şanslısın ozaman şimdiler daha zor geldi bana.hareketler kısıtlandı dönmeler zorlaştı uyuşmalar desen bölük pörçük bunada şükür.saglikla alalım da yavrularımızı kucaklarimiza unutulur bu günlerde
Arkadaslar ben druma randevuyu 2 ekime aldim ama o zaman 29 haftada falan oluyorum. Seker yuklemesi icin gec kalmis mi oluyorum ? Baska drdan girisimi testi yaptirsam kendi dtuma 2sinde gosteriririm olur mu napsam
Aynen benimde öyle muhtemelen başı sağda ayaklar solda yamuk yatıyor galiba benim çocuğum tepikleri hep sol üstte hissediyorum arada sağ altta kolları oynuyor sanki.kontrolumuz yarın bakalım ne durumdayiz
Merhaba kızlar hastane çıkışı alıcamda siz hangisini tercih edeceksiniz ? İpeksi diye bir marka varmıs onu alan var mi organik biseymis sanırim sizce almalimiyim ?