2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ben de bi tecrübemi paylaşmak istiyorum. Doktorun verdiği magnezyumu günde 2 kez kullanıyordum ishale yakın bi durum yaşatıyordu bana. Araştırdım ve emilimi daha iyi olan diasporal kullanmaya başladım. Günde 1 alıyordum onu. Kasılmalarım azalmıştı ama yine de oluyordu akşamları. Günde 2 tane diasporal alıyorum şimdi çok rahat ettim. Ne ishal ne kramp. Biraz pahalı diğerlerine göre ama kesinlikle daha etkili.

aa neden ki?
ücret falan mı sebep?
keşke baksaydın
10 gün oldu ya daha yeni gördük diye birde eşim yanımda yok arkadaşıma yardımcı olmak için geldim operasyon olacak o yüzden

Ben de dün zorla uyudum mesela , saga yatsam o tarafa vurdu sola yatsam o tarafa. Nereye yatacagımı şaşırdım. Zor geçiyor malesef hamilelekler. Bundan sonrası zor arkadaşlar.
Aynen benimde öyle muhtemelen başı sağda ayaklar solda yamuk yatıyor galiba benim çocuğum tepikleri hep sol üstte hissediyorum arada sağ altta kolları oynuyor sanki.kontrolumuz yarın bakalım ne durumdayiz

Arkadaslar ben druma randevuyu 2 ekime aldim ama o zaman 29 haftada falan oluyorum. Seker yuklemesi icin gec kalmis mi oluyorum ? Baska drdan girisimi testi yaptirsam kendi dtuma 2sinde gosteriririm olur mu napsam

Şanslısın ozaman şimdiler daha zor geldi bana.hareketler kısıtlandı dönmeler zorlaştı uyuşmalar desen bölük pörçük bunada şükür.saglikla alalım da yavrularımızı kucaklarimiza unutulur bu günlerde

Arkadaslar ben druma randevuyu 2 ekime aldim ama o zaman 29 haftada falan oluyorum. Seker yuklemesi icin gec kalmis mi oluyorum ? Baska drdan girisimi testi yaptirsam kendi dtuma 2sinde gosteriririm olur mu napsam
Seker yukleme 24-28 arasi oluyor diye biliyorum.o dediğin gibi olur haftasını kaçırmamış olursun hem

Aynen benimde öyle muhtemelen başı sağda ayaklar solda yamuk yatıyor galiba benim çocuğum tepikleri hep sol üstte hissediyorum arada sağ altta kolları oynuyor sanki.kontrolumuz yarın bakalım ne durumdayiz
ben de tekmeleri genelde yukarıda göğsün altında hissediyorum acaba baş aşağı döndülermi bizim minikler:) bana öyle geliyo

Şeker yüklemesi yapıldı az sonra kan vereceğim. İnşaallah güzel çıkar sonuçlar
InsaALLAH canım.kaclik glikoz içtin?yuksek çıkarsada telaşa kapılma 1 haftalik diyet ve ölçümle tekrar bak şekerine.dikkat edildikten sonra birşey olmuyor Allahin izniyle

Merhaba kızlar hastane çıkışı alıcamda siz hangisini tercih edeceksiniz ? İpeksi diye bir marka varmıs onu alan var mi organik biseymis sanırim sizce almalimiyim ?
Ben bi tane organik aldim.markasini unuttum. 2 tane de gaye bebe diye bi marka aldim satici cok onerdi. Kaliteli de duruyor cidden

InsaALLAH canım.kaclik glikoz içtin?yuksek çıkarsada telaşa kapılma 1 haftalik diyet ve ölçümle tekrar bak şekerine.dikkat edildikten sonra birşey olmuyor Allahin izniyle
50 Gr canm ilki gibi olmadı bu ilk gebeligimde 3 kez kan ölçüldü şimdi sadece tokluk şekere bakıldı inşaallah temiz çıkar teşekkür ederim

Kızlar birde göbek delilleriniz dışa doğru çıktımı? Benim çıkmadı.cikmasi şartmı acaba birde göbek deliğim gerildikçe acıyor varmı bu durumu yaşayan

Oyy ne güzel. Bizim randevu 1 ekimde oğluşumu özledim bile Artık alışacaz tekmelere yapacka birşey yok

28. Hataya kadar ieker yüklemesi canım.

Kızlar birde göbek delilleriniz dışa doğru çıktımı? Benim çıkmadı.cikmasi şartmı acaba birde göbek deliğim gerildikçe acıyor varmı bu durumu yaşayan
O herkeste olmuyor sanırım ona göbek fıtığı deniyordu yanlış hatırlamıyorsam. Benim gerildi ama dışarı çıkmadı çıkar mı bilmem

Benim böyle yayıldı ya çıkmadı tüm kıvrımları açıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…