2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
O herkeste olmuyor sanırım ona göbek fıtığı deniyordu yanlış hatırlamıyorsam. Benim gerildi ama dışarı çıkmadı çıkar mı bilmem
Evet herkeste olmuyormuş benimde olmayacak sanırım iç karnım genişmis birde ben 31.haftaya gireceğim yarın mezurayla olctugumde 32 çıkıyor zaten 1 hafta önden gidiyor benim paşam

Oda takımımız gelmiş ben evde değilim işteyim eşim teslim almış :)
boya hala yapılmadı sonra artık giyimi bırakıp oda dekarasyonuna başlayacağım

Benimde et beni varmış yıllarca bilmiyordum o cıktı meydane
Bende şimdi dayanamadım doktordayım giriş yaptırdım bakalım bebişko ne durumda biraz tembelleşti hareketlerini hissetmekte güçlük yaşıyorum

kızlar benim uykular haram oldu valla hiç uyuyamıyorum sabahı sabah ettim bugünde çok erken başladı uykusuzluk rahat nefes alamıyorum akşam olunca şişiyorum

kızlar benim uykular haram oldu valla hiç uyuyamıyorum sabahı sabah ettim bugünde çok erken başladı uykusuzluk rahat nefes alamıyorum akşam olunca şişiyorum
Geçen hafta bende öyleydim uyuyamıyor darallar basıyordu ayrıca çok terliyordum.hala terleme var bu sefer sık idrara çıkıyorum sonrada malum uykuya dalamıyorum hemen

Çıktın mı canım kontrolden.nasilmis kuzucuk
Bebişkom 26+5 şuan 10 gün önce 809 gramdı bugün tam 1 kg olmuş sence nasıl vajinamın üzerine oturmuş ciddi ciddi yerleşmiş doktor masaj yaptı biraz toparlansın dönsün diye . Suyu biraz az günde 2.5 lt su içiyorum doktor daha fazla iç diyemem dedi . Düzgün su içmem lazım çok korktım rahim ağzına baktı bebeği aşağıda gördüm o yüzden dedi mm gayet iyi rahim kapalı dedi . Birde kordondan geçen sıvıya baktı galiba sıvı yani onu o an anlamadımona gayet iyi dedi su azaldığı zaman bakmamız lazım ondan bakıyorum dedi

Gayet güzel maşallah.niye daha fazla su iç demiyor onu anlamadım benim 3lt geçiyordur.ozaman sen tekmeleri vajinanın orda hissetmen ondanmis daha çıkar o yukarı sağlıkla gelsinler insaALLAH

Bende şişiyorum gerçekten ellerim ayaklarım falan.Normalde 37 ayakkabı giyiyorum rahat edeyim diye 38 giymeye başladım o bile nerdeyse sıkacak. Zaten bel ağrım hiç bitmiyor .İlaç hiç kullanmıyorum kan değerleri en son normaldi iyi beslenmeye çalışıyorum 7 kilo almışım şu ana kadar.Bir de çalışıyorum 39 tane 3.sınıf öğrencim var çok yoruluyorum.Normalde 37. Haftaya kadar çalışayım diyordum ama bakalım şu anda çok yoruluyorum 32.haftada da ayrılabilirim.

Gayet güzel maşallah.niye daha fazla su iç demiyor onu anlamadım benim 3lt geçiyordur.ozaman sen tekmeleri vajinanın orda hissetmen ondanmis daha çıkar o yukarı sağlıkla gelsinler insaALLAH
Yaaa şöyle bir durum var ki ben öyle çok su içemiyordum bünye meselesi biraz doktorda bunu biliyor 2.5 lt içsen yeter böyle devam et dedi

Ben de 26+6 dayım aynıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…