Geçmiş olsun, ben de geçen perşembe gecesini acilde geçirdim. Öyle bir karın ağrısı var ki eminim gaz sancısı ama gaz da çıksa geçmiyor. Bitki çayı içemiyorsun, sıcak su karnına koyamıyorsun, ilaç alamıyorsun, kanının üstüne yaramıyorsun, karnını ovsan bağırsaklarımın yerini bile bilmiyorum.Kızlar herkese merhaba 2 gündür kusma ishal bugün acillik olduk serum verdiler karnım çok ağrıyo mikrop çok yok tahlillerde ama doktor yinede antibiyotik verdi kullanmak istemiyorum hiç geçer diye ne yapsam bilemedim bu arada ankarada salgın da varmış
Çok teşekkürler sizede geçmiş olsun dediğiniz gibi bebek olmasa insan kendine iyileşmek için bişeyler yapıyo ama böle elimiz kolumuz bağlı bende probiyottik kullanmaya başlıcam doktorum ve eczacıda onerdi şimdilik antibiyotik içmemeye karar verdim bakalım inşallah hepimiz sağlıkla bu süreci tamamlarızGeçmiş olsun, ben de geçen perşembe gecesini acilde geçirdim. Öyle bir karın ağrısı var ki eminim gaz sancısı ama gaz da çıksa geçmiyor. Bitki çayı içemiyorsun, sıcak su karnına koyamıyorsun, ilaç alamıyorsun, kanının üstüne yaramıyorsun, karnını ovsan bağırsaklarımın yerini bile bilmiyorum.) 2 gün ağrı çektikten sonra ishalle geçti çok şükür. Dediğin gibi salgın varmış, açık doktoru bile geçirmiş.
benim ergenlikten kalanlar vardı zaten ama yenileri de eklenmeye başladı.. basen ve kalçamda var ne yazık ki karnıma sürekli sürüyorm fkt o bölgeleri ihmal etmiştim etmemeliymişim artık sabah akşm her yerime sürüyorumKızlar bende bugün acı gerçekle yüzleştimkarnımın altında kırmızı mor çatlaklar oluşmaya başlamış suç bende tabii düzenli nemlendirmedim
Evet bu hafta bide kasılma yaşadık gözümüz korktu yarın olan tüm kıyafetlerini yıkayacaz. Eksiklerini de artık tamamladıkça ekleyecemeğer öyleyse tedbirli olmak en güzel hem için rahat eder:)
Geçmiş olsun kaç kişide duydum böyle olmuşKızlar herkese merhaba 2 gündür kusma ishal bugün acillik olduk serum verdiler karnım çok ağrıyo mikrop çok yok tahlillerde ama doktor yinede antibiyotik verdi kullanmak istemiyorum hiç geçer diye ne yapsam bilemedim bu arada ankarada salgın da varmış
Geçmiş olsun bizde kasılma için gittiğimizde gaz ve enfeksiyon eşlik etmiş ondan fazla ağrı hissetmişsin dedi. Ama yerimden kalkamıyordum kımıldamak bile zordu ilaç verdiği halde iki güne anca geçtiGeçmiş olsun, ben de geçen perşembe gecesini acilde geçirdim. Öyle bir karın ağrısı var ki eminim gaz sancısı ama gaz da çıksa geçmiyor. Bitki çayı içemiyorsun, sıcak su karnına koyamıyorsun, ilaç alamıyorsun, kanının üstüne yaramıyorsun, karnını ovsan bağırsaklarımın yerini bile bilmiyorum.) 2 gün ağrı çektikten sonra ishalle geçti çok şükür. Dediğin gibi salgın varmış, açık doktoru bile geçirmiş.
bende de 2 günler bir gariplik var mideme sancı giriyor sanki 3 5 saniye sonra geçiyor ve ishal var çok sık olmasa da üşüttüm sanıyorum kırgınlık hissediyorum ama insan emin olamıyor işte. kasıklarımda yok gerçi sancım ama yine de korkuyorumGeçmiş olsun bizde kasılma için gittiğimizde gaz ve enfeksiyon eşlik etmiş ondan fazla ağrı hissetmişsin dedi. Ama yerimden kalkamıyordum kımıldamak bile zordu ilaç verdiği halde iki güne anca geçti
Aşağıda ağrı veya sancın yoksa korkma. Tam mevsim dönümü kısa giysem olmuyor uzun giysen olmuyor, üşütmüş olabilirsin. Yine de bir tahlil yaptır istersen enfeksiyon falan varsa erken tedbir alırsınbende de 2 günler bir gariplik var mideme sancı giriyor sanki 3 5 saniye sonra geçiyor ve ishal var çok sık olmasa da üşüttüm sanıyorum kırgınlık hissediyorum ama insan emin olamıyor işte. kasıklarımda yok gerçi sancım ama yine de korkuyorum
Benıiimde gözüm korktu şimdi.. Kasılma nssıl birşey bebeğin toparlanması mı. Ben kızımda da yaşamadom kasılms galiba , tam bilemiyorumEvet bu hafta bide kasılma yaşadık gözümüz korktu yarın olan tüm kıyafetlerini yıkayacaz. Eksiklerini de artık tamamladıkça ekleyecem
Aynı kol bacak kasılması gibi düşün canım bir anda o bölge sertleşiyor o kısmı hareket ettiremiyorsun. Ama bu kasılmalar önemli değilmiş daha ziyade düzenli sancı ve sırttan karına vuran ağrılar, kanama yada su gelmesi önemli dedi doktor. Bu kasılmalar sıklaşırsa sanırım doğumu tetikliyor bu kulaktan dolma bir bilgi tabiBenıiimde gözüm korktu şimdi.. Kasılma nssıl birşey bebeğin toparlanması mı. Ben kızımda da yaşamadom kasılms galiba , tam bilemiyorum
Sancı bile yaşamadım ya, benim kızım hep yukardaydı ve sezeryan oldum zaten. Sancı yaşamak isterdim ama bunda da doktora riskleri var dedi. Yapabiliriz normal ama riskli dediç korktum.Aynı kol bacak kasılması gibi düşün canım bir anda o bölge sertleşiyor o kısmı hareket ettiremiyorsun. Ama bu kasılmalar önemli değilmiş daha ziyade düzenli sancı ve sırttan karına vuran ağrılar, kanama yada su gelmesi önemli dedi doktor. Bu kasılmalar sıklaşırsa sanırım doğumu tetikliyor bu kulaktan dolma bir bilgi tabi
Bende o heyecanı yaşamayı çok isterim apar topar hastaneye gitme falanSancı bile yaşamadım ya, benim kızım hep yukardaydı ve sezeryan oldum zaten. Sancı yaşamak isterdim ama bunda da doktora riskleri var dedi. Yapabiliriz normal ama riskli dediç korktum.
İlacın içeriğine falan baksan belki doğru ilacı vermiştir. Sağlık ocağında tekrarla tahlili arada fark var mı görürsünne kadar bilgisizim yaa insan gerçekten en çok hamileliğinde acaba diyor. bir de en riskli zamanlardayız hepimiz ne yazık ki yeterli bilgiyi de alamıyoruz doktorlardan böyle uğraşıp duruyourz. geçen doktor bana enfeksiyon var diye vajinal fitil verdi kullandım fakat neden vajinal verdi anlamadım idrarımda hiçbişey çıkmadı kanda çıkmıştı sadece. belki de hala var vücudumda doktor gel bida bakalım da dmedi 3 hafta sonra gelebilirsin dedi
Büyük şehirlerde SsVd var ama burda hiç duymadım Sezeryan sonrası Normal Dogum yapan. Riskleri var deyince korktum. Sonuçta bir kızım var. Allah korusun.Bende o heyecanı yaşamayı çok isterim apar topar hastaneye gitme falan
Şimdiki doktorlar da hem kolaylarina geliyor diye hemde risk almak istemiyorlar bizimki de risk var diye sezeryana daha yakın
benimkide canımı acıtıyo karnım çok çıkmadı sığamadıkca gerdiriyo itekliyo acıtıyo odaCaninizi nasil acitiyorher sey yolunda mi? Hareketli evet ama can acitmasi ilginc geldi
Allah korusun. 2 yıldan sonra gebe kalınırsa ssvd yapılabiliyor sanırım ama sağlıkla gelsinler de napalm sezeryanla oluruz bizdeBüyük şehirlerde SsVd var ama burda hiç duymadım Sezeryan sonrası Normal Dogum yapan. Riskleri var deyince korktum. Sonuçta bir kızım var. Allah korusun.
bende çalışıyorum çok yoruluyorum, çok şişmedim ama ayaklarım akşam kötü oluyo şişiyo yorgun argın gidiyorum eveMerhaba arkadaşlar. Aranızda çalışan anne adayları var mı? Ne durumdasınız. Ben çalışıyorum ve çok zorlanıyorum
bende 2 hafta önce yattım bi gece hastanede valla mecburen verdiler serumun içinde ilaç yoksa kendime hiç gelemedimKızlar herkese merhaba 2 gündür kusma ishal bugün acillik olduk serum verdiler karnım çok ağrıyo mikrop çok yok tahlillerde ama doktor yinede antibiyotik verdi kullanmak istemiyorum hiç geçer diye ne yapsam bilemedim bu arada ankarada salgın da varmış
Mantikli alanin genisligiyle ilgili olabilirbenimkide canımı acıtıyo karnım çok çıkmadı sığamadıkca gerdiriyo itekliyo acıtıyo oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?