2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
bende 2 hafta önce yattım bi gece hastanede valla mecburen verdiler serumun içinde ilaç yoksa kendime hiç gelemedim
Canım çok geçmiş olsun ben antibiyotik kullanmıyım diye dayanıyorum ama doğru yapıyorumdur umarım walla çok zormuş hamileyken bende probiyotiğe başladım inşallah faydası olur kaç gündür bıktım ishal halsizlik

Kızlar çatlaklar için ne sürüyorsunuz benim artmaya başladı kırmızı kırmızı engelleyemiyorum zaten vardı o yüzden daha çabuk oluşuyor sanırım

Çok zor geçmiş olsun bence direnme kullan ben bu hamileliğimde tüm olumsuzlukları yaşadım birsürü kullandım valla yapacak bişey yok

Kızlar çatlaklar için ne sürüyorsunuz benim artmaya başladı kırmızı kırmızı engelleyemiyorum zaten vardı o yüzden daha çabuk oluşuyor sanırım
Doğal zeytinyağından yapılmış kantaron yağı kullanıyorum ben henuz çatlamadım.ama ilerleyen zamanlarda çatlarmışım daha burdan bir arkadaş öyle demisti

Frei Öl diye bir çatlak yağı var onu sürüyorum göbeğimde hiç çıkmadı çıksa da sorun değil kaşınıp gerildiği için sürüyorum . Yanlarda eskiden kalma çatlaklarım var zaten

Merhaba kızlar hastane çıkışı alıcamda siz hangisini tercih edeceksiniz ? İpeksi diye bir marka varmıs onu alan var mi organik biseymis sanırim sizce almalimiyim ?

Doğal zeytinyağından yapılmış kantaron yağı kullanıyorum ben henuz çatlamadım.ama ilerleyen zamanlarda çatlarmışım daha burdan bir arkadaş öyle demisti
İlk hamileliğimde 1 tane bile çatlağım yoktu ki 22kilo almıştım, doğumdan eve geldim bir baktım ki 5 şeritli otoyol olmuş 2 günde) o yüzden bu sefer hiç bir şey yapmıyorum nasılsa çatlayacak

günaydınlar, dün uykumda bilmeden sırt üstü yatmışım ve sanırım uzun bir süre.
sabaha karşı 4 gibi kalktım boynumdan aşağısı -allah korusun- felçi gibiydi wc ye gidecektim kalkamadım panik yapmadan biraz öyle bekledim geçti ama kramp ilk kez bu kadar şiddetliydi.
size de oluyor mu benzer şeyler?
sırt üstü yatmayı ni türlü önleyemiyorum ben ya

Benim bebekte garip bir duruşa sahip galiba düzgün hissetmiyorum strese giriyorum ya ayaklarını yukarı çeksin istiyorum

Sırt üstü yatınca kan akısı engelleniyor bebeğe, uzun süre sırt üstü yatmak dogru değil. Muhtemelen bebeğin organlara vs baskısından dolayı öyle uyuşma oldu. Düzeldiyese korkmaya gerek yok. Benimde bazen el ayak kollarım uyuşuyor. Vitaminleri , magnezyumu tüket canım unutma.

Benimde uyuşuyor ellerim hatta şişiyor yumruk yapmakta zorlanıyorum yüzüklerim asla gelmiyor,hergun bir fiil bacaklarıma krap giriyor özellikle gernesirken.ben arada sırt üstü yatıyorum ama sol arka kısma yastık koyuyorum.surekli sağa sola yatmaktan cenetlerim ağrıyor sırt üstü yatmaya ihtiyaç duyuyorum şahsen

Ben de dün zorla uyudum mesela , saga yatsam o tarafa vurdu sola yatsam o tarafa. Nereye yatacagımı şaşırdım. Zor geçiyor malesef hamilelekler. Bundan sonrası zor arkadaşlar.

aynı bu anlattıklarını 2 ay önce falan yaşadım ellerim davul gibiydi yüzük takamıyordum sürekli bacaklarıma kramp giriyordu özellikle uykuda gerindiğim zaman düşün bunları 5 aylıkken falan yaşadım ve herkes çok erken diyordu. şu an tam tersi her şey normale döndü ilginç bir durum benimki de

Cok normal bende senin haftalarda öyleydim.yeni yeni yukarı sol bazende sağa vuruyor
Ben karın bölgemin yağına bağlıyorum
Bir arkadaşım için benim doktora geldik şimdi ben muayene olmadım kendimi sıktım resmen muayene olmamak için doktor sorun yok istersen git giriş yaptır bakalım bebişe dedi yok dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…