ayyy ne bnde ilk trimester de çektim Allah bir daha yaşatmasın çok zorr, ben de ölmemek için parol içtim artık hatta 2 gün üst üste günde 3 er tane içmiştim dayanamadım çünkü ağladım çok..Arkadaşlar çok aşırı diş ağrım var doktora gittim bana doğumdan sonraya bırakalım riske etmeyelim dedi o ara ağrım kesilmişti ama 2 gündür tekrar başladı hemde hiç geçmiyor
Parol içilebilir deniyor ama hap kullanmak istemiyorum dayanabildiğim yere kadar..
Sizin bildiginiz bir ağrıyı azaltma yöntemi var mı ?
benimde diş etlerim uzun süredir şiş ve her fırçaladığımda kanıyor diş doktoruna göründüm hiç bi sorun yokmuş hormonların etkisi dedi normalmiş
Benim normalde de reflüm ve ülserim varValla renne anında etki ediyor ve hicbir yan etkisi yok.ben gebeliğin başından beri mide ekşimesi/yanması yaşıyorum sürekli onu kullandım.diğer dediğini kullanmadım hic
Birkaç arkadaş daha ishalden şikayetçi besinlerle falan düzeltmeye çalış haşlanmış patates, muz, kahveli yoğurt yada limon falan. Şikayetler arttı maalesef hepimiz farklı zorluklar yaşıyoruz ama az kaldı öyle düşünKızlar gerçekten delirmek üzereyim herkes hamilelikte kabız olur ben ishalim 2 haftadır dün artık susuzluktan baygınlık geçirdim apartopar hastaneye götürmüşler hatırlamıyorum tansiyon kan bebek herşey normal vücut sıvısız kalmış diyolar napsam ishal de geçmiyo yetmezmiş gibi belimden dolayı hareket edemiyorum hayat zindan oldu resmen magnezyumda ishal yapıyo diye içemiyorum endol fitil yapmıştm ağrı için onuda yapma dedi doktor belime sadece sıcak su torbası koyuyorum daha 28. Haftada böleyse 35 ten sonra ne halde olucam diye de korkuyorum
kızlar bende de aynı sorun var diş etlerim çok kötü drumda şiştiler kanıyorlar doktora gitmem lazım acilen bir de riskli diyorlar bebek için. ağrın oluyorsa bence parol iç çok sık olmamakla birlikte.. benim dayanamadığım zamanlar oldu ve içtim açıkcası
ayyy ne bnde ilk trimester de çektim Allah bir daha yaşatmasın çok zorr, ben de ölmemek için parol içtim artık hatta 2 gün üst üste günde 3 er tane içmiştim dayanamadım çünkü ağladım çok..
soğuk su anlık rahatlatıyordu sürekli ağzımda soguk su vardı, doğum doktorunuzdan onay alarak ancak dolgu yaparız geçici demişti bana dişçim.
kadın dogumcu da geçici dolgu okey demişti ama sonra geçti ağrım diye yaptırmadım açıkcası, risk almadım.
çok geçmiş olsun.
parolün bir zararı yok ama bilgine doktor bana ağrı çekmek bebişe daha zararlı demişti
aynen benimde kanaldı, işte anca dedi geçici dolgu ama tabii ağrını keser mi bilmem vs...Benim kanal tedavisi olması gerekiyormuş dış doktoru erteleyebiliyorsan yani dayanırım dersen doğum sonrasına kalsın dedi 2.trimesterda ağrım başladı ama sonra kesilmişti bende dayanırım dedim ama birkaç gündür yine başladı inşallah sinirlere baskı yaptığı için oluyordur ve geçer diye umut ediyorum..yarım içiyorum parolu dün çok olduğu için 1 tam içtim bakalım inşallah idare ederim
Aynen bir gün bir gündür diye takvim sayıyorum resmen bebeklerimiz sağlıklı olsunda herşey onlar içinBirkaç arkadaş daha ishalden şikayetçi besinlerle falan düzeltmeye çalış haşlanmış patates, muz, kahveli yoğurt yada limon falan. Şikayetler arttı maalesef hepimiz farklı zorluklar yaşıyoruz ama az kaldı öyle düşün
aynen benimde kanaldı, işte anca dedi geçici dolgu ama tabii ağrını keser mi bilmem vs...
e bende yaptırmadım
allah güç versin umarım geçer
Kaç gram olması gerekiyormuş ki şuan kaç haftalıksınızSeker yuklemesi yapildi,bir sorun yok 80-120 falan cikti. Ama olmasi gerekenden 200 gr zayifmis. Tam tahmin ettigim gibi. Istahsizligimla napicam bilmiyorum. Porsiyonlari arttir yogurt sut ye dedi. Muhabbet arasinda cok fazla borek,pasta,meyve yeme dedi. Ben de meyveye yuklenip duruyordum. Ama cocuga kilo aldirmiyor dusundugum gibi demek ki. Bir gun et,bir gun kuru bakliyat,bir gun tavuk,balik... diye diye bi menu hazirliycam kendime ogluşa kilo aldirma vakti insallah. Herkesin gonlune gore olsun. Dis eti kanamalari icin kalsiyumu duzenli al dedi.
Boyu,kollari,bacaklari 28 karin cevresi 26 cikti. 27+4 teyim kafa olcumune gore. 1200 olmaliymis,1000 kadarmis. Karninin geri cikmasi zayif kaldigindan dedi.Kaç gram olması gerekiyormuş ki şuan kaç haftalıksınız
Evet zayıf birazBoyu,kollari,bacaklari 28 karin cevresi 26 cikti. 27+4 teyim kafa olcumune gore. 1200 olmaliymis,1000 kadarmis. Karninin geri cikmasi zayif kaldigindan dedi.
Yiyordum bu son 3 haftadir bir istahsizlik var ve ishal de basladi,kalsiyumdan mi neden bilemedim. Kasar,muz,havuc toparliycam oglani insallah. Tosun pasa olmasina gerek yok bi 3,3200 dogursam sevinirim.Evet zayıf birazdün 26+5 te 1000 gram benimki. Muz kaşar peynir filan yesen
Magnezyum alıyorsan o ishal yapıyor ya bana öyle oldu mesela. Bencede öyle çok kg bende istemiyorum 3200 olsa mutlu olurumYiyordum bu son 3 haftadir bir istahsizlik var ve ishal de basladi,kalsiyumdan mi neden bilemedim. Kasar,muz,havuc toparliycam oglani insallah. Tosun pasa olmasina gerek yok bi 3,3200 dogursam sevinirim.
MaşallahBizde şuan kontrolden geldik Allahima hamdolsun herşey yolunda.31.haftamız ama biz 1 hafta önden gidiyoruz 2kiloya yakın gayet iyi dedi doktorumuz.artik 2 haftada bir gideceğiz kontrole.cok şükür bu günüme
Bende 27+4 te gittim 1090 gr dı kızım doktorumuz iyi dedi ve biz kafa ve karın ölçümünde hep gününe göre gittik şimdiye kadar birkaç doktor daha gördü zayıf diyen olmadıBoyu,kollari,bacaklari 28 karin cevresi 26 cikti. 27+4 teyim kafa olcumune gore. 1200 olmaliymis,1000 kadarmis. Karninin geri cikmasi zayif kaldigindan dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?