Bugün işi bıraktım kızlar . Artık dayanamıyorum her gün 50 km yol merdiven in çık ders anlat nefesim sesim kesiliyordu hep yorgun hep uykulu. 2 hafta rapor alacağım sonra yasal iznim başlayacak
Seni çok iyi anlıyorum yol öyle yoruyor ki her gün 50 km gidip geliyordum . 2 hafta daha diyordum ama ne kendime ne öğrenciye faydam olmaz artık evin de işlerini halledip babamlara geçeceğim hastanem oraya çok yakın
Seni çok iyi anlıyorum yol öyle yoruyor ki her gün 50 km gidip geliyordum . 2 hafta daha diyordum ama ne kendime ne öğrenciye faydam olmaz artık evin de işlerini halledip babamlara geçeceğim hastanem oraya çok yakın
Kizlar rutin tahlil yapanlar drunuz ne istiyor tam kan sayimi ve idrar mi ??? Benim demir emilimli ilgili sıkıntım vardi sabahtan kan verdim ama istememis heralde dr. Hgb degerim düşük,10.
Evet eşim de yalnız kalmamı istemiyor evim hastaneme çok uzak .sıkılırsın kafanda kurarsın acil bi şey olur ben evde olmam diyor . Benim de canıma minnet annem babam kardeşimle güzel güzel vakit geçiririm
Kizlar rutin tahlil yapanlar drunuz ne istiyor tam kan sayimi ve idrar mi ??? Benim demir emilimli ilgili sıkıntım vardi sabahtan kan verdim ama istememis heralde dr. Hgb degerim düşük,10.
Şimdi kontrolden geldik Allah'a hamdolsun herşey yolunda.normalde 33haftaligiz ultrasona göre 34 gösteriyor tahmini2300gr olmuşuz maşallahultrasina gore tahmini doğum tarihi 23.11,sata göre 4 aralık kasım annesi olabilirim galiba.
Ben de 58le başladım 55e kadar düştüm şimdi 62-63 kiloyum yani 8 kilo filan almış oluylrum.
Ve zorunlu sezaryen olmak zorunda kalacağım sanırım o sebeple Kasım annesi olacak gibi görünüyorum. Hayırlısı artık.