2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
91le başladım 95im. 4 kiloyu da kan ilacı ve vitamin aldığım 1 hafta içinde aldım. Sanırım bundan sonra daha da kilo alacağım.

Bugün işi bıraktım kızlar . Artık dayanamıyorum her gün 50 km yol merdiven in çık ders anlat nefesim sesim kesiliyordu hep yorgun hep uykulu. 2 hafta rapor alacağım sonra yasal iznim başlayacak
zorlanıyorsan en iyisini yapmışşsın bende hergün ilçeye git gel yapıyorum ama direnicem bir iki hafta daha hiç olmazsa

zorlanıyorsan en iyisini yapmışşsın bende hergün ilçeye git gel yapıyorum ama direnicem bir iki hafta daha hiç olmazsa
Seni çok iyi anlıyorum yol öyle yoruyor ki her gün 50 km gidip geliyordum . 2 hafta daha diyordum ama ne kendime ne öğrenciye faydam olmaz artık evin de işlerini halledip babamlara geçeceğim hastanem oraya çok yakın

yalnız kalmamak lazım evde bende işten ayrılınca aileme geçerim ne olur ne olmaz

Kizlar rutin tahlil yapanlar drunuz ne istiyor tam kan sayimi ve idrar mi ??? Benim demir emilimli ilgili sıkıntım vardi sabahtan kan verdim ama istememis heralde dr. Hgb degerim düşük,10.

yalnız kalmamak lazım evde bende işten ayrılınca aileme geçerim ne olur ne olmaz
Evet eşim de yalnız kalmamı istemiyor evim hastaneme çok uzak .sıkılırsın kafanda kurarsın acil bi şey olur ben evde olmam diyor . Benim de canıma minnet annem babam kardeşimle güzel güzel vakit geçiririm

Kizlar rutin tahlil yapanlar drunuz ne istiyor tam kan sayimi ve idrar mi ??? Benim demir emilimli ilgili sıkıntım vardi sabahtan kan verdim ama istememis heralde dr. Hgb degerim düşük,10.
Tam kan ve idrar istemesi lazım.benimde demir yerlerdeydi geçen ay bu ay yine ölçeceğim.hgb biraz düşük çok değil.ben günde 2 kez alıyorum demir hapi

kızlar hamile çarşı diye bir sayfa var lohusa takımları falan var. diğer sayfalara göre uygun geldi bana ama alışveriş yapan oldu mu hiç aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…