2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bugün işi bıraktım kızlar . Artık dayanamıyorum her gün 50 km yol merdiven in çık ders anlat nefesim sesim kesiliyordu hep yorgun hep uykulu. 2 hafta rapor alacağım sonra yasal iznim başlayacak

Bugün işi bıraktım kızlar . Artık dayanamıyorum her gün 50 km yol merdiven in çık ders anlat nefesim sesim kesiliyordu hep yorgun hep uykulu. 2 hafta rapor alacağım sonra yasal iznim başlayacak
Ayniyiz benim de 2 hafta sonr basliyor ben de cok yoruluyorum okulda. Iznimin baslamasini dört gözle bekliyorum

Benim de son iki hafta zor sabrediyorum hayırlısıyla sağlıkla gelir vakit inşallah

Darısı başınıza kızlar daha anlamadım bi şey hala okula gidecekmişim gibi hissediyorum . Eşim dalga geçiyor emekliye ayrıldın diye

Ben de bugün izne ayrıldım. Bebeğim 1700 küsür kilo çıktı. 200 gram eksik bi hafta geriden geliyor kilosu dedi. Proteine ağırlık vermemi istedi. Okulda zaten doğru düzgün öğle yemeği yiyemiyordum. Evde daha iyi bakarım kendime. Umarım o açığı kapatabilirim. Ciğer kelle paça tüketiyor musunuz? Eşim yedirecekmiş bana. İşk 3 ay sakıncalıydı hala öyle mi acaba? Ya da sık tüketmeyince sıkıntı olmaz gibi bi durum mu söz konusu.

Ben kokusuna tahammul.edemedigimden zaten yiyemiyorum.ancak sanirim hamilelikte sakatat cok onerilmiyor

Ben yiyemiyorum normalde de yemezdim onları . Köfte tavuk sebze bakliyat bunları yiyorum akşam yemeğinde. Her gün birini seçip yapıyorum Kahvaltıda karbonhidrata abandım yalan yok sabahları poğaça çay arada düzgün kahvaltı yaptım aslında çok önemli ama ayılmadan da bi şey yenmiyo.

Arkadaşlar kaç kiloyla başladık kaç kiloyuz yazalım mı? Hem fikir olur hemde kendimizi bir görelim
Ben 64 le başladım 74 üm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…