2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
25eyluledeki kontrolümüzde 1900gr dedi dr ona bianen söyledim.haftada 200-250gr alıyorlarmış.yuruyus bende düşünüyorum ama sadece düşünmekle kalıyor buaralar pek bir tembelim

ben 2 gündür çok fazla nesef darlığı yaşıyorum ya sanki nefesim yetmiyor gibi valla gittikçe zorlaşıyor 37 ye kadar çalışırım diyordum ama şimdi diyorum belkş 35 te falan çıkarım

ben 2 gündür çok fazla nesef darlığı yaşıyorum ya sanki nefesim yetmiyor gibi valla gittikçe zorlaşıyor 37 ye kadar çalışırım diyordum ama şimdi diyorum belkş 35 te falan çıkarım
30dan sonra çok agırlaşıyor insan. . Nefes darlıgı bende de var.. Bazen boğulacak gibi oluyorum.

Bende bugun kontrole gittim herşey yolunda cok şükür cuma da raporumu alıcam. 1.800 gr olmuş kızım. Boyuda 43 cm bende toplamda 9 kilo aldım 47 ile başlamıştık maratona. Nefes darlığı bende de oluyor hele bazen yetmiyor derin derin nefes almak istiyorum geçicek inşallah az kaldı.

evet canım Allah kurtarsın sağlıkla hepimizi
çok sevindim sen aralık başında alırsın kucağına

Hahaha 7 kg ile kendimi ağır hissettim düşün birde 20 kg alsa 30 kg la zor doğuma giderdim çünkü asıl olay bundan sonra başlıyor bebek alacak
Ya öyle diyorlar ama bendende şöyle bir şey oldu. Kasılmam çoktu gittim doktor gördü 1200gr falandı bebek günü gününe gidiyordu ben 9 kilo almıştım. 10 gün sonra gittik 1600 ü geçmiş bebek gelişimi 1 hafta önden gitmeye başlamış ve ben hala 9 kilo fazla çıkıyorum
Proteine dayanacağız artık yoksa beni yuvarlayarak doğuma alırlar

Maşallah prensese nefes darlığı normal canım diyaframı falan hep ele geçirdi bebeler aşağıya inseler biraz rahatlardık

Haftaya gideceğiz bakalım merak ediyorum bende durumlar nasıl biraz önce kayınpeder aradı kv diyor ki bebeğim kg nasıl başladık çocuğun kg konuşmaya

Haftaya gideceğiz bakalım merak ediyorum bende durumlar nasıl biraz önce kayınpeder aradı kv diyor ki bebeğim kg nasıl başladık çocuğun kg konuşmaya
Hehhh bi o kalmıştı başlamaya bide yok şunun çocuğu şu kilo muhabbeti başlar
Bana dışardaki insanlar karnınız o kadar göstermiyor diyor akrabalar da daha doğurmadın mı diyor

Ah ah hele ben 3.sınıf öğretmeniyim bir konuyu anlatıyorum nefes nefese kalıyorum. Yaramazlık yapan çocuklara kızacak nefesim kalmıyor..Çok yoruluyorum bende 34 gibi bırakayım diyorum aslında çocuklar mağdur olmasın diye 37 ye kadar çalışacaktım ama malesef dayanamam

Bende şuan işlerimi devrediyorum 2 arkadaşa resmen sistemi anlatırken dilim dışarda sizi hiç düşünemiyorum valla, 35e kadar sabır siliyorum hepimize en ezından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…