Bebeğe bakmak değil ya bendeki sorun . Kv gelecek annem gelecek sonra ben kp i davet edeceğim çünkü eninde sonunda görmek isteyecek onlar gidecek babamla kardeşim gelecek filan kalabalık olunacak şehir dışındayız ondan böyle . Geriliyorum bu işler yüzünden
Ben de ilkinde şehir disindaydim annem gelmişti sağ olsun onun öncesinde tabi memlekette doğum yapmış 2 hafta annemde kalmistim. Sen geleni gideni dert etme. Bol bol yatıp dinlenip bebeğini emzireceksin. Şimdi hepsiyle aynı sehirdeyiz ilkinde kv oralı olmadı kızı vardı yaninda onu bırakmak bana gelmek istemedi şimdi kızı yüz vermiyor sık sık gelmek isteyecek çocuğun 40 ina çağırdık doğum gününe çağırdık gelmedi buna kesin sanki çok istermiş gibi davranacak ama bunu bilmek bana yetiyor zaten. Doğumdan mi korkayım bunlara mi kafa yorayim bilemedim kelin merhemi olsa hesabı benimki de. Neyseki isme cisme karismazlar
Kızlar bizde beşiği ikea dan aldık kurduk hatta beyaz renk çok güzel oldu yan koruma yastığı nevresim takımı ikeadan aldık dönence istiyorum hem beşiğe hem anne yanına takılan onu bulamadım anne yanı e bebek baby plus aldık onuda kurduk reflü yatağı gibi başıda kalkıyo kullanışlı gibi ama bebek arabası hala düşünüyorum sanırım son ay alıcam ana kucağı ve süt pompasını bir arkadaşım vericek inşallah
Bende de bazen daha çok var yaparım gibi oluyo sonra bi anda telaşa kapılıyorum hiç halim olmuyo nası olcak benim çocuğum eksik kalcak fln diye ağlayasım geliyo
Kızlar bizde beşiği ikea dan aldık kurduk hatta beyaz renk çok güzel oldu yan koruma yastığı nevresim takımı ikeadan aldık dönence istiyorum hem beşiğe hem anne yanına takılan onu bulamadım anne yanı e bebek baby plus aldık onuda kurduk reflü yatağı gibi başıda kalkıyo kullanışlı gibi ama bebek arabası hala düşünüyorum sanırım son ay alıcam ana kucağı ve süt pompasını bir arkadaşım vericek inşallah
Bende de bazen daha çok var yaparım gibi oluyo sonra bi anda telaşa kapılıyorum hiç halim olmuyo nası olcak benim çocuğum eksik kalcak fln diye ağlayasım geliyo
Ay biz daha ismi bulamadık 2. Çocuk farkı demekki ilkinde her şeyimiz hazırdı aylar öncesinden.. daha çantamı hazirlamadim. Bugün inşaallah hazırlarım.
Ay biz daha ismi bulamadık 2. Çocuk farkı demekki ilkinde her şeyimiz hazırdı aylar öncesinden.. daha çantamı hazirlamadim. Bugün inşaallah hazırlarım.
İlk zamanlar kız zannederken isim bulmuştum Aybüke ya da Nesil veya ikisi diyoduk. Beğenirsen fikir olur belki canım seninkiler kızdı demi yanlış olmasın
İlk zamanlar kız zannederken isim bulmuştum Aybüke ya da Nesil veya ikisi diyoduk. Beğenirsen fikir olur belki canım seninkiler kızdı demi yanlış olmasın
Beşiği hepsburada dan aldım hem anne yanı oluyor hem buyuyebiliyor vs cok fonksiyonlu geldi model olarak ikeaninkine benziyor. Bez sleepy tercih ettim prima cok daha fazla kimyasal içeriyor beşiği doğum zaten kışa geldiği için doğumdan sonrasına erteledim ana kucağı kullanacağız ilk dönem için.
Ben de kimyasal açısından düşünmüştüm aslında
Anne yanı olarak kullanamam çünkü mobilyalar o kadar büyük ki anca sığmıştı odaya. Kapı bile tam açılmıyor
Bez olarak molfixi mi tercih etsem diyorum ilk çocuğumda prima kullanmıştım beline kadar kaka oluyordu .sanki molfix daha kalın koruyucu gibi .Tavsiye eden var mı molfixi
Şimdiye kadar alınan kilolardan bahsedilmiş ben bu ana kadar 22 kg aldım, boyum 1.75
Önceki iki hamileliğinde de dikkat etmeme rağmen toplamda 36-38 kg almıştım, bu kadar kg almama rağmen herhangi bir sağlık sorunum olmadı protein ağırlıklı beslendim, kızartma hamur işi ve meyvenin fazlasını da yemedim, kilo yönünden belki iyi örnek olmayabilirim ama bunu dikkat etmeme rağmen elimde olmadan aldım, kilosu çok olanlar kontrollerini ihmal etmesinler önemli bir konu çünkü
Aldım benden de o kadar içkinin ismi yıllar öncesinden hazırdı hiç zorlanmamıştım. Şimdi "leyla" diyoruz ama tam sinmiyor yine değil içime.
Hazırlık konusunda zaten çanta bir yana dursun daha hiçbir şey almadım. Memleketten eski kıyafetleri getiriyorum, yıkayıp bakıcam eksiklerime. 0 bir hastane çıkışı alcam bu ay, erken falan doğarsa en azından çıplak kalmasın) 2. Çocuk rahatlığı fazla fazla var üzerimde.
Aldım benden de o kadar içkinin ismi yıllar öncesinden hazırdı hiç zorlanmamıştım. Şimdi "leyla" diyoruz ama tam sinmiyor yine değil içime.
Hazırlık konusunda zaten çanta bir yana dursun daha hiçbir şey almadım. Memleketten eski kıyafetleri getiriyorum, yıkayıp bakıcam eksiklerime. 0 bir hastane çıkışı alcam bu ay, erken falan doğarsa en azından çıplak kalmasın) 2. Çocuk rahatlığı fazla fazla var üzerimde.