2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bayanlar 32 .hafta çalışamaz raporunu aldıktan sonra ne yapıcaz nereye vericez

Bayanlar 32 .hafta çalışamaz raporunu aldıktan sonra ne yapıcaz nereye vericez
Çalıştığınız kurumun personel işlemlerini yapan kişiye vereceksiniz kamu personeli iseniz kurum mutemetine verirsiniz ama özel sgk çalışanları nereye verir onu bilemiyorum

Onunla alakası yok ya benim ilk çocuğum bırak hastahane çantasını bir tane alışveriş yapmadım daha bir çorabı yok oğlumun 21 in izne çıkıp başka şehire gidip e bebekten kıyafet ve kişisel bakım malzemelerini alacaktık operasyon yüzünden tsk izinleri kapattı ikinci bir emiri bekliyoruz

İnşaallah alırsınız daha canım sağlık olsun. Olmadı internetten sipariş edersiniz. Çoğunu netten aldık biz.

Yaprak dökümünü izliyor musun

İnşaallah alırsınız daha canım sağlık olsun. Olmadı internetten sipariş edersiniz. Çoğunu netten aldık biz.

Yaprak dökümünü izliyor musun
Kişisel bakım vs onlar internetten kolay olur da kıyafetlere dokunmak istiyorum bakalım hayırlısı artık evet izliyorum

YouTube den yemek yaparken açıyorum ben de 22 de falanim yaprak dokumunde
Aynı ben vallahi birde moralim bozuk olduğu zamanlar Müge anlıda bazı izlediğim bölümler var onları 40 kere izliyorum bizim bebelerin psikolojisi bozulacak allahnkorusun

Aynı ben vallahi birde moralim bozuk olduğu zamanlar Müge anlıda bazı izlediğim bölümler var onları 40 kere izliyorum bizim bebelerin psikolojisi bozulacak allahnkorusun
Müge anlı risk biraz zaten pek düzgün değil psikolojim o iyice bozuyor

Müge anlı risk biraz zaten pek düzgün değil psikolojim o iyice bozuyor
Benimde ya 2 gün evvel feciydim dünya yıkılmış ben altında kalmışım gibi ağlıyordum tövbe tövbe. Hele salı günü eşim nöbetçiydi varya adama sayfa sayfa mesaj yazdım . Çarşamba’da eve gelmiş diyor ki telefonu elime almaya korkuyorum yine birşey yazmışsındır diye diyo ne niye böyle oldum acaba ben böyleyken oğlum ne yapıyor acaba

Ben de şu an öyleyim.. ağlıyorum arada çok duygusalim.

Ben de şu an öyleyim.. ağlıyorum arada çok duygusalim.
Kıyafetlerden plan yapamıyorum neyi ne kadar almam lazım bilmiyorum . Kv bana sormadan gidip hastahane çıkışı filan almış onu boğmak istedim duyunca

Kıyafetlerden plan yapamıyorum neyi ne kadar almam lazım bilmiyorum . Kv bana sormadan gidip hastahane çıkışı filan almış onu boğmak istedim duyunca
Sen de alırsın zaten değiştirirsin sık sık. İhtiyaç oluyor küçük giyeceklere. İlk senin aldığını giyer

Sen de alırsın zaten değiştirirsin sık sık. İhtiyaç oluyor küçük giyeceklere. İlk senin aldığını giyer
İnsan bir sorar ya bi danışır dimi hiç öyle birşey yapmıyor bir sürü saçma parçası olan şeye 150 TL vermiş. O paraya 3 tane tulum alınırdı. Penye battaniyeden zaten evde 3 tane var ben alacağım etti sana 4 sinirlerim bozuk İnan

Olsun ya boşver. Ben ablamdan çocuklarının kıyafetini aldım rahat rahat kullandım sen de öyle yaparsin sakınmadan rahat rahat kullanırsın. Fazla mal göz çıkarmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…