2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Olsun ya boşver. Ben ablamdan çocuklarının kıyafetini aldım rahat rahat kullandım sen de öyle yaparsin sakınmadan rahat rahat kullanırsın. Fazla mal göz çıkarmaz
Aman yıldım kendimi ifade etmeye çalışmaktan o yüzden saldım artık herkes ne yapıyorsa yapsın umurum olmaz kendimi oğluma kanalize etmeye çalışıyorum

Aynen gerçekten çeşit çeşit giyeceğe ihtiyacın olacak salla gitsin.
Bazı sebeplerden dolayı onun birşey almasını istemiyorum . Bu yüzden herkes eşit olsun diye kendi anneme de aldırmıyorum öyle işte dertlendim vallahi

Kıyafetlerden plan yapamıyorum neyi ne kadar almam lazım bilmiyorum . Kv bana sormadan gidip hastahane çıkışı filan almış onu boğmak istedim duyunca
Benimki de öyle malesef başlarda çok gıcık olurdum ama şimdi amaan nolcak fazla mal göz çıkarmaz diyorum

Belki ilktir diye düşünmüştüm
Değil tek oğlunun oğlu o yüzden görmemişlik yapıyor evlat ayrımı yapıyor hep oda benim gözüme batıyor . Önceden de sinir olurdum şimdi hormonlarım yüzünden daha çok sinir oluyorum

Benimki de öyle malesef başlarda çok gıcık olurdum ama şimdi amaan nolcak fazla mal göz çıkarmaz diyorum
Herşeyi mavi alıyor sonra da telefonda diyor ki geriden gelenlerde giyer maviden nefret ediyorum zaten erkek diye illa mavi mi giyecek bu çocuk

Değil tek oğlunun oğlu o yüzden görmemişlik yapıyor evlat ayrımı yapıyor hep oda benim gözüme batıyor . Önceden de sinir olurdum şimdi hormonlarım yüzünden daha çok sinir oluyorum
Evlat ayrımı beni de sinir ediyor... Benimki de kızlarına düşkün

Ooo seninki de benimki gibi. Benimki de kalır şimdi aynı sehirdeyiz doğum yapınca yanımda kalmak isteyecek bence
Dün bir kafedeydik eşimle . Eşimi görüntülü aradılar kv diyor ki tuğçe ayağa kalksın karnına bakayım eşimde anne olmaz öyle şey çevrede insanlar var baksana ayıp dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…