2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Herşeyi mavi alıyor sonra da telefonda diyor ki geriden gelenlerde giyer maviden nefret ediyorum zaten erkek diye illa mavi mi giyecek bu çocuk
Benim kv, ben daha 11 haftalıkken hamile kaldığım tarihi belirleyip arkadaşına söylemiş o da çin takvimine bakmış erkek çıkmış gelip gururlana gururlana erkek o erkek demişti Sırf ona inat Allahım nolur kız olsun diye dua etmiştim ama hayırlısı böyleymiş

Kizlar 12den sonra sizin de gobusler hareketleniyor mu ?? benim ayagini delikten gostermelik bi vuruyor,canim acıyor artik. Buyudu kilo aldi demek ki

Yani şifonyeri siz bilirsiniz tabi ama benim oğlan 2 bucuk yasında sayılır 4 kapılı dolap yaptırmıştım altında da 3 çekmecesi vardı sadece 2 çekmece ve üzerindeki askı ile astıgım bölümü kullanıyorum digrrleri boş sadece kocaman bir yer kaplıyor
Bayanlar 32 .hafta çalışamaz raporunu aldıktan sonra ne yapıcaz nereye vericez
ben aldım raporumu sordum sisteme otomatik düşüyor birşey getirmeye gerek yok dedi. Sadece vaktinde raporları al dedi.
Biz ismi Alp karar verdik. Ama tek isim icin kisa diyorum iki isim istemiyor koca kişisi alptug,alphan dedim onu da icimize sindiremedik. Alp olarak kalacak heralde
Alpler çok yaramaz haberin ola benim komsumun oglu Alperen Di ve yıldırmıştı bizi artık. Eşimde Alperen koymak istedi ve hayır desemde yinede koyduk suan oda söylüyor 1 dk yerinde durmuyor inanılmaz bir enerjisi var maşallah

Ayyy benim bildigim alpler de cok uysal,akillilar. Babasi takildi kaldi millete de dedi alp olacak diye. Insallah uyumlu,sakin olur. Ben okul oncesi ogretmeniyim,en zipir vaktini benle gecirecek hep. Ins. Yormaz

Kızıma isim bulamıyorum begendigim isimlerin hemen hepsi çevremdekilerin çocuklarına koydular geriye Alin ve Elis ismi kalıyor bunlardan birini mi koyayım değilse sizlerden öneri ya da alternatif isim alabilir miyim

yeehoo mu aldınız kabin model

Kizlaaar,cantasini hazirlayan var mii ??? Bebek bezini islak mendilini secemedim ne alicaz ? Kendime daha hicbir sey alamadim,bir bitmedi misafir gelen giden antalyaya gelen bizde tatil yapiyor (
Arkadaşım ben Sleepy Natural aldım hem bez, hem ıslak mendilde. Islak mendilde unibaby ile aynı içerik. Prima bez almam. Çünkü plastik, zararlı madde üreme sistemine zararlı. Ama Prima firmasının Pampers pure serisi bez ve ıslak mendilde tercih edilebilir. Sleepy ile içerik aynı.

Kızlar kontrolüm Çarşambaydı ama eşimin işleri birkaç gün yoğun ve benimde perşembe işim var diye sabah kontrolü bugün öğleden sonraya aldım. Kendi doktorum izinde zaten başka bir doktora gideceğiz ve kendi doktorum hastaneden ayrıldı galiba başka şehire gidiyor . Eğer öyle birşey olursa diye bugün bu doktorla doğumu filan konuşup kendimize seçenek yapacağız . Biraz heyecanlandım ben 29+4 şuan bakalım gelişimi filan merak ediyorum

doğumu konuşmak için erken değil mi ki ama kendi doktorunun ayrılması üzücü olmauş cnm

ben dün tüm kıyafetlerini malzemelerini yıkadım kuruttum ütüledim yarında çantamızı hazırlamayı düşünüyorum bebek bezi için 1 numara aldım bebeğim normal standartta ileriliyor boyut olarak acaba bitanede 2 numara alsammı ne dersiniz:? 1 küçük gelir mi

doğumu konuşmak için erken değil mi ki ama kendi doktorunun ayrılması üzücü olmauş cnm
Ya burada şöyle birşey var diyelim ki normal doğum yapacağım eğer ebe normal doğuma girerse sadece oda için ücret ödeniyor . Yok doktor gelirse ekstra ödeme yapılıyor . Bu durumda çok nadir insan doktoru istiyor . Hele bir hastanede erkek doktor hiç normal doğuma girmiyor istesen de ve alttan bile muayene etmiyor . Gittiğim hastane öyle değil ama yine de gelir misiniz diyeceğim doktora kendimi güvence altına almam lazım

Bir arkadaşım 1 numaranın cidden küçük olduğunu ve içimden 20 tane zor kullandığını kenarda kaldığını söylemişti bebeği 3.5 kg dı sanırım ilk sadece anne sütü ile besleniyordu . Ben açıkçası 2 ile başlayacağım molfix için bu söylediğim diğerleri farklı mıdır bilmem

Canım 1 numara 5 kg ye kadar sanırım günde en az 5 bez kullansan 20 günde 100 bez eder .Zaten 3 ,5 kg doğan çocuk anca 20 günde 1 kg alır. Bende şimdilik 100 lük paket alayım ne kadar giderse diyorum molfixin göbek oyuntulu olanından sonra 2 numaraya başlarım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…