2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
bu söylediğin şu an banada mantıklı geldi sanırım bizim 1 nolar elimizde kalacak çünkü 150 adet falan almıştık

Ayyy benim bildigim alpler de cok uysal,akillilar. Babasi takildi kaldi millete de dedi alp olacak diye. Insallah uyumlu,sakin olur. Ben okul oncesi ogretmeniyim,en zipir vaktini benle gecirecek hep. Ins. Yormaz
İnşallah uysal sakin olur ben hamileliğimde de cok sakindim hiç sinirlenmedim diyebilirim. Ama oğlan fena sinirli nazlı Bi okadar da akıllı evet işim zor. Ondan dolayı bu hamileliğim oldukça gergin geçiyor ne cıkacak meraktayım huni takmaya şimdiden başladım

Selam arkadaşlar, herkes iyidir umarım. Buginlerde çok bakamaz oldum, evin kış temizliği ile uğraşıyorum oldukça yorucu oluyor.. Ee bir de evde çocuk olunca ektrea yorucu.. Herkes iyidir umarım, çok şükür bizde bir sıkıntı yok 1 kasımda doktora gidiyorum. Sonra sıklaşacakmış görüşmelerimiz. En son 1 Ekimde gitmiştim herşey yolundaydı şükür. Tüm ihtiyaçlarımızı aldık benim pijemalarım dışında.. 20 Ekimden sonra yıkamayı düşüniyorum bebek kıyafetlerini.. Doğumumz aralığın ikinci haftası olacak.

kızlar bez konusunda benim hatırladığım sürekli değiştiriyosun abartıp çok almak mantıklı değil ama yinede alın yani

kızlar göbeğinizde uyuşma gibi bir şey oluyor mu bende bir süredir var hissizlik gibi
Şuan bende aynı durumdayım bebek elleri ile ayaklarını aynı anda kullanıp dövüyor beni resmen ondan galiba . Yada kordonu ile mi uğraşıyor acaba

hareket etmediği zamanlar da bile oluyor o his acaba karnımız gerildiği için kıyafetler sıkıyor ya o mu yapıyor ki

Benim de 32. Haftamın dolduğu gün 1 hafta geri dedi göbek çevresi. 34te çağırdı. Bu zayıflık benden kaynaklanıyormuş büyük ihtimalle. Düşük kiloyla başladığım için gebeliğe, bebek de benim doğurabileceğim ağırlıkta olacakmış. 2700 3000 gram arası doğar dedi. Protein ağırlıklı beslen dedi. Ben de dediğiniz gibi muz ceviz badem yemeye çalışıyorum baldan çekiniyorum onun yerine tahin pekmez. Bakalım haftaya ne diyecek

Ben bugun cok alığım ya. Saçlarımı havluya sarmadan once kafami öne dogru
Attim,karnimi büktüm. Sonra koca haliyi kaldirdim. Evi düzene sokucam diye sacmaladim iyice. Simdi kasıklarda agri var,sanki idrar varmis gibi,bir luk luk su sallaniyor gibi. :S ((

son zamanlara doğru işlerimiz arttığı için birşeyler yapmaya çalışıyoruz hepimiz ama gerçekten dikkat etmemiz lazım. bende misafir ağırladım dün 1 gece önceden baya bi uğraştım dün o kadar çok az hareket etti ki inanamadım. onlrda bizle birlikte yoruluyor gerçekten rabbim hepsini korusun

Canım sen niye halı kaldırırsın ki . Tabi ki ev temiz olsun düzenli olsun hepimiz isteriz ama ağır işlere bu kadar girişme derim ya da yardım alarak yap . Diyorlar eskiler tarlada çalışmış falan ama eskilerle şimdiki bünye şimdiki vücut bir değil dikkat et kendine

Evet ben de 32. Hafta dolsun diye gün sayiyorum izne ayrilmak icin. Artik eziyete dönüstü calismak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…