2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
inşallah buda normal doğum olur bende normal istiyorum ama hayırlısı 37 ye kadar dayanamıycam 35 te ayrılıcam çünkü şimdi bile ayaklarım hep şiş buarada külot şklinde hasta bezi aldım canpedin acaba işe yarar mı ki

Ay seninde bişey kalmadı doğru :)
HErşey hazır mı?
evet bi 15 gün kaldı :) herşeyi hazır yalnız izne ayrılınca büyük temizlik yapılacak evde kışa hazırlık halı koltuk perde :) onun dışında beklmeye giricez artık ne zaman gelmek isterlerse bebeğim

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim inşallah ya çok zor valla bide evde oğlum var sürekli hasta bi anne çocukta bıktı

benim ilk doğumum 42 de geldiği için bunda 37 de ayrılmak istiyorum bakalım :) şimdi 33+1 4 haftam var işim rahat aslında masa başı

benim ilk doğumum 42 de geldiği için bunda 37 de ayrılmak istiyorum bakalım :) şimdi 33+1 4 haftam var işim rahat aslında masa başı
yaa 42 mi maşallah :))) bende masabaşıyım ama i arkadaşında dediği gibi yol yoruyo sabahın köründe uyanmak ve mecburen bilgisayar başından ayrılamadığımız için sürekli oturunca şişlikler bel ,çatı ağrıları v.s.

Banada doktor urocare diye bir ilaç verdi .İdrar yolu iltihabı için bugün kullanacağım

kızlar dün akşam oturuyoken bi tekme attı yani aslında tekmede sayılmaz resmen ittirdi karnımın yırtıldığını hissettim yani bi değişikti cart dedi o dereceydi sabah baktım yerine gerçekten yırtık var karnım çok çıkmadı heralde içeriye sığamıyo diyorum ama artık can yakmaya başladı tekmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…