2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Karnınmı çatladı yani tam anlayamadım

Benimki minnak ya aslında 32+3 de muayene oldum ama geriden geliyomuş daha 1780 dedi bakalım pazartesi tekrar kontrol onda ne diyecek
Bende dün kontroldeydim 32+0 da 1800 çıktı doktor normal diyor ama iki hafta önce 1600 ü geçmişti bu defa kendine çalışmışsın dedi kurubaklagil, süt, yoğurt yediğim zaman kilosu çok iyi artmıştı. Bir haftadır doğru dürüst beslenmedim sanırım ondan oldu biraz yavaşladı yine de sadece kilo değil boyuna göre kilosu önemli benim kızım orta boyluymuş o yüzden kilosuna takılmıyorum artık

Bende 80le başladım ilk üç ay 5 kilo verdim çıkara çıkara şimdi onları da aldım 83 oldum en son

Bizde Alperene karar verdik. Bir tanidigim da ayni seyi soyledi tesaduftur demistim ama

Merhaba arkadaşlar... Nasılsınızzzz. Nasıl gidiyor hazırlıklar, temizliklerrr vs.

Merhaba arkadaşlar... Nasılsınızzzz. Nasıl gidiyor hazırlıklar, temizliklerrr vs.
Ben temizligi saldim iyice,yap yap yapmisafir gelsin,yagmur yagsin. Ne cam pencere ne koltuk kaldi. Doguma 2 hafta kalaya kadar gunluk is harici yapmiycam yoruluyorum artik. Bugun bez,islak mendil,depend,lohusa pedi,alt acma ortusu,deterjan aldim. Yarin yikiycam kiyafetlrrini. Bez de beni molfixte ikna ettiler ins. Iyi cikar.

Merhaba iyiyim sen nasılsın ben çantamı hazırladım salı günü bezi, ıslak mendili gelecek onları koyacağım şimdilik pijama olarak evdekilerden birini koydum yarın LCW gidip bakacam hoşuma giden olursa alır onu koyarım diyorum onun dışında artık ev temizliği beni yoruyor alt karın ağrısı oluyor diye sadece elimin yetiştiği yerleri topluyorum

Depend in içine baktın mı acaba ben normal ped koydum ama bir paket alayım diyorum nolur nolmaz beden konusunda emin olamadım ama normal iç çamaşırı bedeni gibi mi düşüneyim yoksa bir daha büyük mü olsun

Ben de o işleri hallettim şükür, herşeyi aldım Bir tek pijemam kaldı yedekli olarak..
Kıyafet yıkamak içinde kasımın 15nden sonrayı bekleyeceğim galiba. o gün evimi temizleteceğim. Şimdilik dolaplarımın içlerini halletttim.

İyiyim ben de teşekkür ederim.. Ooooh sen hazırsın bayaa. Darısı da benim hazırlamam. 33 , 34 leri bekleyeceğim bende hazırlamak için. Daha yıkamadım da. Yıkayıp ütüleyip direk hazırlarım inşallah.
Yaa bebek aşagıda olunca çatı agrısı çok oluyor. Benim ki baya yukarda. Çatı agrım olmuyor ama mise yanması yaşıyorum..
Bugünler de de işte temizlik vs ugraşınca gerçekten yoruluyorum..

Zayıf olanlar bile Büyük boy alıyormuş. Ben şuan 70 kiloyum ve büyük boy aldım. Almayacaktım aslında , bebek bezi falan kıyun diyorlar ama yine de aldım ya. İçi ped gibi belş yumuşacık ama. Deneyelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…