Ben orta boy aldim,zayifim da. Sarip sarmalasin derseniz orta dediler. Buradaki ebebekte indirim vardi. Su an 64 kiloyum. Ins. Kullanabilirim.Zayıf olanlar bile Büyük boy alıyormuş. Ben şuan 70 kiloyum ve büyük boy aldım. Almayacaktım aslında , bebek bezi falan kıyun diyorlar ama yine de aldım ya. İçi ped gibi belş yumuşacık ama. Deneyelim bakalım
Buyuk düşünrahatlık icin istersen.bence normal camasir bedeni kadar. Orta boyu 36-42 arasi yaziyor. Esniyor ya sıkmaz beli popoyu. beni sıkı sarsın istedim ben ama su an paketi actim bebek bezi gibi bu almasam da olurmusDepend in içine baktın mı acaba ben normal ped koydum ama bir paket alayım diyorum nolur nolmazbeden konusunda emin olamadım ama normal iç çamaşırı bedeni gibi mi düşüneyim yoksa bir daha büyük mü olsun
Yıkamak değil de minnacık kıyafetleri ütülemek olayBen de o işleri hallettim şükür, herşeyi aldım Bir tek pijemam kaldı yedekli olarak..
Kıyafet yıkamak içinde kasımın 15nden sonrayı bekleyeceğim galiba. o gün evimi temizleteceğim. Şimdilik dolaplarımın içlerini halletttim.
İyiyim ben de teşekkür ederim.. Ooooh sen hazırsın bayaa. Darısı da benim hazırlamam. 33 , 34 leri bekleyeceğim bende hazırlamak için. Daha yıkamadım da. Yıkayıp ütüleyip direk hazırlarım inşallah.
Yaa bebek aşagıda olunca çatı agrısı çok oluyor. Benim ki baya yukarda. Çatı agrım olmuyor ama mise yanması yaşıyorum..
Bugünler de de işte temizlik vs ugraşınca gerçekten yoruluyorum..
Ben varsa battal boy bakayım şuan 82 kiloyum malûm bebekte kız totoya vurduZayıf olanlar bile Büyük boy alıyormuş. Ben şuan 70 kiloyum ve büyük boy aldım. Almayacaktım aslında , bebek bezi falan kıyun diyorlar ama yine de aldım ya. İçi ped gibi belş yumuşacık ama. Deneyelim bakalım
Beni anca büyük paklar canım 42 bedeni geçeli çok olduBen orta boy aldim,zayifim da. Sarip sarmalasin derseniz orta dediler. Buradaki ebebekte indirim vardi. Su an 64 kiloyum. Ins. Kullanabilirim.
Buyuk düşünrahatlık icin istersen.bence normal camasir bedeni kadar. Orta boyu 36-42 arasi yaziyor. Esniyor ya sıkmaz beli popoyu. beni sıkı sarsın istedim ben ama su an paketi actim bebek bezi gibi bu almasam da olurmuslohusa pedi de aldim indirimde 10 tlydi babymenin.
Ben bu halde taşındım çok zor bir haftaydı benim içinMerhaba arkadaşlar... Nasılsınızzzz.Nasıl gidiyor hazırlıklar, temizliklerrr vs.
Artık ütüleyeceğinz bir şekilde napalımYıkamak değil de minnacık kıyafetleri ütülemek olayşimdiden kolay gelsin bende 37 yi doldurursa çıkarıp sadece ütüleyip geri koyacağım. Ben eğilip kalkma da sorun yaşıyordum şükür midem geçti
Ben varsa battal boy bakayım şuan 82 kiloyum malûm bebekte kız totoya vurduteşekkür ederim
Ben bu halde taşındım çok zor bir haftaydı benim için ☹ İyi tarafından bakarsak tertemiz eve girdimKafamda hep ev işi olduğu için bebek hazırlıklarım yarım kalmıştı şimdi onlara başlıcam inş
Ben bugün yıkadım utuledim poşetledim minik adamimin kiyafetlerini hayırlısıyla.bende kasılmalar başladı sanki oğlum baskı yapıyor alt tarafa ntsye girdim sanci yoktu çok şükür ayakta kaldığım için de oluyormuşYıkamak değil de minnacık kıyafetleri ütülemek olayşimdiden kolay gelsin bende 37 yi doldurursa çıkarıp sadece ütüleyip geri koyacağım. Ben eğilip kalkma da sorun yaşıyordum şükür midem geçti
Ben orta boy aldim,zayifim da. Sarip sarmalasin derseniz orta dediler. Buradaki ebebekte indirim vardi. Su an 64 kiloyum. Ins. Kullanabilirim.
Buyuk düşünrahatlık icin istersen.bence normal camasir bedeni kadar. Orta boyu 36-42 arasi yaziyor. Esniyor ya sıkmaz beli popoyu. beni sıkı sarsın istedim ben ama su an paketi actim bebek bezi gibi bu almasam da olurmuslohusa pedi de aldim indirimde 10 tlydi babymenin.
Ohooo senin haftanda ilerde canım. Gerçi bende şuan 31im ama, dogumum aralıgum ikinci haftasına gelecek. Ama bakalım bekkşyoruz. Önce evimizin işi bitsinde. Temiz evde yıkayalım cicilerBen bugün yıkadım utuledim poşetledim minik adamimin kiyafetlerini hayırlısıyla.bende kasılmalar başladı sanki oğlum baskı yapıyor alt tarafa ntsye girdim sanci yoktu çok şükür ayakta kaldığım için de oluyormuş
56 mı maşallah tosun anneler olmuşuzArtık ütüleyeceğinz bir şekilde napalımÜtüleme hiç yapmadın değil mi yıkayıp mı kaldırdın.
En büyüğü benim aldıgım galiba. 56 bedene ya kadar.
Yeni ev , yeni bebek harikkkaa. İnşallah bundan sonra sefasını sürersin
Aynen son kontrolde 23.11 göründü ultrasonda doğum tarihi.1 hafta önden gidiyoruz birde biz.ama dr gününüde bekleyebiliri dedi.hayirlisi bakalımOhooo senin haftanda ilerde canım. Gerçi bende şuan 31im ama, dogumum aralıgum ikinci haftasına gelecek. Ama bakalım bekkşyoruz. Önce evimizin işi bitsinde. Temiz evde yıkayalım ciciler
Ellerine sağlıkBen bugün yıkadım utuledim poşetledim minik adamimin kiyafetlerini hayırlısıyla.bende kasılmalar başladı sanki oğlum baskı yapıyor alt tarafa ntsye girdim sanci yoktu çok şükür ayakta kaldığım için de oluyormuş
Kesinlikle canim agirlastikca cok zor oluyor ben cok yoruluyorum birde.hareketleri hem belirgin oldu hemde sesime tepki veriyor harika bir duygu.resmen sohbet ediyoruz oğlumlaEllerine sağlıkdün benim de nst de sancı çıkmadı ama hareket ettikçe ağrım oluyor doktora göre normal bide hareketleri çok belirgin oldu içimde dolu dolu bir bebek hareket ediyor ilerleyen haftalarda hazırlamak çok zor olurdu
Ben şuan 70 kiloyum da. Rahat rahat olsun diye aldım.. 56 bedene kadar çıkamayız ya56 mı maşallah tosun anneler olmuşuzütüleme yaptım canım ama eğer gelmezse tekrar yıkama yapmayacağım sadece ütülerim diyordum
Aynen son kontrolde 23.11 göründü ultrasonda doğum tarihi.1 hafta önden gidiyoruz birde biz.ama dr gününüde bekleyebiliri dedi.hayirlisi bakalım
Benimki de dokunmama tepki veriyor sürekli temas halindeyizKesinlikle canim agirlastikca cok zor oluyor ben cok yoruluyorum birde.hareketleri hem belirgin oldu hemde sesime tepki veriyor harika bir duygu.resmen sohbet ediyoruz oğlumla
Doğumunuz nasıl olacak hanımlar ben normal istiyorum Allah izin verirse.ve fatıma ana otu diye bir ot varmış duydunuzmu hiç rahmin açılmasını kolay bir doğum olmasını sağlıyormuş
Yok bence de çıkamayız 56 fazla ama ben rahat 48 i aşarım şuan 82 kiloyum basende var bendeBen şuan 70 kiloyum da. Rahat rahat olsun diye aldım.. 56 bedene kadar çıkamayız ya
Maşallah cnm. Hyırlısı olsun saglıkla gelsin dee. İyi yapmışsın hazırlanmakla
InsaALLAH canim.Rabbim sağlıkla sihhatle kucaklatsin hepimziin evladını.hurmaya bende başlayacağımBenimki de dokunmama tepki veriyor sürekli temas halindeyizbende normal istiyorum rahim ağzı müsait demişlerdi detaylıda inşallah bebeğin kilosu ve çatı da uygun olur normal gelir Fatıma ana otunu duydum ama yapandan duymadım 34 ü doldurunca günde 3 tane Medine hurmasına başlamayı düşünüyorum
Amin canımInsaALLAH canim.Rabbim sağlıkla sihhatle kucaklatsin hepimziin evladını.hurmaya bende başlayacağım
Valla konu açtım orda birkaç yazan oldu bir bak istersenAmin canımsen benden bir hafta öndesin hurmaya erken başlarsın. Fatıma ana otuna ne zaman başlanıyor peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?