2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kasılma olduğunda nefes almakta zorlanıyomusunuz kızlar bende oluyor doktor o kasılma değil sancı dedi ama sanki normal geliyor nstye giricem haftaya
Ay ben kızım da da sancı yaşadım, şuan da sa sancı yok bende şimdilik. Sancı nasıl onu da bilmiyorum

Artık karınlar büyüdükçe sağdan sola dönmek gerçekten çok zor oluyor yediklerimize dikkat etmemiz lazım. bende çoğu şeyi bitirdim artık kıyafetlerini yıkadım hatta iki durulama yaptım en zoru gerçekten ütü belim kopmuştu. onun kıyafetleri hazır ütülü hurçta bekliyor çok minnoşlar kendi pijamalarımıda yıkadım ama ütülemedim daha bi sabahlığım eksik ona da bakıp duruyorum inşallah bulcam bi ara. bu arada kızlar bana doktor daha hiç normal veya sezeryan gibi duruyr demedi ileriki zamanlarda mı belli oluyor sürekli insanlar soruyor daha belli değil diyorum

Kasılma olduğunda nefes almakta zorlanıyomusunuz kızlar bende oluyor doktor o kasılma değil sancı dedi ama sanki normal geliyor nstye giricem haftaya
Bende de oluyo hatta korktum nst ye soktular ama sancı çıkmadı çok şükür arada oluyo böle konuşamıyorum o sırada bir hafta sonra kontrol var yine nst ye bakıcaklar büyük ihtimal

Selam kızlar ben de sadece bebeğe çanta yaptım hastane için 3 tane hastane çıkışı zıbın battaniye çorap koydum ütüleyip ama daha var diye acele etmiyorum kendime 2 tane pijama aldım lcw den bi tane gecelik ve kalın sabahlıkta alıcam bu hafta temizlil oldu dolap içleri duvarlar camlar silindi ama yine kirlenicek erken yaptırdık temizliği ya ben küçük detaylara çok takılıyorum uyku oyuncağı emzik tutucu biberon ısıtması falan bunlar gereklimi sizce

Bu haftadan sonra kilolu geçirmek bana zor geliyor elinden geldiğince almamaya bak bildiğin sağ sol yuvarlanarak kalkıyorum yerimden daha gerisi geride
Kızlar bende sağa sola dönemiyorum 82 kg oldum daha dün gece eşime en çok rahat rahat yatmayı özledim dedim kendisi biraz göbekli yaa şimdi beni anladınmı dedi hatta:))

Doğuma doğru bende meryem ana otu almayı düşünüyorum 38. Haftadan sonra falan Birde ender saraç demişti bol rezene çayı için e vitamini kapsülü ile de göğüslere masaj uygulayın diye

Doğuma doğru bende meryem ana otu almayı düşünüyorum 38. Haftadan sonra falan Birde ender saraç demişti bol rezene çayı için e vitamini kapsülü ile de göğüslere masaj uygulayın diye
Rezene cayini vs...simdiden icmek gerekirmis,cocuk anne karninda tadini aldigini seyleri dogunca sutte kolay kabul edermis. Bir hemsire soyledi. Dogrulugunu bilmiyorum. Mantikli geldi

Rezene cayini vs...simdiden icmek gerekirmis,cocuk anne karninda tadini aldigini seyleri dogunca sutte kolay kabul edermis. Bir hemsire soyledi. Dogrulugunu bilmiyorum. Mantikli geldi
Aaa doğrudur walla bitki çayı içmeyin dedikleri için hep uzak durdum ama yavaş yavaş başlayabilirz aslında

bende nefes almakta güçlük cekiyorum hatta bazen öyle şiddetli oluyo kii kasıklarımda bıçak varmıs gibi agrılı oluyo konusamıyorum bile

Bende de oluyo hatta korktum nst ye soktular ama sancı çıkmadı çok şükür arada oluyo böle konuşamıyorum o sırada bir hafta sonra kontrol var yine nst ye bakıcaklar büyük ihtimal
Evet doktor normalde nstye 34 te başlıyoruz sen iki hafta önde bebeğin o sancında var on gün sonra gel dedi 25. Gidicez tekrar nst artı şekere bakıcaklar gebelik şekeri var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…