2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Meyveyi ben de yiyorum hep,drum armit yiyorsan hepsini degil yarisi yiyceksin meyvelerin icinde seker cok demisti. Elma,uzum,muz,mandalina,armut yiyip duruyorum. Sekeri dengesiz veriyor olabiliriz belki bilemiyorum. Ben de kahvalti,ara menu meyve gibi,yemek,yine cayli kahveli ara menu,meyve saati bu kadar yapiyorum. Drlara 8 kere yiyin diyirlar da hic gozum almiyor azicik ye kaldir 2 saat sonra bir daha isit ye. neyse bi derdimiz bu olsun. Kilo aldirmam gerek daha da yiyecegim yani gelsin tekmeler

kahve içtiğimde bende de aynı şey oluyor :)

Instagram da 25 liraya yapan birini buldum. Ona yaptıracam ben büyük oğlum su an 6 yaşında onunkini 6 yıl önce 75 liraya yaptırdım kargo ile 85 e patladı bu defa o kadar pahalı yaptırmayacam çünkü su an 100 tl diyor kargo hariç.

Instagram da bulduğum sayfada 4 farklı model yaptıracam daha iyi

Hem de canımı acıtacak kadar, tekme demeyelim de sanki dirseğini falan sürtüyor..

Kızlar, geçen biri lambası eksik falan demişti. Ben ilk kızımın lambasını kendim yapmıştım. Fikir olur belki diye paylaşmak istedim. (Fotoda asılı olmadığı için lambader gibi dursa da aslında lamba) Kapı süsünü falan da kendim yapmıştım ama bunda hiç enerjim yok, hazır bir şeyler beğenirsem hazır yaptıracağım.

Çok güzel olmuş elinize sağlık becerikli anneler Elimden hiç gelmiyor anlamıyorum bu işlerden o yüzden hazır alıyorum

Harika
Vallahi emeginize saglik. Ben de pinterestten bakayim bi. Tabii once hazirliklari tamamlayayim daa sonra sira detaylarda. Nikah hediyemi kendim yapmistim malzemeleri alip,simdi hastanede dagitmaya falan yine yaparim hediyelik,ikramlik insallah kendim. Para bitti zaten

Harika olmuş bende yaptım oğluma bambamli kapı süsü ve bulutlu,aylı,yıldızlı yastiklar ve emzirme yastigi

Vaaooovv harika olmuşlar,ben bu kadar beceremem dikip falan kapi susu,hediyelik ancak yaparim. Elinize saglik
Kolay aslında yaparsın ama baya uğraştırıcı kapı süsü diğerleri daha kolay şekil ver dik doldur.tesekkur ederim.daha battaniye ve patikler ördüm sanırım ilk olunca heves ediyor insan

Kolay aslında yaparsın ama baya uğraştırıcı kapı süsü diğerleri daha kolay şekil ver dik doldur.tesekkur ederim.daha battaniye ve patikler ördüm sanırım ilk olunca heves ediyor insan
Ay masallahhh,benim de ilk.. affet yavrum anan biraz beceriksiz bir bakayim,malzemeyi hic etmedim yapabilir miyim

Benimki de ilk ama hicbir sey örmek aklima gelmedi. Üsenirim de ne yalan söyleyim cok guzel.olmus ellerine saglik

Bende kapı çelengi, lohusa terliği, taç, foto çekimi için taç, küpe herseyi kendim yaptım

Ebe eğitimde anlatır mutlaka anlatmasa da sorarım paylaşırım iki haftaya kadar görüşücem ebeyle ozaman paylaşırım canım

bende hergün 3,4 yumurta yiyorum gerçekten ekmek tüketmekten çok daha faydalı benim bebekte iki hafta öndeydi yoğurt vs de bebeğe çok yarıyor çok doğru beslenmişsin birde ben her sabah üzüm pekmezi yiyorum daha henüz hiç vitamin. Kullanmadım ve tüm değerlerim çok iyi çıktı doktor devam et böyle çok güzel dedi
3 yumurta derken 1 günde mi yedin çok değil mi arkadaşım .
ekmek vs tüketimini azaltıyor tok tutuyor direk bebeğe kilo yapıyor b12 vitamini üstelik gebelikte çok değil bence
benimki aşırı tembel bazen endişe ediyorum oğlum çok hareketliydi Buda aşırı sakin abisi gerçekten normaldede aşırı hareketli inş bu oğluşta karnımdaki gibi sakin ve uykucu olur sağlıkla tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…