2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
İsimlere karar verdiniz mi arkadaşlar oğlumun ismi Yakup bunuda Yahya bırakmak istiyorum Meryem süresini her okuduğumda aşırı etkileniyorum Allah tarafından bırakılmış bir isim ve Allah lütüfkardır demek. Duhan istiyorduk onunda manası duman demekmiş hiç fikrimiz yok aklımıza hiç erkek bebek ismi gelmiyor

adıyla büyüsün güzel bir isim
Amin inşallah bizde beğeniyoruz Eşim kv kp vs söylerse rahat edeceğim ama hala beklemeyi tercih ediyor . Bu arada bir dünya adı bir ahiret adı koyuluyor ya kulağına ismi okunurken dünya adı kaan ahiret adı Berat koyacağız inşallah . Hamile olduğumu Berat kandili günü öğrenmiştik

Yahya isimli çocuklar gerçekten anlamını taşıyor . Anne babaya itaatli merhametli aynı surede geçtiği gibi yumuşak kalpli oluyorlar

bence yakınların son an haberleri olması daha iyi çünkü insan yakın diye fikirlerine önem veriyor en azından kafa karıştırmamış olurlar Kaan Berat gerçekten güzel uymuş. Ben ilk oğlumda 15 Temmuz günü öğrenmiştim
Yahya isimli çocuklar gerçekten anlamını taşıyor . Anne babaya itaatli merhametli aynı surede geçtiği gibi yumuşak kalpli oluyorlar
inş ya babamız mızıkçılık yapmazsa Yahya olucak bunu duymakta ayrıca mutlu etti

Tek isim olacak aslında Berat hani dini bakımdan kulağa isim okunuyor ya onun için düşündük

Ben hic oyle bir sey dusunmedim. Bununla ilgili arastirdim ama. Dini bir isim gerekli mi ? Biz alp koyacagiz anlami yigit kahraman,pehlivan,eski turklerden gelen bir isim. Kotu bir anlami yok.

Ben ilk defa duydum bu ahiret ismini bizde ahiret ismi konmaz kimseye . Normal 2. İsim oluyo ama ahiret ismini ilk defa duydum .Ana babasına hayırlı evlat olsun sağlıkla gelsin inşallah

Ben hic oyle bir sey dusunmedim. Bununla ilgili arastirdim ama. Dini bir isim gerekli mi ? Biz alp koyacagiz anlami yigit kahraman,pehlivan,eski turklerden gelen bir isim. Kotu bir anlami yok.
Kızımın adı asya, babam kulağına okurken eşim dedi ki "asya dua" diye oku baba. Ahirette kulağına okunan isimle çağrılcakmış Ya dini bir şey olsun istedi sanırım) ben kimliğe de yazdıralım dedim ama tek isim istedi.

Biz Ela da karar kıldık kısa tek isim olsun istedik hep ama oğlumuz olsaydı yada birgün nasip olursa Kenan koyacağız

veremedim daha oğlumun mustafa emir ona uygyn olsun diye düşünürken bulamadım oğlum mert istiyor annem erdem diyor eşim kararsız ama miran koyalım diyor

Biz Ela da karar kıldık kısa tek isim olsun istedik hep ama oğlumuz olsaydı yada birgün nasip olursa Kenan koyacağız
kızım olursa ya ela ya beyza koyacaktım çok seviyorum
veremedim daha oğlumun mustafa emir ona uygyn olsun diye düşünürken bulamadım oğlum mert istiyor annem erdem diyor eşim kararsız ama miran koyalım diyor
bana kalsa kararsız değilim eşimin içine sinmeyince benide bir kararsızlık alıyor bi karar verebilseydik

selam kızlar dun kontrolum vardı kuzu 2600 gr olmus boyunu soylemedi bi sıkıntı yok cok sukur bu hafta hastane cantamı hazırlicam artıkk
Maşallahbizde dün gittik 2800 49 cm civarında oğlum 1 hafta önde gidiyoruz.yüzünü göstermedi gene belime doğru dönükmüş yüzü en son ayrıntılı ultrasonda görmüştüm renkli 3 boyutlu olarak ozamandan beri meraktayız ama yok elleriyle kapar yuzunu,sırtını döner nazlı bebeğim benim

selam kızlar dun kontrolum vardı kuzu 2600 gr olmus boyunu soylemedi bi sıkıntı yok cok sukur bu hafta hastane cantamı hazırlicam artıkk
Maşallah canım. Senle aynı gibi doğum tarihlerimiz .İki hafta önce 1900 demişti ama .Haftaya gideceğim bakalım ama iki haftada seninkinin kilosu kadar olmaz sanırım .Doktor normal diyor ama zayıf sanırım benim ki buradan takip ettiğime göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…