2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Günaydın benim oğlum çok hareketli ya gece ne tarafa dönsem oradan vurmaya başlıyor uyuyamıyorum sürekli de burnum tıkalı oda çok etkili oluyor . Hafta sonu şehir dışına alışverişe gideceğiz bebek için kaç zıbın kaç tulum almam lazım bilemiyorum. Biraz da büyük ürünler almak istiyorum çünkü hemen yeniden alışveriş yapmak gerekmesin. Nevresimler yorganlar battaniyeleri örgüleri hazır . 29 unda çilekten beşik siparişi vereceğiz . Birde mobilyacıdan dolap yaptıracağız içini ben dizayn edeceğim . Kasım’ın 15 inden sonra evde genel bir temizlik yapıp dolabını kıyafetlerini yerleştireceğim inşallah zamanında doğar erken gelsin istemiyorum

çilekten sipariş vereceksen bian önce ver cünkü gelişi bi ayı buluyor biz dolabımızı ordan aldık bi ay sonra geldi

Darısı da bana inşallah. Bende önümüzdeki hafta yaparım muhtemen. Tabi fikir değiştirip erkene almazsam

Böyle rüyalar görmek normal artık hayırlı olsun , güle güle kullanın.

selam bizimde alışveriş mobilya bitti, sadece odaya halı ve avize almak kaldı.
kasım sonunda izne çıkıp onları da 1 haftada halledip sonra hurma yemeye baslayayım diyorum ben :))

Bayanlar ultrason kağıdına göre boy nasıl hesaplanıyordu Fl/BPD 0.759 YAZIYOR nasıl hesaplanır

Bayanlar ultrason kağıdına göre boy nasıl hesaplanıyordu Fl/BPD 0.759 YAZIYOR nasıl hesaplanır
Sadece bacak uzunluğu olacak.Fl yani oda senin haftalarında 6,3-6,4 cm olabilir.onu 7 ile çarpınca tahmini boyu cikar

Bugün 34 haftalık olduk. 32. Haftada kilosu 1800 e yakındı. Doktor kilosunun 1 hafta geride olduğunu söylemişti. 33. Haftaya kadar hep et ağırlıklı beslendim. Diş etlerim mahvoldu yemekten soğudum. 33. Haftada kilosu 1850 oldu. Zayıf olduğun için böyle sanırım dedi doktor. Bu hafta her gün 3 yumurta 2 muz 1 kase nar 1 kase yoğurt yedim. Hemen hemen her gün bi avuç ceviz yedim. Çoğunlukla 3 öğün yemeğimi de yedim. Bu hafta 2 kilo 200 gram olmuş. Normalmiş şu an :) doktor ne yapıyorsan devam et dedi. Kan değerlerim de iyi çıktı. Bugün nst ye bağlandım artık her hafta böyle olacakmış.
Benim gbi kilosu düşükse bebeğinizin yumurta ve meyvenin gücüne inanıyorum arkadaşlar:)

Her sabah ya tereyağda sahanda pişiriyor üzerine peynir ve çörek otu ekliyorum. Ya da 3ünü de kayısı kıvamında haşlıyorum. Mutlaka yanında domates salatalık biber bol zeytin yiyorum. Yumurta olunca ekmek de çok yememiş boş kalori almamış oluyorum.
Canan karatay gebelere yumurta öneriyor. Ben yıllardır günde 2 yumurta yiyorum sıklıkla zaten. Sadece İyi kolesterolüm biraz yüksek bunu da yumurtaya bağlıyorum. Diğer değerlerim de gayet güzel.

evet yumurta mucize bi besin bende gebeliğimin başından beri günde 2 tane tüketiyorum tabi süt yoğurt ve meyve de:) 2 haftadır gitmedim ama bebeğin kilosu 2 yi geçmiştir şuan

ne yumurta ne tavuk eskisi gibi değil ben yiyemiyorum eskiden beri yumurta zaten ancak kekte börekte vs..
benimki de kötü tabii ki ama sizde aldığınız yerlere dikkat edin hanımlar

ne yumurta ne tavuk eskisi gibi değil ben yiyemiyorum eskiden beri yumurta zaten ancak kekte börekte vs..
benimki de kötü tabii ki ama sizde aldığınız yerlere dikkat edin hanımlar
Evet cok haklisiniz. Ben koku kivamdan ayirt ediyorum artik markettekileri yiyemiyorum kekte ancak kirarim. Aldigimiz bir yer var oraya da hep gidemiyoruz. Benim de kilosunu arttirmam gerekecek

Marketlerdeki barkot numarası 3ile başlayanları almıyorum bile.0 ila 1 yazanları alıyorum marketten alacaksam.pazarda bi abimiz var kendisi köyden getiriyor ondan alıyorum özellikle.galiba benim tosun ona borçlu tombikligini

Artık barkodları bile bildiğin kaşeyle istedikleri gibi basıyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…