2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar bugün kontrolüm vardı kordona giden 2 damar bulunuyormuş bizde 3 olmalıymış normal doğum sakıncalı olabilir dedi doktor daha önce bu sorunu duyan var mı tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

bizimki nin yüzü o kadar net ve güzel görünüyorduki normal ultrasonda bile cok güzeldii

Ben ilk defa duydum bu ahiret ismini bizde ahiret ismi konmaz kimseye . Normal 2. İsim oluyo ama ahiret ismini ilk defa duydum .Ana babasına hayırlı evlat olsun sağlıkla gelsin inşallah
Gerçekten mi kulağına dua okunur mesela dünya ismin Kaan ahiret ismin berat denir yada Ali Veli işte ne isterseniz o . Benim ismim tuğçe mesela ikinci isim Hatice koymuşlar gibi

minnoş bi bebek olacak demekki annesi saglıklı olsunda kiloyu doguncada alır benimkide ablasına göre zayıf ablası 32+5 te 2735 grm dı bu 34+0 da 2600 gr

Ben hic oyle bir sey dusunmedim. Bununla ilgili arastirdim ama. Dini bir isim gerekli mi ? Biz alp koyacagiz anlami yigit kahraman,pehlivan,eski turklerden gelen bir isim. Kotu bir anlami yok.
Yooo değil biz dini isim olsun diye berat demedik açıcası. Hamile olduğumu Berat kandilinde öğrenmiştik oradan aklıma geldi . Ki zaten kullanılmayacak bebeğin ismi Kaan

bizimki nin yüzü o kadar net ve güzel görünüyorduki normal ultrasonda bile cok güzeldii
Ay ne şanslısın ya biz 2 aydır yüzünü göremiyoruz plesanta kapatmıştı bakalım 29 ekimde gideceğiz

Aynen aynen ahirette o isimle çağırılıyormuş bizde o yüzden berat dedim ikinci isme

minnoş bi bebek olacak demekki annesi saglıklı olsunda kiloyu doguncada alır benimkide ablasına göre zayıf ablası 32+5 te 2735 grm dı bu 34+0 da 2600 gr
Masallah.benimkide 32+1 de 2300du dr tombik bi bebek normal zorlanabilirsin dedi üzüldüm açıkçası. Ablası kaç kilo doğdu peki ve normal doğummu yapmistin

Gerçekten mi kulağına dua okunur mesela dünya ismin Kaan ahiret ismin berat denir yada Ali Veli işte ne isterseniz o . Benim ismim tuğçe mesela ikinci isim Hatice koymuşlar gibi
Kulağa okunuyor ama normal ismi . ahiret ismi yok hiç kimsede ne eşimin tarafında ne bizim tarafımızda ilk defa duydum burda

Kulağa okunuyor ama normal ismi . ahiret ismi yok hiç kimsede ne eşimin tarafında ne bizim tarafımızda ilk defa duydum burda
Ya ben biliyordum eşim pek bilmiyordu annesine sordu evet öyle oluyor dedi oda . Berat istedim ikinci ismi eşimde dün ailelere ismi söyledi kaçıyordu söylemekten . Kv bozuk biraz kp ismi olmadı diye . Eşim telefonda kaan demiş annesine oda önüne arkasına birşey koymayacak mısınız demiş

Hala umudu kesmemişler demek ki kp ismini koyarsınız diye . Bazı şehirlerde adet gelenek gibi bi şeymiş kp kv ismi konulması arkadaşlarımda koyan oldu . Ben kabul edemem bir anne babanın büyük sorumluluğudur isim koymak ömür boyu kullanacak ve isimden etkilenecek . E bi de onun anne babası var da benim yok mu hangisinin ismini koyacaz al sana kavga

Aynen öyle yani babama söyledi eşim babam da yazık kibarlık edecek ya x Kaan koysanız dedi kp ismi söylüyor benim babamda yok baba dedim ya

Bu arada Kızlar ben bebe yağı veya losyonu almaktan vazgeçtim . Organik Hindistan cevizi Yağı alıp deneyeceğim . Kullanan arkadaşlarım var ve çok memnunlar pişiği bile geçiriyormuş

Bu arada Kızlar ben bebe yağı veya losyonu almaktan vazgeçtim . Organik Hindistan cevizi Yağı alıp deneyeceğim . Kullanan arkadaşlarım var ve çok memnunlar pişiği bile geçiriyormuş
Ben ilk oğlumu has zeytinyağı ile yağlıyordum.Bunuda öyle yapacağım görümcem fethiyeden verdiydi has zeytinyağı.

Sanırım öyle olacak ilk oğlum 2900 doğduydu .Ama maşallah sonradan sütüm yaradı sanırım yaşıtlarına yetişti hatta geçti bayağı kiloluydu...

Ben ilk oğlumu has zeytinyağı ile yağlıyordum.Bunuda öyle yapacağım görümcem fethiyeden verdiydi has zeytinyağı.
Bende has aydinzeytinyağıyla yapılmış kantaron yağı kullancam.muazzam birşey.etrafta satilanlara asla güvenemiyorum.kendim bile kullanıyorum doğru düzgün çatlağın olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…