Kızlar bugün kontrolüm vardı kordona giden 2 damar bulunuyormuş bizde 3 olmalıymış normal doğum sakıncalı olabilir dedi doktor daha önce bu sorunu duyan var mı tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Maşallahbizde dün gittik 2800 49 cm civarında oğlum 1 hafta önde gidiyoruz.yüzünü göstermedi gene belime doğru dönükmüş yüzü en son ayrıntılı ultrasonda görmüştüm renkli 3 boyutlu olarak ozamandan beri meraktayız ama yok elleriyle kapar yuzunu,sırtını döner nazlı bebeğim benim
Ben ilk defa duydum bu ahiret ismini bizde ahiret ismi konmaz kimseye . Normal 2. İsim oluyo ama ahiret ismini ilk defa duydum .Ana babasına hayırlı evlat olsun sağlıkla gelsin inşallah
Gerçekten mi kulağına dua okunur mesela dünya ismin Kaan ahiret ismin berat denir yada Ali Veli işte ne isterseniz o . Benim ismim tuğçe mesela ikinci isim Hatice koymuşlar gibi
Maşallah canım. Senle aynı gibi doğum tarihlerimiz .İki hafta önce 1900 demişti ama .Haftaya gideceğim bakalım ama iki haftada seninkinin kilosu kadar olmaz sanırım .Doktor normal diyor ama zayıf sanırım benim ki buradan takip ettiğime göre
minnoş bi bebek olacak demekki annesi saglıklı olsunda kiloyu doguncada alır benimkide ablasına göre zayıf ablası 32+5 te 2735 grm dı bu 34+0 da 2600 gr
Ben hic oyle bir sey dusunmedim. Bununla ilgili arastirdim ama. Dini bir isim gerekli mi ? Biz alp koyacagiz anlami yigit kahraman,pehlivan,eski turklerden gelen bir isim. Kotu bir anlami yok.
Yooo değil biz dini isim olsun diye berat demedik açıcası. Hamile olduğumu Berat kandilinde öğrenmiştik oradan aklıma geldi . Ki zaten kullanılmayacak bebeğin ismi Kaan
Kızımın adı asya, babam kulağına okurken eşim dedi ki "asya dua" diye oku baba. Ahirette kulağına okunan isimle çağrılcakmış Ya dini bir şey olsun istedi sanırım) ben kimliğe de yazdıralım dedim ama tek isim istedi.
minnoş bi bebek olacak demekki annesi saglıklı olsunda kiloyu doguncada alır benimkide ablasına göre zayıf ablası 32+5 te 2735 grm dı bu 34+0 da 2600 gr
Masallah.benimkide 32+1 de 2300du dr tombik bi bebek normal zorlanabilirsin dedi üzüldüm açıkçası. Ablası kaç kilo doğdu peki ve normal doğummu yapmistin
Gerçekten mi kulağına dua okunur mesela dünya ismin Kaan ahiret ismin berat denir yada Ali Veli işte ne isterseniz o . Benim ismim tuğçe mesela ikinci isim Hatice koymuşlar gibi
Ya ben biliyordum eşim pek bilmiyordu annesine sordu evet öyle oluyor dedi oda . Berat istedim ikinci ismi eşimde dün ailelere ismi söyledi kaçıyordu söylemekten . Kv bozuk biraz kp ismi olmadı diye . Eşim telefonda kaan demiş annesine oda önüne arkasına birşey koymayacak mısınız demiş
Ya ben biliyordum eşim pek bilmiyordu annesine sordu evet öyle oluyor dedi oda . Berat istedim ikinci ismi eşimde dün ailelere ismi söyledi kaçıyordu söylemekten . Kv bozuk biraz kp ismi olmadı diye . Eşim telefonda kaan demiş annesine oda önüne arkasına birşey koymayacak mısınız demiş
Hala umudu kesmemişler demek ki kp ismini koyarsınız diye . Bazı şehirlerde adet gelenek gibi bi şeymiş kp kv ismi konulması arkadaşlarımda koyan oldu . Ben kabul edemem bir anne babanın büyük sorumluluğudur isim koymak ömür boyu kullanacak ve isimden etkilenecek . E bi de onun anne babası var da benim yok mu hangisinin ismini koyacaz al sana kavga
Hala umudu kesmemişler demek ki kp ismini koyarsınız diye . Bazı şehirlerde adet gelenek gibi bi şeymiş kp kv ismi konulması arkadaşlarımda koyan oldu . Ben kabul edemem bir anne babanın büyük sorumluluğudur isim koymak ömür boyu kullanacak ve isimden etkilenecek . E bi de onun anne babası var da benim yok mu hangisinin ismini koyacaz al sana kavga
Bu arada Kızlar ben bebe yağı veya losyonu almaktan vazgeçtim . Organik Hindistan cevizi Yağı alıp deneyeceğim . Kullanan arkadaşlarım var ve çok memnunlar pişiği bile geçiriyormuş
Masallah.benimkide 32+1 de 2300du dr tombik bi bebek normal zorlanabilirsin dedi üzüldüm açıkçası. Ablası kaç kilo doğdu peki ve normal doğummu yapmistin
Bu arada Kızlar ben bebe yağı veya losyonu almaktan vazgeçtim . Organik Hindistan cevizi Yağı alıp deneyeceğim . Kullanan arkadaşlarım var ve çok memnunlar pişiği bile geçiriyormuş
Bende has aydinzeytinyağıyla yapılmış kantaron yağı kullancam.muazzam birşey.etrafta satilanlara asla güvenemiyorum.kendim bile kullanıyorum doğru düzgün çatlağın olmadi